reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Pawimi - TAK JEST PANI KOMENDANT!!! BZDUR WYPISYWAC WIECEJ NIE BEDZIEMY!!!
fajnie ze sie urlopujesz :) piwka zazdroszcze, ja co najwyzej bezalkoholowym sie uraczyc moge a i to w ukryciu przed tesciowa bo by sie dzialo haha :-D (ostatnio dostalam od niej ochrzan za picie kawy - bo szkodze jej wnusiowi:szok:)

Mama gratuluje nowego zakupu - oby dobrze sluzyla :) Mowisz ze miedzy burzami wczoraj w ogrodzie robilas??? u nas burza dopiero pod wieczor przyszla/ Caly dzien bylo pieknie. tyle ze ta burza to z gradobiciem byla wiec musialam biegiem wszystkie wiszace truskawki z balkonu pozabierac i bratki i pelargonie :) boje sie ze mi ogorasy w ogrodzie zniszczylo - trzeba isc sprawdzic bo kulo lecialy wielkosci czeresni.
Co do mojego zostania no to mam nadzieje mama ze jeszcze bedziesz miala mnie dosc haha:-D nie wiem czy nie bede sie szykowac na jakies zwolnienie chociaz na tydzien bo naprawde zmeczona jestem a tak bede miala tez chwilke dla WAS

Agapa zycze pomyslnego rozwiazannia sprawy z MIkolajem (choc niebardzo sie orientuje o co chodzi - nie mam jak doczytac wstecz...:crazy:)

Majqa tobie tez zyczymy milej niedzieli:-D

pozdrawiam wszystkie

reklama
i ja zycze milej niedzieli !

u nas piekne latoooo !!!! ,moje najmlodsze dziecie w koncu doczekalo sie lezenia z golymi pytkami ...na dworzu..:happy:
jak sie pogodowo pogorszy to wroce ;-)

paczajta babeczki :-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/seks-oralny-mozliwosc-ciazy-66701/

Ewuniaf
never nie bede miała Cie dość ;))
wlatuj ,pisz bo tu sie tęskni:))
no i ja jestem za tym ,żebys sobie na L4 odsapnęła :-p

Madlen
wracaj szybko do nas ..choc oczywiście to nie znaczy ,że Ci deszczu życzę :-)

Bedii?????????????????:-p

u nas dzień rodzinny,grill,przesadzanie kilku roślinek ..generalnie miło,przy piwku,spokojnie i słonecznie ..
jutro od 8.30 mam już klientki w domu na zabiegi na twarz-w sumie 5 babek :)

śpijcie dobrze :*

witajcie

Wczoraj robiliśmy roczkowe party Kubusia - ponieważ pogoda dopisuje, to był grill na ogródku.
Roczek zaliczony, przyjęcie udane i tylko kiedy ten rok zleciał...????

Miłego wieczorku.

Hej Babeczki!

Wczoraj byliśmy z dzieciakami we wrocławskim Zoo. Fajnie było, wprawdzie burza nas caly dzień straszyła, ale lać zaczęło jak weszliśmy już do auta w drodze powrotnej:) Dziewczynki zadowolone, Jasiek spokojny i wszyscy wymęczani hehe jednen foch ze strony Hani zaliczony bo zwierzatka karmić chciała, a nie mogła:baffled:

Dzisiaj już po wizycie u okulisty - a więc Zośka będzie nosić okularki, wada +2 na obu oczkach, ma astygmatyzm z nadwzrocznością złożoną. Teraz niech mi ktoś podpowie jak przekonać ją do przymierzenia okularków. Mamy w piątek zdecydować się na oprawki, dostałam od optyka trzy różne kształty oprawek ale ona nie chce żadnych przymierzyć:no: a zwykłe takie przeciwsłoneczne zakłada, tamtych nie i koniec!

majqa - buziaki urodzinowe dla Mareczka!!! i owocnych przygotowań!

poczytam reszte później bo teraz nie mam jak....

