reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hana
seeeernik masz ????

ja poproszę o kawałek ..nie,nie ...a taki solidny kawał poproszę :-D
w zamian mogę bez na stół do wazonu podesłać -->kcesz ?:-p

no i mam nadzieje kochana ,że ze wzrokiem szybko sie poprawi i komfort widzenia bedzie lepszy:)

a Zu mnie tez zaskoczyła-pozytywnie:)

my juz po spacerze bo cos kurka wieje..niby słonko,ale to nie to co wczoraj :sorry:
zaraz szykuje kolację,kąpanko i do spania dzieci.

reklama
oj mam serniczek i to taki pychotkowy ---juz 3 w ostatnim czasie bo tak nam zasmakował:-p:-p-- wysyłam do Cie----a bzu kcem właśnie bzu mi trzeba:tak:-------moj młody tez ciągnął na orlik ale własnie wieje nieprzyjemnie a ja się boje zeby mi w oczy nie nadmuchało czymś wiec obiecałam ze jutro:cool2::cool2:

ide pomoc corci w chemii - przed chwilą u niej byłam ale zapomniałam po co poszłam i siedzialyśmy na jej fejsie czytając cytaty nauczycieli wpisywane przez uczniów:cool2: koparka mi opadła - w życiu nie pozwoliłabym sobie na takie odzywki - ale tez trzeba przyjąć ze dzisiejsza młodziez wszystko z podtekstami odbiera:sorry:

Widzę, że się wreszcie coś tu ruszyło :-)
My już po komuni. Wszystko pięknie ładnie, tylko bratowa męża nie zawiodła swoim chamskim zachowaniem wobec mnie. No ale cóż. Pokazała "klasę" a nie mnie obraziła.

U Hani wszystko dobrze. Jest w domu i daje rodzicom bardzo popalić. Jest bardzo płaczliwym dzieckiem. Ale kiedyś z tego wyrośnie. Chyba. Bo patrz ąc na moja Małgośke to może to długo potrwać. Boże jacy oni dziś byli niegrzeczni.

Hej i ja :-)

Weroniczka
u mnie z mojej strony byla cala zaproszona rodzina z rodziny M...hmmm tylko chrzestna z mezem :-( mnie tam zal nie bylo ale widzialam jak m przezywal szczegolnie ze osobiscie byli z Krzysiem zaproszenia wreczac

Hana dobrze ze juz po operacji, oby rezultaty byly pozytywne

Bylam dzis z malymi M+M u lekarza no i tak jak myslalam gardlo tchawica i oskrzela wiec oboje antybiotyk i siedzenie w domu

Pozdrawiam

witam sie i ja

Tez zaglądałam, ale śladu zaglądania nie zostawiłam.

hanuś - jestem, jestem. W ubiegłym tyg. Alinka trochę chorowała, zostawiłam ja w domu, bo w sobotę mieliśmy komunię u naszych przyjaciół i chcieliśmy, żeby dzieci były zdrowe. Cały czas do końca jeszcze się zastanawialiśmy co robić (czy jechać), bo ta dziewczynka, która przystępowała do komunii, w piątek tydzień wcześniej "przyniosła" ze szkoły rotawirusa i długo ja trzymało. Bałam się o Kubę, ale w czwartek było juz OK, więc w sobotę pojechaliśmy na tę uroczystość.

Od wczoraj Kuba pokasłuje i miał katar, momentami temp. mu skacze, ale widziałam, że lewa górna czwórka będzie się przebijała, więc pewnie dlatego. Oby tylko tak się zakończyło i nie trzeba było dawać antybiotyku.

Mamusia - my ostatnio mamy rozrywkowe weekendy, bo coraz to kogoś urodziny są, albo teraz była komunia.
2 czerwca znowu idziemy na urodziny, potem 7 kuzynka robi urodziny synkowi, a my nastepnego dnia Kubusia roczek wyprawiamy. Potem chwilka przerwy - do sierpnia.

I ja się witam

U nas rumień...
Tata sparzył ręce do łokci bo mu się auto zapaliło i próbował ratować niestety poszło z dymem :(

Adaś cierpiał 2 tyg bo go brzuszek bolał aż w końcu mama "doświadczona" wpadła na to by nabiał odstawić ... I śpi maluszek ładnie i nie płacze.

Pozdrawiam serdecznie

hej
ja przed praca wlatuję ;)
jak miło ,że jest kogo poczytać :tak:

Katrina
zdrowia dla Kubulki;)

Weroniczka
bratowa juz nie raz pokazała "klasę " widać taki z niej człowiek ,że jej musi być na wierzchu :blink:

Zuz inka
i dla Was zdrówka ..to znaczy dla M..M ..

Majqa
tacie się auto spaliło ??? jak to się stało ?:szok:
matko współczuje przeżyć ..a ręce pewnie okropnie pieką ..
no i dobrze,że doszłaś co przeszkadzało Adaśkowi w spaniu :tak:

Wisieńka,Bedii
nasze ciężaróweczki--> co u Was???

Hana
no ja mam też swój ulubiony przepis na sernik ,ale robię go raz w m-cu bo jest niebezpiecznie dobry:-D

Madlen
jak tam po wczorajszym spacerku?

miłego i słonecznego dnia :-)

i ja się witam...

pakuje się bo w czwartek wyjezdzamy do Szklarkiej.. a ja jestem mega przeziębiona!!! przeszlismy całą czwórką ospe... Mały ma jeszcze plamy na całym ciele ale mam nadzieje ze kiedys zejdą prawda?

reklama
jestem z kawulcem :)
co prawda pranie mnie wola zeby je powiesic,ale to za chwile :-D
mama bylam z esmykami wparku,wylataly sie ze hej..u nas tez wialo,ale nam juz deszcz i wiatr nie przeszkadza:-D a potem cala trojka padla w 5min !..nawet nie mieli sily jesc kolacji :-D
zazdraszczam tobie tych znajomych,tych imprezem dorosli-dzieci...ojj jak ja ci zazdroszcze..az mi wstyd :zawstydzona/y: w Pl tez mielismy taka paczka,ale tutaj brak...i tak mi czasami smutno jak cie czytam...
ale oczywiscie ciesze sie,ze u was tak wesolo :-):-)...
hana dobrze ,ze juz po i teraz zeby z oczkami bylo lepiej..a ta twoja wada to mi kochana nic nie mowi,bo ja nie znam sie na tym zupelnie :zawstydzona/y:
zuz,katrina zdrowka dla waszych dzieciaczkow !
sempe udanego wyjazdu !

Do góry