reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Madlen - podzieliłabym sie, tylko, ze u nas tak samo jak i u Was. Środa była piękna, czwartek taki sobie, piatek juz zimno i lała od rana, a dzis grad...... szok. Połowa maja i taka pogoda.

reklama
Ogarnelam dom po Komunii, poodawalam sasiadom i rodzinie krzesla, stoly, talerze, garnki i powoli wracam do normalnosci, ale ze maz ma tydzien urlopu to na BB sie nie pokazuje

Pozdrawiam

zagladam...codziennie zagladam i tyle mam do czytania,ze nie daje rady tego ogarnac :-D
gdzie wy jestescie ???
ja wiem,ze praca,dom,dzieci,ladana pogoda za oknem ale zeby nie wleciec nawet na 5minut ....:-(

eeee,ide sobie...
zajrze tutaj jak wy sie pokazecie ;-)
milego !:-)

no własnie!!!!!!!!!!!
czas reaktywować kocyk!!!!!!!!!!!!!!!!
w końcu to pora na kocyki i sielanke na nich

mamusia - wzywa się!!!!!!! tu się tęskniiiiiiiiiiii:-D
bo puszcze liste
reszta też
ale mamusia to juz przegina:-D
czesc madlen
katrinka:-)
zuzia, joasia, weroniczka - jak tam komuniści????????
weroniczka - super ze z Hanusią dobrze - brawo - dzielna Mała - jak się ma obecnie - opowiadaj!!
zzagranica????????????????
helołłłłłłłłłł

Ostatnia edycja:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D

ktoś tu jednak zagląda :-D:laugh2:

Hana,Madlen
no niech że Was uściskam ;)))))

ja wleciałam kilka dni temu a tu echooooo sie odbija ..:sorry:

Madlen
wracaj ---> my z Haną som kawkę popołudniową mozna wysiorbać :-p

Hana
ja ostatnio zalatana :cool2:grille prosze Ciebie...impreza w lokalu na 60 osób (z dziećmi) po północy wróciliśmy w piatek..
wczoraj jezioro grill i pifko--> dzieci się kąpały w jeziorze :eek::-D co to jeszcze nie zakwitło czy przekwitło czy jak tam sie to zanywuje

teraz odebrała Zu z wycieczki bo mieli dziś 60km od nas wycieczke pt"ginące zawody" i przywiozła mi taki wiklinowy wózek na taras ..kwiatka tam można postawić czy coś innego-->ładne to i już z kwiatem stoi.

ściskam wszystkie mooocno i na płasko :))
wracać gang Olsena :cool2: wracać :)))

no jest ze córa marnotrawna - dużo się tam dzieje u Was - no i super ze zuzik tak mysli o matuli - a sama wpadła na pomysł tego wózka wiklinowego? mądra dziewczynka;-)
ja jestem po korekcji wzroku i wreszcie jakoś lepiej widzem:-D:eek::cool2:

Hana
no widzisz ..to teraz widzisz :-D
mam nadzieję ,że dobrze sie czujesz po tej korekcie??

a co do Zu to powiedziała,że byli w 3 "pokojach" i jej sie spodobało to robienie z wikliny ..usiadła i zrobiła jak umiała :)

no w koncu jakies buzki widze :-)
my zaraz idziemy do parku,poki u nas bez deszczu,szalu nie ma z pogoda ale bynajmniej nie pada ;-)
czekam tylko az dzieciaki skoncza jesc,bo w sumie dopiero co ze szkoly wrocili,znaczy sie cora bo syn dzisiaj godzine szybciej,nawet juz lekcje zrobil byle tylko isc na dwor :-D
a moje najmlodsze dzisiaj pol roczku konczy,tralalaa..jak ten czas zaiwania o losiuuu..a dopiero co ja rodzilam..a to juz 6m-cy za nami :szok:

mama ja tez kapalam sie zawsze w takiej nie ''zakwitnietej wodzie '':-D i zazdroszcze wam tego pluskania..ale tak pozytywnie ;-)a co to za imprezki u was sa na 60 osob ??
hana a co to z oczami twoimi jest,jaka korekta o czym ty piszesz :szok: ale dobrze,ze juz po i wzrok lepszy ;-)

sciskam i uciekam ;-)

Madlen
a..zrobiliśmy imprezie w paczce naszych znajomych..niektórych znajomych rodzice też byli...więc sie uzbierało dużo osób i impra była jak sie patrzy ;)
wynajęlismy lokal taki jak na wesele..składalismy sie od rodziny po 100zł --> mielismy obiad z 2 dań,kawa,herbata ,ciasto,dla dzieci tort z myszka miki..soki,napoje.
impreza była na 18.00 do 24.00
wytańczyłam sie ,że hej-wszyscy sie wytańczyli:-D
w sobotę pospaliśmy do 9:-p

a impreza była bez okazji-->po prostu chcielismy sie wybawić ,a że wszyscy posiadamy dzieci to zrobilismy z dziećmi:)

uściski dla pólroczniaka :)))
przyjemnego spacerku..my też idziemy z naszym przyjacielem;)

reklama
mamusia - ano juz lepiej - w pt mialam kryzys - teraz jeszcze do ostrości troche brakuje - ale ma się poprawiać-----a to ze Zu własnorecznie uwiła wózek??? - no no - zdolniacha!;-)
madlen - a mialam wade prawie -6 D.......a co do czasu kochana to niedawno co zaciązyłaś - a tu już zaraz będziesz musiała ganiać za paną:sorry: sto latek!

mam serniczek na zimno - która chętna???

za długo jednorazowo siedzieć nie moge przed ekranem bo pieką moje piękne oczęta - ale zerkam se od czasu do czasu...

Do góry