Hej kobietki. Moja kochana siostrzyczka jest w 3 ciąży. Będzie miała 3 cc, czy są tutaj kobiety które miały 3cc,a może 2cc i sn? Proszę dajcie nam jakieś słowa otuchy siostra ma syna 8 lat, córkę 4 latka i teraz bobasek w brzuszku. Pozdrawiam Was cieplutko.
reklama
WitajHej kobietki. Moja kochana siostrzyczka jest w 3 ciąży. Będzie miała 3 cc, czy są tutaj kobiety które miały 3cc,a może 2cc i sn? Proszę dajcie nam jakieś słowa otuchy siostra ma syna 8 lat, córkę 4 latka i teraz bobasek w brzuszku. Pozdrawiam Was cieplutko.
judytka777
Fanka BB :)
Hej ja jestem po trzech CC. Mam syna 14 lat, 11 lat i teraz córeczkę 1 roczek. U mnie było wszystko ok. Wszystko przebiegło pomyślnie. Wiadomo że trzeba uważać bo blizna po 2 CC jest delikatna. No i wiadomo że 3 CC to konieczność.Uspokoj siostrzyczke.Bedzie wszystko dobrze.
Witaj, ja jestem po 3 cc, przy porodzie lekarz mówił że to ryzyko i nie mogę mieć już więcej dzieci, bo macicę miałam jak papier i przy 4 ciąży mogłaby pęknąćWitaj
A jak się czułaś po 3cc?gratulacje trzech pociechHej ja jestem po trzech CC. Mam syna 14 lat, 11 lat i teraz córeczkę 1 roczek. U mnie było wszystko ok. Wszystko przebiegło pomyślnie. Wiadomo że trzeba uważać bo blizna po 2 CC jest delikatna. No i wiadomo że 3 CC to konieczność.Uspokoj siostrzyczke.Bedzie wszystko dobrze.
Ojej to faktycznie strach 4 ciąży. Gratulacje 3 pociech. W jakim są wieku?Witaj, ja jestem po 3 cc, przy porodzie lekarz mówił że to ryzyko i nie mogę mieć już więcej dzieci, bo macicę miałam jak papier i przy 4 ciąży mogłaby pęknąć ☹
Córka Amelka 11l,corka Ada6l i syn Franek 4,5 miesiacaOjej to faktycznie strach 4 ciąży. Gratulacje 3 pociech. W jakim są wieku?
Śliczne imiona super, że Wam sie udało!Córka Amelka 11l,corka Ada6l i syn Franek 4,5 miesiaca
Dziękuje synek to taka niespodziewana niespodzianka. Już myśłam, że emeryturka od dzieci o tu takie cudoŚliczne imiona♥ super, że Wam sie udało!
reklama
Dopełnienie do Waszego szczęściaDziękuje synek to taka niespodziewana niespodzianka. Już myśłam, że emeryturka od dzieci o tu takie cudo