reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej Babeczki!

oj pogoda nie rozpieszcza w tym roku:no: Wprawdzie niedziela była całkiem fajna, więc posiedzieliśmy na ogródku, ale pozostałe dni długiego weekendu to tylko deszcz grrr

W weekend raz wpadłam do Was i nawet posta napisałam, tyle że z telefonu i tradycyjnie się nie zapisał.

Dzisiaj byliśmy w mieście pozałatwiać kilka spraw i z Zosią u okulisty. Zauważyłam, że Zosi ucieka lewe oczko:-( wprawdzie nie cały czas, tylko okresowo, najczęściej jak jest zmęczona. Pojechaliśmy to sprawdzić i okulistka potwierdziła nasze obawy. W czwartek odbieramy kropelki i będziemy przygotowywać oczka do badania. Wizyta za tydzień, zobaczymy co dalej...w zależności od stopnia wady albo dostanie okularki, albo operacja. Ciarki mi przechodzą na samą myśl...

Katrina - Kuba się rozkręcił motorycznie to teraz będzie szalał na całego, brawa dla niego !!!
Bedismall - powodzenia &&&& za szybki i lekki poród! Jak już mała będzie na świecie to smutek pewnie pójdzie precz, a i tatusia w sobie rozkocha, zobaczysz:)
madlen - zdrówka!!!!!
mamusia - jak mi brakuje takiego życia towarzyskiego :sorry: super że macie grono przyjaciół z dziećmi i możecie tak miło spędzać czas:tak:

pozdrawiam ciepło:-)

reklama
Patik
dzięki ;)
no nasze towarzystwo wciąż sie rozmnaża hahahaaa..także wczoraj sie nawąchałam 6cio m-cznego Szymonka..powoziłam po lesie w wózku:-p

&&&& za Zosiowe oczko ,żeby korekta okularami wystarczyła.
a z pogodą masz racje ..szkoda w klawiaturę stukać ,żeby ją opisać :confused2:

Zuzinka
to Szymonek od Estery--> pamiętasz ;-)

u nas tak wieje,że aż mi doniczki z kwiatami na tarasie przesuwa :shocked2::szok:

przywitam się ino :-)
buziaki przesyłam i pozdrawiam całe towarzystwo gorąco----wbrew pogodzie
do jutra - przypuszczam ze będzie więcej czasu

wpadam na chwilę

U nas był długi weekend (sobota, niedziela i poniedziałek). Nie było nas prawie cały czas w domu, a jak byliśmy w poniedziałek, to goście przyszły.

U nas dziś była piękna pogoda, więc dzień poza domem.

Kubuś skończył roczek - nie wiem kiedy to zleciało, jak tak patrzę na mojego synka, to wierzyć sie nie chce, że od dnia kiedy jechaliśmy na porodówkę, minęło już tyle czasu. Roczek uczciliśmy pierwszym dniem w pracy po urlopie macierzyńskim.
A jutro ... mniej miło, bo Kubuś ma szczepienie. Byndzie bolało.

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i życzę Wam dużo słońca. Mi jest teraz potrzebne, bo mam niedobór wit. D, to je "łapię" i zatrzymam trochę na później.

sto lat dla Kubusia!
Faktycznie migiem przelecialo....az strach pomyslec :szok:

A ja sie urlopuje, u nas juz wakacje od piatku wiec siedze plackiem i nic nie robie...no moze w kuchni sie krzatam, gotuje, pieke i cuda poczyniam za wszystkie chyba czasy :-D Widze ze dziewczyny pisza czesciej tam :ninja2: niz tutaj na watku otwartym..Jak tam nasza Wisienka? jakies nowe wiesci? widzialam fotki maluszka na fb ale nie wiem jak tam jej dolegliwosci, biedna sie musiala nacierpiec....

Hana - czytalam o smierci Krupki i tez bylam wstrzasnieta ze mlode osoby, matki malych dzieci musza tak szybko odejsc i to niespodziewanie.

Weroniczka? jak tam wszystko, co u Hani?

Dziekujemy za pozdrowienia od Joas ;-) Bedi..Ty tez dobrze ze sie odezwalas w koncu bo sie zaczynalam martwic. Madlen jak tam pogoda u Was? korzystacie z lata? slyszalam ze w Irl piekne latko to moze i u Was tez? Patik - pozdrawiam :tak:

No nic, sciskam i wracam do swoich chlopakow.. Buziaki i do pozniej.

reklama
witajcie

Pawimi - nie wiem jak u Madlen (to jakieś 150km od nas), ale tu od dwóch dni mamy lato i oby jak najdłużej, bo ileż można marznąć???? i moknąć????

Dziękujemy za życzenia i dobrego dnia dla Was. Zmykamy na dwór łapać słoneczko.

Do góry