reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ja tylko na chwilkę wlęcę

Katrina - u nas też ciepełko i oby jak najdłużej choć ja nie korzystam bo nie lubię - zwłaszcza w ciąży - mogę spacerować ale żeby się tak poopalać to nie bo zaraz mnie mdli i głowa boli. Do tego mam alergię na pyłki i jak tylko wyjdę z domu to mnie męczy okropnie a leków nie mogę brać.

Dziewczyny ja wciąż nie mam imienia dla dziecka:no:

Ewuniaf - ma być dziewczynka ale dla mnie to jak wróżenie z fusów - tyle się słyszy o pomyłkach - uwierzę jak zobaczę.

Patik - trzeba sobie czasem odpocząć:tak:

Weroniczka - a jak twoje pieczenie? i w Ogóle mało cię....

Joasiu myśle o tobie

Hana też sobie poszła i nie pisze wcale

Mama a ty gdzie?

Pawimi się urlopuje na całego ale słonka chyba nam do Anglii trochę wysłała

No nic, informuję że internet mam jak co i mogę teraz was nawiedzać. Do porodu nic się nie szykuje. A w domu nerwowa atmosfera - wczoraj rodzina mojego D miała dla nas niemiła niespodziankę i mój teraz chodzi jak bomba zegarowa:no: Niestety jest to nie do odwrócenia i raczej sytuacja na dłużej nieciekawa....

Pozdrawiam was wszystkie

reklama
bedi mało mnie bo nastrój do kitu. A z ciastkami też kiepsko bo pogoda do niczego to chętnych brak. Restauracje, które o tej poże roku zawsze miały juz nadrobione w pełni zimowe straty a nawet zarabiały na kolejny zimowy " martwy" sezon teraz ciągle nie mogą wyjść na swoje. Ach...

Oglądam na angielskiej tv program o wielodzietnych - tych naprawde wielodzietnych bo nawet >15.... hehe, fajnie z jednej strony, taka 'mała domowa społeczność';-)

Weroniczka - nie doczytałam....a pisałaś o tym o czym ja pomyślałam - &&&&&&&&&&&&&&&& za pracę dla męża, kochana i główka do góry

witajcie

weroniczka - trzymam kciuki za pracę męża!!!!

bedi - ja nie mam czasu na opalanie się, choć słoneczko bardzo lubię. Po prostu wczoraj miałam koszulkę na ramiączkach, a spacerowałam bardzo dużo i mnie przypiekło,

Patik - oj ramiona troche pieką, bo są za czerwienione (tak mocniej różowe), dzis tylko z kr. rękawem o koszulce na ramiączkach mogę na razie zapomnieć. W nocy tez się kilka razy budziłam jak się źle ułożyłam (cóż cierp ciało jakeś chciało).

Hej :)

weroniczka - && za pracę męża i za pogodę by Twoje wypieki się sprzedawały
bedi - no już tylko dzień ;-) &&& zaciskam
patik - rośnie chłop jak dąb!
pawimi - udanego odpoczynku

My w czwartek szczepiliśmy się i mały waży już 6500g. Jest taki słodki. Bardzo grzeczny i niewymagający. A zapowiadało się zupełnie inaczej ... Brzuszek już nie boli. Cieszę się macierzyństwem na całego!

Marusia oduczyłam smoczka i co mnie zaskoczyło - nawet nie zapłakał i nadal sam zasypia. Nie trzeba go tulić i takie tam. Z każdym dniem zaskakuje mnie swoją mądrością.

Tata ma się lepiej, tzn. teraz nawet nie bardzo wiem co z nim bo pojechał na wycieczkę objazdową i nic nie dzwoni od 3 dni. To co widziałam przed wyjazdem było już całkiem ładne. I już go mało co bolało. Miał naprawdę dużo szczęścia, że tylko tyle się poparzył...

Pozdrawiam.

Bedi u mnie jeszcze sie nigdy nie pomylili i jakos tak mam wewnetrzne przekonanie ze nosze chlopaka pod sercem :) , w sumie to wiesz i tak jak sie ma juz kilkoro to juz wszystko jedno czy to dziewczyna czy chlopak - wazne zeby bylo zdrowe i dobrze sie rozwijalo :)

Weroniczka pogoda sie powoli poprawia i moze niedlugo bedziesz miala wiecej do pieczenia, ja wiem ze latwo jest mowic komus nie martw sie i ze bedzie dobrze... Mam nadzieje ze wkrotce poprawi sie sytuacja i twoj nastrój. Zyczę ci tego z całego serca

mama gdzie sie podziewasz????

majqa zdrowia dla taty i gratuluje takiego "grzecznego maluszka" :)

Katrina super ze pogodae macie ladną - my tu juz marzymy o porzadnym slonku!!!