pozdrawiam serdecznie:-):-):-)

hej babeczki

jak słoneczko to i humory jakieś takie lepsiejsze:happy2:

katrinka - gratki dla kubusia!
majeczka dla Twoich pociech również
patik- a no widzisz - okularki - ale czasami można takie fajniutkie dostać a dziewczynki wyglądają uroczo - mam nadzieje ze jakoś zaakceptuje jakoś ten fakt---- może poszukajcie - razem popatrzcie nawet coś w necie--- może coś jej się spodoba i łatwiej później będzie zachęcić

mamusia - co TY tutaj sprośnego zapodajesz---zaraz zerknę:-p-a wiesz co mam...................:-p tarte z truskawkami - wpadaj - spienie mleczko do kawki i siorbniemy

bedisku - oj już tak bliziutko - a z imieniem - może jak zobaczycie to się nasunie;-) trzymaj się kochana --- z tego co widziałam to pięknie wyglądasz;-)

ewuniaf - może faktycznie jakieś zwolnionko i to dluzej niż tydzień--- a to ci teściowa któa tak pilnuje ---mala kawka w ciąży nie jest zła - tym bardziej jak ciśnienie niskie---aTY jakie miewasz?

weroniczka - powodzenia z pracą M--- i super ze Hanusia ma się całkiem dobrze i piekniutka jest!:happy2:

madlen - jak najwięcej słoneczka---niech dzidziowe goloneczki łapią słoneczko:-D

pawimi - no u Ciebie to normalnie ameryka:happy2: a do kiedy się urlopujesz?

oj dziewczynki
fajnie tak--- najlepsza pora roku---przy weekendzie też grilowaliśmy
głowa tak nie boli często
dzieci zadowolone
nastolatka ma motyle w brzuchu
ze sprawdzianami jeszcze męczą:sorry2:...nawet sprawdzian 21. cze:sorry2:---ocipieli:-D powiedzialam ze jakby co to nie musi iś----alem ja wychowawcza:baffled:

pozdrawiam małoobecne ale niezapomniane---joasia, zuzia, azile
buziaki

mama normalnie jakaś masakra. Aż się wierzyć nie chce że to może by pytanie na serio :-/

Witam wieczorowa porą.

właśnie przeszła burza nad Krakowem ale jakaś taka słaba w porównaniu z tym co było wczoraj. Mam nadzieje że jutro będzie słonecznie bo mój Tadzik wybiera sie na wycieczkę z przedszkolę. Już raz ich zawrócili z niej bo deszcz padał.

Patik nie doradzę z okularkami bo na szczęście nie mam tego problemu. Ale zyczę żeby udała się córcię przekonać do nich.

Bedi. Czyżby juz ze milczysz?

Jaka ja jestem ostatnio zalatana, a po drugie czekamy z M na wazna decyzje ktora moze sporo zmienic...wiec jakos weny i nastroju brak.
W sobote wjezdzajadz do domu obtarlam sobie bok (tylne drzwi) w aucie. Niby nie mocno ale trzeba bedzie malowac...a do tego wsciekla bylam bo tyle razy wjezdzalam...i to na wlasnym podworku :wściekła/y::szok:

Odkad maj sie zaczal same imprezy u nas roczek Marysi komunia Krzysia Macka urodziny, teraz Krzysia...potem jeszcze M i moje, no i rocznica slubu...:cool2:

Patik moja Ania nosi okulary od 3 roku zycia, chetnie bo lepiej widziala i glowa przestala ja bolec. Zawsze pozwalamy jej wybierac i jest ok. Miala 2 razy kryzys raz w przedszkolu bo jakis kolega ja wysmiweal ale zainterweniowalam u wychowawczyni i rodzicow i byl spokoj, a potem rok temu ze kolezanki sie smieja, wiec jej powiedzialam zeby im poradzila coby sie same do okulisty przeszly bo nosisz okulary od 7 lat a one teraz zauwazyly. Przeciez jestes wyjatkowa, nie kazdy nosi
Gorzej bo Marysi chyba lewe ucieka jak pojade z Ania na wizyte to ja tez wezme. Moze dlatego boi sie chodzic bo sie jej w glowie kreci...

Wisienka 100 lat!!!!

Weroniczka poprawy koniunktury &&&

Solenizantom i jubilatom wszystkiego dobrego.

Pozdrawiam

reklama
Do góry