reklama
Super osiągnięcie jak samopoczucie po 3cc?Ja jestem po 3 cc córka w lipcu 10 lat, synek 5 lat i najmłodsza w czerwcu 2 latka
kinga30
Fanka BB :)
Super, po 2 tygodniach już zapominałam, że miałam cesarke i chciałam synka podnosić, który już był ciężki. Bardzo musiałam się pilnowacSuper osiągnięcie jak samopoczucie po 3cc?
Wow to naprawdę świetnie.Super, po 2 tygodniach już zapominałam, że miałam cesarke i chciałam synka podnosić, który już był ciężki. Bardzo musiałam się pilnowac
Witaj. Jestem po 2 cc za 2 dni czeka mnie 3 cc.Hej kobietki. Moja kochana siostrzyczka jest w 3 ciąży. Będzie miała 3 cc, czy są tutaj kobiety które miały 3cc,a może 2cc i sn? Proszę dajcie nam jakieś słowa otuchy siostra ma syna 8 lat, córkę 4 latka i teraz bobasek w brzuszku. Pozdrawiam Was cieplutko.
Kochana powodzenia wszystko będzie dobrze, idziesz zobaczyć swoje drugie serduszko ♥Witaj. Jestem po 2 cc za 2 dni czeka mnie 3 cc.
EvilDesiree
Jestem po 2 cc. 17 i 15 lat temu. Właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży I mam 40 lat... Na razie czuję głównie strach. Uspokoiłyście mnie trochę
Jejku co za cudowna wiadomość! Kobieto to będzie Twoje oczko w głowie, bobasek do całowania i tuleniaJestem po 2 cc. 17 i 15 lat temu. Właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży I mam 40 lat... Na razie czuję głównie strach. Uspokoiłyście mnie trochę
EvilDesiree
Dziękuję jeszcze nie mogę do końca w to uwierzyć a już się lęk pojawiłJejku co za cudowna wiadomość! Kobieto to będzie Twoje oczko w głowie, bobasek do całowania i tulenia♥♥♥
reklama
To normalne! Lęk na początku mieszany z podekscytowaniemDziękuję jeszcze nie mogę do końca w to uwierzyć a już się lęk pojawił