reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hana
seeeernik masz ????

ja poproszę o kawałek ..nie,nie ...a taki solidny kawał poproszę :-D
w zamian mogę bez na stół do wazonu podesłać -->kcesz ?:-p

no i mam nadzieje kochana ,że ze wzrokiem szybko sie poprawi i komfort widzenia bedzie lepszy:)

a Zu mnie tez zaskoczyła-pozytywnie:)

my juz po spacerze bo cos kurka wieje..niby słonko,ale to nie to co wczoraj :sorry:
zaraz szykuje kolację,kąpanko i do spania dzieci.

reklama
oj mam serniczek i to taki pychotkowy ---juz 3 w ostatnim czasie bo tak nam zasmakował:-p:-p-- wysyłam do Cie----a bzu kcem właśnie bzu mi trzeba:tak:-------moj młody tez ciągnął na orlik ale własnie wieje nieprzyjemnie a ja się boje zeby mi w oczy nie nadmuchało czymś wiec obiecałam ze jutro:cool2::cool2:

ide pomoc corci w chemii - przed chwilą u niej byłam ale zapomniałam po co poszłam i siedzialyśmy na jej fejsie czytając cytaty nauczycieli wpisywane przez uczniów:cool2: koparka mi opadła - w życiu nie pozwoliłabym sobie na takie odzywki - ale tez trzeba przyjąć ze dzisiejsza młodziez wszystko z podtekstami odbiera:sorry:

Widzę, że się wreszcie coś tu ruszyło :-)
My już po komuni. Wszystko pięknie ładnie, tylko bratowa męża nie zawiodła swoim chamskim zachowaniem wobec mnie. No ale cóż. Pokazała "klasę" a nie mnie obraziła.

U Hani wszystko dobrze. Jest w domu i daje rodzicom bardzo popalić. Jest bardzo płaczliwym dzieckiem. Ale kiedyś z tego wyrośnie. Chyba. Bo patrz ąc na moja Małgośke to może to długo potrwać. Boże jacy oni dziś byli niegrzeczni.

Hej i ja :-)

Weroniczka
u mnie z mojej strony byla cala zaproszona rodzina z rodziny M...hmmm tylko chrzestna z mezem :-( mnie tam zal nie bylo ale widzialam jak m przezywal szczegolnie ze osobiscie byli z Krzysiem zaproszenia wreczac

Hana dobrze ze juz po operacji, oby rezultaty byly pozytywne

Bylam dzis z malymi M+M u lekarza no i tak jak myslalam gardlo tchawica i oskrzela wiec oboje antybiotyk i siedzenie w domu

Pozdrawiam

witam sie i ja

Tez zaglądałam, ale śladu zaglądania nie zostawiłam.

hanuś - jestem, jestem. W ubiegłym tyg. Alinka trochę chorowała, zostawiłam ja w domu, bo w sobotę mieliśmy komunię u naszych przyjaciół i chcieliśmy, żeby dzieci były zdrowe. Cały czas do końca jeszcze się zastanawialiśmy co robić (czy jechać), bo ta dziewczynka, która przystępowała do komunii, w piątek tydzień wcześniej "przyniosła" ze szkoły rotawirusa i długo ja trzymało. Bałam się o Kubę, ale w czwartek było juz OK, więc w sobotę pojechaliśmy na tę uroczystość.

Od wczoraj Kuba pokasłuje i miał katar, momentami temp. mu skacze, ale widziałam, że lewa górna czwórka będzie się przebijała, więc pewnie dlatego. Oby tylko tak się zakończyło i nie trzeba było dawać antybiotyku.

Mamusia - my ostatnio mamy rozrywkowe weekendy, bo coraz to kogoś urodziny są, albo teraz była komunia.
2 czerwca znowu idziemy na urodziny, potem 7 kuzynka robi urodziny synkowi, a my nastepnego dnia Kubusia roczek wyprawiamy. Potem chwilka przerwy - do sierpnia.

I ja się witam

U nas rumień...
Tata sparzył ręce do łokci bo mu się auto zapaliło i próbował ratować niestety poszło z dymem :(

Adaś cierpiał 2 tyg bo go brzuszek bolał aż w końcu mama "doświadczona" wpadła na to by nabiał odstawić ... I śpi maluszek ładnie i nie płacze.

Pozdrawiam serdecznie

hej
ja przed praca wlatuję ;)
jak miło ,że jest kogo poczytać :tak:

Katrina
zdrowia dla Kubulki;)

Weroniczka
bratowa juz nie raz pokazała "klasę " widać taki z niej człowiek ,że jej musi być na wierzchu :blink:

Zuz inka
i dla Was zdrówka ..to znaczy dla M..M ..

Majqa
tacie się auto spaliło ??? jak to się stało ?:szok:
matko współczuje przeżyć ..a ręce pewnie okropnie pieką ..
no i dobrze,że doszłaś co przeszkadzało Adaśkowi w spaniu :tak:

Wisieńka,Bedii
nasze ciężaróweczki--> co u Was???

Hana
no ja mam też swój ulubiony przepis na sernik ,ale robię go raz w m-cu bo jest niebezpiecznie dobry:-D

Madlen
jak tam po wczorajszym spacerku?

miłego i słonecznego dnia :-)

i ja się witam...

pakuje się bo w czwartek wyjezdzamy do Szklarkiej.. a ja jestem mega przeziębiona!!! przeszlismy całą czwórką ospe... Mały ma jeszcze plamy na całym ciele ale mam nadzieje ze kiedys zejdą prawda?

reklama
jestem z kawulcem :)
co prawda pranie mnie wola zeby je powiesic,ale to za chwile :-D
mama bylam z esmykami wparku,wylataly sie ze hej..u nas tez wialo,ale nam juz deszcz i wiatr nie przeszkadza:-D a potem cala trojka padla w 5min !..nawet nie mieli sily jesc kolacji :-D
zazdraszczam tobie tych znajomych,tych imprezem dorosli-dzieci...ojj jak ja ci zazdroszcze..az mi wstyd :zawstydzona/y: w Pl tez mielismy taka paczka,ale tutaj brak...i tak mi czasami smutno jak cie czytam...
ale oczywiscie ciesze sie,ze u was tak wesolo :-):-)...
hana dobrze ,ze juz po i teraz zeby z oczkami bylo lepiej..a ta twoja wada to mi kochana nic nie mowi,bo ja nie znam sie na tym zupelnie :zawstydzona/y:
zuz,katrina zdrowka dla waszych dzieciaczkow !
sempe udanego wyjazdu !

Do góry