reklama
katrina115
Potrójna Mama
Hop, hop!!!!!
Nie nadążam nadrabiać Waszych postów...
Nie nadążam nadrabiać Waszych postów...
Zuza jak dasz rade dluzej pospac to daj znac jak to zrobilas ...bo moje ni huhu spac dluzej nie chca
milego pobytu u mamy ! jedz ,odpocznij i naladuj bateryki ;-)
Katrina straszny tlum tutaj ostatnio ,ale co sie dziwic ....wakacje !
Pawimi a co u was ?
my na razie uwiezieni w domu,bo dzieciaki prychaja,nawet mala zlapala...chociaz u niej to moze byc oslabienie z powodu zabkowania..czekamy na te jej zabki ale cos sie pokazac nie chca
milego !
milego pobytu u mamy ! jedz ,odpocznij i naladuj bateryki ;-)
Katrina straszny tlum tutaj ostatnio ,ale co sie dziwic ....wakacje !
Pawimi a co u was ?
my na razie uwiezieni w domu,bo dzieciaki prychaja,nawet mala zlapala...chociaz u niej to moze byc oslabienie z powodu zabkowania..czekamy na te jej zabki ale cos sie pokazac nie chca
milego !
katrina115
Potrójna Mama
Madlen i tak i nie, ja tu zaczęłam zaglądać (jakiś czas temu, chyba dwa lata temu) właśnie od wakacji czy tuz przed nimi i taki ruch wtedy był, że czasami nie nadążałam z czytaniem. Fakt od tamtej pory przybyło nam sporo małych dzieciaczków i mamy teraz sa zajęte.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
heloł ..
byłam tydzień bez laptopa ..ale ju jestem i przyleciałam się ze wszystkimi uściskać
Sempe
kochana ja nie planuję żadnego urlopu-no może tydzień..bo jak zamknę gabinet to na czynsz nie zarobię więc nie ma opcji...jak to na rozruchu
Zuz inka
przyjemności u rodziców
Ewuniaf
czy Ty już L4 masz ???
odpoczywasz?
Pawimi
dziękufka i wzajemnie
Patik,Madlen,Katrina,Hana
i reszta gangu Olsena --> uściskać dzieci i kawy smacznej nie żałowac sobie )
byłam tydzień bez laptopa ..ale ju jestem i przyleciałam się ze wszystkimi uściskać
Sempe
kochana ja nie planuję żadnego urlopu-no może tydzień..bo jak zamknę gabinet to na czynsz nie zarobię więc nie ma opcji...jak to na rozruchu
Zuz inka
przyjemności u rodziców
Ewuniaf
czy Ty już L4 masz ???
odpoczywasz?
Pawimi
dziękufka i wzajemnie
Patik,Madlen,Katrina,Hana
i reszta gangu Olsena --> uściskać dzieci i kawy smacznej nie żałowac sobie )
patik80
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Za mną całkiem fajny weekend, wyjazd do rodziców, spotkanie z kumpelkami i randka z mężem - fajnie było Babcia przypilnowała dzieciaczków więc miałam troszkę odmiany - ale dobrze mi to zrobiło:-):-):-) Z moim zapaleniem byłam w piątek u lekarza, dostałam furaginę, biore wit. c i urinal i przechodzi - czuję się już dobrze, ale leczenie rozpisane mam na 2 tygodnie.
Zuz-Inka - bawcie się dobrze!
mama - bogatych klientów, żeby bez wyrzutów starczyło i na czynsz i na urlop))
Wszystkim życzę słońca i udanych wakacji:-) My wyjeżdżamy w przyszłym tygodniu do rodzinki do Niemiec - więc przed nami długa podróż, mam nadzieję, że dziewczynki i Jaśko dadzą radę
pozdrawiam:-)
Za mną całkiem fajny weekend, wyjazd do rodziców, spotkanie z kumpelkami i randka z mężem - fajnie było Babcia przypilnowała dzieciaczków więc miałam troszkę odmiany - ale dobrze mi to zrobiło:-):-):-) Z moim zapaleniem byłam w piątek u lekarza, dostałam furaginę, biore wit. c i urinal i przechodzi - czuję się już dobrze, ale leczenie rozpisane mam na 2 tygodnie.
Zuz-Inka - bawcie się dobrze!
mama - bogatych klientów, żeby bez wyrzutów starczyło i na czynsz i na urlop))
Wszystkim życzę słońca i udanych wakacji:-) My wyjeżdżamy w przyszłym tygodniu do rodzinki do Niemiec - więc przed nami długa podróż, mam nadzieję, że dziewczynki i Jaśko dadzą radę
pozdrawiam:-)
majqa1
mama 2+2 :-)
A ja od lekarza do lekarza. Albo wymiotuję albo mam biegunkę albo jedno i drugie tak co 3-4 dni. I nie jest to wirus. Masę badań zlecono jutro część wyników. Ehh ...
Miłych wakacji życzę
Miłych wakacji życzę
mama05
Patik
dziękuję kochana ;*
fajnie,że łikendos udany cieszę się z Tobą
Majqa
oj kurcze,niewesoło--> dużo zdrówka..życzę,żebyś szybko poznała wroga i mogła się wyleczyć ..
gratki odpieluchowania Marka
dziękuję kochana ;*
fajnie,że łikendos udany cieszę się z Tobą
Majqa
oj kurcze,niewesoło--> dużo zdrówka..życzę,żebyś szybko poznała wroga i mogła się wyleczyć ..
gratki odpieluchowania Marka
mama05
cześć kobietki..
ja od rana nie moge sie na niczym skupic ..Tom pojechał do Piły na egzamin na prawko...jak Go znów uleją to chyba pół dnia z niemocy przeryczę ...
wsparcie mile widziane
ja od rana nie moge sie na niczym skupic ..Tom pojechał do Piły na egzamin na prawko...jak Go znów uleją to chyba pół dnia z niemocy przeryczę ...
wsparcie mile widziane
reklama
mama05