reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Pawimi - TAK JEST PANI KOMENDANT!!! BZDUR WYPISYWAC WIECEJ NIE BEDZIEMY!!!
fajnie ze sie urlopujesz :) piwka zazdroszcze, ja co najwyzej bezalkoholowym sie uraczyc moge a i to w ukryciu przed tesciowa bo by sie dzialo haha :-D (ostatnio dostalam od niej ochrzan za picie kawy - bo szkodze jej wnusiowi:szok:)

Mama gratuluje nowego zakupu - oby dobrze sluzyla :) Mowisz ze miedzy burzami wczoraj w ogrodzie robilas??? u nas burza dopiero pod wieczor przyszla/ Caly dzien bylo pieknie. tyle ze ta burza to z gradobiciem byla wiec musialam biegiem wszystkie wiszace truskawki z balkonu pozabierac i bratki i pelargonie :) boje sie ze mi ogorasy w ogrodzie zniszczylo - trzeba isc sprawdzic bo kulo lecialy wielkosci czeresni.
Co do mojego zostania no to mam nadzieje mama ze jeszcze bedziesz miala mnie dosc haha:-D nie wiem czy nie bede sie szykowac na jakies zwolnienie chociaz na tydzien bo naprawde zmeczona jestem a tak bede miala tez chwilke dla WAS

Agapa zycze pomyslnego rozwiazannia sprawy z MIkolajem (choc niebardzo sie orientuje o co chodzi - nie mam jak doczytac wstecz...:crazy:)

Majqa tobie tez zyczymy milej niedzieli:-D

pozdrawiam wszystkie

reklama
i ja zycze milej niedzieli !

u nas piekne latoooo !!!! ,moje najmlodsze dziecie w koncu doczekalo sie lezenia z golymi pytkami ...na dworzu..:happy:
jak sie pogodowo pogorszy to wroce ;-)

paczajta babeczki :-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/seks-oralny-mozliwosc-ciazy-66701/

Ewuniaf
never nie bede miała Cie dość ;))
wlatuj ,pisz bo tu sie tęskni:))
no i ja jestem za tym ,żebys sobie na L4 odsapnęła :-p

Madlen
wracaj szybko do nas ..choc oczywiście to nie znaczy ,że Ci deszczu życzę :-)

Bedii?????????????????:-p

u nas dzień rodzinny,grill,przesadzanie kilku roślinek ..generalnie miło,przy piwku,spokojnie i słonecznie ..
jutro od 8.30 mam już klientki w domu na zabiegi na twarz-w sumie 5 babek :)

śpijcie dobrze :*

witajcie

Wczoraj robiliśmy roczkowe party Kubusia - ponieważ pogoda dopisuje, to był grill na ogródku.
Roczek zaliczony, przyjęcie udane i tylko kiedy ten rok zleciał...????

Miłego wieczorku.

Hej Babeczki!

Wczoraj byliśmy z dzieciakami we wrocławskim Zoo. Fajnie było, wprawdzie burza nas caly dzień straszyła, ale lać zaczęło jak weszliśmy już do auta w drodze powrotnej:) Dziewczynki zadowolone, Jasiek spokojny i wszyscy wymęczani hehe jednen foch ze strony Hani zaliczony bo zwierzatka karmić chciała, a nie mogła:baffled:

Dzisiaj już po wizycie u okulisty - a więc Zośka będzie nosić okularki, wada +2 na obu oczkach, ma astygmatyzm z nadwzrocznością złożoną. Teraz niech mi ktoś podpowie jak przekonać ją do przymierzenia okularków. Mamy w piątek zdecydować się na oprawki, dostałam od optyka trzy różne kształty oprawek ale ona nie chce żadnych przymierzyć:no: a zwykłe takie przeciwsłoneczne zakłada, tamtych nie i koniec!

majqa - buziaki urodzinowe dla Mareczka!!! i owocnych przygotowań!

poczytam reszte później bo teraz nie mam jak....

