reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Ja także się melduję :-) U nas w Nl też ciepło. Wczoraj byliśmy na plaży. Zaledwie niecała godzina drogi od Amsterdamu (wliczając pół godziny tramwajem na dworzec centralny i 20 minut pociągiem). Przynajmniej dzieciaki się wyszalały.

witajcie,

Pawimi poczytałam o Tobie:-)
Zuinka kto idzie do komuni? w której klasie teraz się idzie?

Ja robie liste na lipiec na chrzcino roczek Brunona... za głowe się chwytam:szok: dziadki i nasze rodzenstwa z dziecmi to juz 34osoby a gdzie chocby 2małżenstwa przyjaciół???:szok::szok: ile to kasy pójdzie!! z wakacji letnich nici...

Mamuś mam tak słabe paznokcie ze juz moja kosmetyczka bezradna biorę teraz 1000mg wapna z witD dziennie od miesiąca i tez zadnej poprawy:no: poleć coś?
Może Pawimi tez cos zaradzisz....

miłego dnia

hej
i ja liste podpisuje,
u nas pogoda piękna wie dużo z dziemi na dworze jestesmy,
sempe u nas tez tak jest, ze najblizsza rodzina z dziecmi i juz prawie 40 osób wychdzi,
majqa jak malutki?

Hej, hej.

Ja w biegu przed komunią stasia. To już za póltora tygodnia:szok::szok:

Chciałam tylko wam tylko przekazać najnowsze wieści od Hani. Jutro wychodzi do domu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ale sie ciesze dziewczyny, że ten koszmar kończy się wreszcie.

Weroniczko - przefantastyczna wiadomosc! coza blogoslawienstwo w tej malej istotce :tak:
Sempe kochana i cos tam o mnie przeczytala? :nerd::-p

Witajcie.
Pokazuję się napisać co u nas.
Mały Antoś próbuje się wydostać i mam od tygodnia ciągłe skurcze. Udało mi się uprosić lekarza o pozostanie w domu i mam tu leżeć(?), odpoczywać i brać leki. W związku z tym i z tym, że Mila i ja pochorowałyśmy się a Pawła nie ma była kilka dni teściowa ale już pojechała w sumie i dobrze bo już mnie męczyła. Mila miała zpaalenie oskrzeli a ja nadal mam zapalenie zatok a miałam tez i oskrzeli. Zatoki mnie nie chcą puścić mimo antybiotyku. Ogólnie parszywie się czuję, chodzić nie moge z powodu spojenia, kolan i skurczów, lezeć nie mogę bo mam zgagę i krzyż mi pęka, nie mówiąc o tym, że Mila nie pozwala, nie śpię bo sikam co chwilę i mam zatkany nos wiec czekam z utęsknieniem na cc i mam nadzieję, ze wszystko pójdzie gładko, szybko dojdę do siebie i zapomnę o dolegliwościach.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i trzymajcie kciuki bop ciągle mi się sni, że umieram na cc.....

Witam i ja.
Dano nie zaglądałam :dry: :zawstydzona/y:
Ale widze tutaj tez pustki, ta pogoda robi swoje ;-)

Wisienka trzymam kciuki, juz malutko zostalo takze szybko zleci mimo wszystko i bedziesz po... :tak: :-)

A u mnie?
U mnie jest dobrze. Wszystko sie uklada, powoli ide do przodu :-)
Dzieci akceptuja mojego obecnego faceta.
A Ex u nich nie byl juz prawie... 7mies... :sorry: nie bede pisala jakie kroki dalej podejme jak tak dalej bedzie :no: heh
no i to w sumie tyle, nic nowości :tak:

Pozdrawiam Was!!! :)

witajcie

Myślałam, że nie dam rady Was nadrobić, ale.... pogoda zmieniła sie na lepsze, to nie ma komu siedzieć przed kompem.
Wisienko - jeszcze troszkę, dasz rade i maluszka będziesz tulić.

reklama
hej babeczki
wracam na forum :tak::-D
malz od poniedzialku do pracy a ja znowu bede na szybkich obrotach,koniec chorowania i leniuchowania :tak:
majqa gartki !!!!!! niezla waga :szok:,dzielna babka z ciebie ;-)
wisienka do mety coraz blizej...:tak:
weroniczka cudowne wiesci,silna babka z Hani ,dala malutka rade ;-)
eliza fajnie,ze smyki zaakceptowaly..powodzenia i oby teraz sie wsio udalo :tak:
katrina podziel sie ladna pogoda bo u nas pon.i wtorek byl cudny a od srody deszcz,dzisiaj nawet byl grad :szok:

Do góry