A u nas wszystko prawie ok.... Michal przyprowadzil "lokatorów" z przedszkola i juz oczywiscie wszystkie dzieci maja :angry: wsciekam sie troche bo przerabialismy to samo w lutym jakos :wściekła/y:
Poza tym ciesze sie wolnym dniem haha tyle w domu do zrobienia, i ogrod poki nie pada. Zastanawiamy sie czy popoludniu nie zrobic sobie jakiejs malej wycieczki do lasu na jakis dluzszy spacerek.

Wszystkim zycze milej soboty :)

heloł kochane ;*

Bedii,Ewuniaf
jestem -buuziaki dla Was

Ewuniaf
jak dobrze,że zaglądasz do nas :) mam nadzieję ,że wrócisz na dobre bo brakowało tu Ciebie ...bardzo :sorry:
zostaniesz ??:-p

Bedii
jestem z Toba na tej końcówce ciążowej ..
no i jak z imieniem ??? cos wleciało do głowy?

Majqa
super,że z tata tak dobrze..
no i jak tyle ciotek trzymało &&& za Adaśka to musi być spokojny hahahahaa-fajnie,cieszę się,że korzystasz z uroków macierzyństwa :)

nasza WISIEŃKA jakoś daje radę ,ale boli Ją i rana(cięli ją na krzyż) i kręgosłup..pisze ,że Antoś kochany ,,Emilka szczęsliwa i Maciek pomaga.

Pawimi
urlopuj się :tak:

Hana,Joaś
???

Weroniczka
przytulam w problemach ..
niech sie wszystko po Twojej myśli ułoży:tak:

Katrina
jak tam Qbula-dokazuje ??

Patik,Madlen
a jak u Was na froncie???

a my dziś rano pojechaliśmy do Media Markt bo zamrażarkę :-pod jakiegoś czasu juz chciałam jom mieć :-D
truskawki,malinki,fasolke szparagową ,marchew i całą resztę chce pomrozić na zimę ..
trochę lodów,mięcha :))
i w końcu mam jom ...pięknie ,cichutko chodzi i juz mrozi co nie co :-p

potem trochę w ogrodzie porobiliśmy (miedzy burzami:eek:) ,bylismy w ogrodniczym po korę ,agrowłókninę ,podpórki pod piwonie..
także dzień miły-z grillem i pifkiem .

mam nadzieję ,że Wasz dzień też był milusi ??:))

Ewunia! super ze zagladasz do nas znowu jak za dawnych lat :tak: i prosze na potajemnym takich bzdurek nie wypisac :crazy: co Ci do glowy wpadlo?????:confused2: wracaj! NATYCHAMIST!!!:laugh2:
Weroniczko - zycze z calego serca zeby sytuacja z praca u Twojego m. sie w koncu wyklarowala pozytywnie. Fotki cudowne, juz pisalam zreszta tam ale powtorze sie jawnie i publicznie ;-)
Mamusiu - mowisz zes se zamrazalki zazyczyla? polecam bo tez mam i bardzo to pozyteczne ustrojstwo_Ostrzegam ze sie emocjonalnie przywiazesz :-)
Majeczka fajnie takie optymistyczne posty czytac, super ze cieszy Cie macierzynstwo...w koncu! bez bolacych brzuszkow, bezsensownych placzow i nieustajacego zmecznia ;-)
agapa - pisz jak masz czas, nikt Cie tu nie bedzie scigal za niewykonany grafik :-D Wiadomo ze macierzynstwo, praca, dom wiaze sie obowiazkami, kazda z nas ma przerwy w pisaniu. Czasem nawet kilkumiesieczne :eek:
patik, jak tam pogoda dzisiaj? no i jak wizyta u okulisty Zosi?

Bedi rodzisz juz? ;-) zaraz mi tu wiesci pisac prosze, zebysmy na bierzaco byly.
No i ide se...do ogrodu, dalej sie urlopowac, piwko tylko wezme w lapska :nerd:

Buziaki dla Wszystkich.....

Witajcie dziewczynki.
My wczoraj w końcu pojechaliśmy na basen. Dzieci zadowolone. Baaa nawet Mikołaj mało płakał. Fajnie było. M. mial w końcu trochę wolnego i Mikołaj zdrowy więc była okazja.
W piątek odebrałam dokumentację z ośrodka zdrowia i jutro jadę złożyć papiery do PCPR-u. Ciekawe czy nam przyznają to orzeczenie. Jak nie to będę się starać na jesieni, bo wtedy Miki będzie bardziej chorowity, a teraz przed latem wychodzi chłopak na prostą. Muszę go jeszcze po niedzieli zaszczepić i umówić na podcięcie tego wędzidełka bo odkładamy już od września.

Dobrze, życzę wam udanej niedzieli :-)

reklama
Do góry