pozdrawiam serdecznie:-):-):-)

hej babeczki

jak słoneczko to i humory jakieś takie lepsiejsze:happy2:

katrinka - gratki dla kubusia!
majeczka dla Twoich pociech również
patik- a no widzisz - okularki - ale czasami można takie fajniutkie dostać a dziewczynki wyglądają uroczo - mam nadzieje ze jakoś zaakceptuje jakoś ten fakt---- może poszukajcie - razem popatrzcie nawet coś w necie--- może coś jej się spodoba i łatwiej później będzie zachęcić

mamusia - co TY tutaj sprośnego zapodajesz---zaraz zerknę:-p-a wiesz co mam...................:-p tarte z truskawkami - wpadaj - spienie mleczko do kawki i siorbniemy

bedisku - oj już tak bliziutko - a z imieniem - może jak zobaczycie to się nasunie;-) trzymaj się kochana --- z tego co widziałam to pięknie wyglądasz;-)

ewuniaf - może faktycznie jakieś zwolnionko i to dluzej niż tydzień--- a to ci teściowa któa tak pilnuje ---mala kawka w ciąży nie jest zła - tym bardziej jak ciśnienie niskie---aTY jakie miewasz?

weroniczka - powodzenia z pracą M--- i super ze Hanusia ma się całkiem dobrze i piekniutka jest!:happy2:

madlen - jak najwięcej słoneczka---niech dzidziowe goloneczki łapią słoneczko:-D

pawimi - no u Ciebie to normalnie ameryka:happy2: a do kiedy się urlopujesz?

oj dziewczynki
fajnie tak--- najlepsza pora roku---przy weekendzie też grilowaliśmy
głowa tak nie boli często
dzieci zadowolone
nastolatka ma motyle w brzuchu
ze sprawdzianami jeszcze męczą:sorry2:...nawet sprawdzian 21. cze:sorry2:---ocipieli:-D powiedzialam ze jakby co to nie musi iś----alem ja wychowawcza:baffled:

pozdrawiam małoobecne ale niezapomniane---joasia, zuzia, azile
buziaki

mama normalnie jakaś masakra. Aż się wierzyć nie chce że to może by pytanie na serio :-/

Witam wieczorowa porą.

właśnie przeszła burza nad Krakowem ale jakaś taka słaba w porównaniu z tym co było wczoraj. Mam nadzieje że jutro będzie słonecznie bo mój Tadzik wybiera sie na wycieczkę z przedszkolę. Już raz ich zawrócili z niej bo deszcz padał.

Patik nie doradzę z okularkami bo na szczęście nie mam tego problemu. Ale zyczę żeby udała się córcię przekonać do nich.

Bedi. Czyżby juz ze milczysz?

Jaka ja jestem ostatnio zalatana, a po drugie czekamy z M na wazna decyzje ktora moze sporo zmienic...wiec jakos weny i nastroju brak.
W sobote wjezdzajadz do domu obtarlam sobie bok (tylne drzwi) w aucie. Niby nie mocno ale trzeba bedzie malowac...a do tego wsciekla bylam bo tyle razy wjezdzalam...i to na wlasnym podworku :wściekła/y::szok:

Odkad maj sie zaczal same imprezy u nas roczek Marysi komunia Krzysia Macka urodziny, teraz Krzysia...potem jeszcze M i moje, no i rocznica slubu...:cool2:

Patik moja Ania nosi okulary od 3 roku zycia, chetnie bo lepiej widziala i glowa przestala ja bolec. Zawsze pozwalamy jej wybierac i jest ok. Miala 2 razy kryzys raz w przedszkolu bo jakis kolega ja wysmiweal ale zainterweniowalam u wychowawczyni i rodzicow i byl spokoj, a potem rok temu ze kolezanki sie smieja, wiec jej powiedzialam zeby im poradzila coby sie same do okulisty przeszly bo nosisz okulary od 7 lat a one teraz zauwazyly. Przeciez jestes wyjatkowa, nie kazdy nosi
Gorzej bo Marysi chyba lewe ucieka jak pojade z Ania na wizyte to ja tez wezme. Moze dlatego boi sie chodzic bo sie jej w glowie kreci...

Wisienka 100 lat!!!!

Weroniczka poprawy koniunktury &&&

Solenizantom i jubilatom wszystkiego dobrego.

Pozdrawiam

reklama
Do góry