reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Madlen - podzieliłabym sie, tylko, ze u nas tak samo jak i u Was. Środa była piękna, czwartek taki sobie, piatek juz zimno i lała od rana, a dzis grad...... szok. Połowa maja i taka pogoda.

reklama
Ogarnelam dom po Komunii, poodawalam sasiadom i rodzinie krzesla, stoly, talerze, garnki i powoli wracam do normalnosci, ale ze maz ma tydzien urlopu to na BB sie nie pokazuje

Pozdrawiam

zagladam...codziennie zagladam i tyle mam do czytania,ze nie daje rady tego ogarnac :-D
gdzie wy jestescie ???
ja wiem,ze praca,dom,dzieci,ladana pogoda za oknem ale zeby nie wleciec nawet na 5minut ....:-(

eeee,ide sobie...
zajrze tutaj jak wy sie pokazecie ;-)
milego !:-)

no własnie!!!!!!!!!!!
czas reaktywować kocyk!!!!!!!!!!!!!!!!
w końcu to pora na kocyki i sielanke na nich

mamusia - wzywa się!!!!!!! tu się tęskniiiiiiiiiiii:-D
bo puszcze liste
reszta też
ale mamusia to juz przegina:-D
czesc madlen
katrinka:-)
zuzia, joasia, weroniczka - jak tam komuniści????????
weroniczka - super ze z Hanusią dobrze - brawo - dzielna Mała - jak się ma obecnie - opowiadaj!!
zzagranica????????????????
helołłłłłłłłłł

Ostatnia edycja:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D

ktoś tu jednak zagląda :-D:laugh2:

Hana,Madlen
no niech że Was uściskam ;)))))

ja wleciałam kilka dni temu a tu echooooo sie odbija ..:sorry:

Madlen
wracaj ---> my z Haną som kawkę popołudniową mozna wysiorbać :-p

Hana
ja ostatnio zalatana :cool2:grille prosze Ciebie...impreza w lokalu na 60 osób (z dziećmi) po północy wróciliśmy w piatek..
wczoraj jezioro grill i pifko--> dzieci się kąpały w jeziorze :eek::-D co to jeszcze nie zakwitło czy przekwitło czy jak tam sie to zanywuje

teraz odebrała Zu z wycieczki bo mieli dziś 60km od nas wycieczke pt"ginące zawody" i przywiozła mi taki wiklinowy wózek na taras ..kwiatka tam można postawić czy coś innego-->ładne to i już z kwiatem stoi.

ściskam wszystkie mooocno i na płasko :))
wracać gang Olsena :cool2: wracać :)))

no jest ze córa marnotrawna - dużo się tam dzieje u Was - no i super ze zuzik tak mysli o matuli - a sama wpadła na pomysł tego wózka wiklinowego? mądra dziewczynka;-)
ja jestem po korekcji wzroku i wreszcie jakoś lepiej widzem:-D:eek::cool2:

Hana
no widzisz ..to teraz widzisz :-D
mam nadzieję ,że dobrze sie czujesz po tej korekcie??

a co do Zu to powiedziała,że byli w 3 "pokojach" i jej sie spodobało to robienie z wikliny ..usiadła i zrobiła jak umiała :)

no w koncu jakies buzki widze :-)
my zaraz idziemy do parku,poki u nas bez deszczu,szalu nie ma z pogoda ale bynajmniej nie pada ;-)
czekam tylko az dzieciaki skoncza jesc,bo w sumie dopiero co ze szkoly wrocili,znaczy sie cora bo syn dzisiaj godzine szybciej,nawet juz lekcje zrobil byle tylko isc na dwor :-D
a moje najmlodsze dzisiaj pol roczku konczy,tralalaa..jak ten czas zaiwania o losiuuu..a dopiero co ja rodzilam..a to juz 6m-cy za nami :szok:

mama ja tez kapalam sie zawsze w takiej nie ''zakwitnietej wodzie '':-D i zazdroszcze wam tego pluskania..ale tak pozytywnie ;-)a co to za imprezki u was sa na 60 osob ??
hana a co to z oczami twoimi jest,jaka korekta o czym ty piszesz :szok: ale dobrze,ze juz po i wzrok lepszy ;-)

sciskam i uciekam ;-)

Madlen
a..zrobiliśmy imprezie w paczce naszych znajomych..niektórych znajomych rodzice też byli...więc sie uzbierało dużo osób i impra była jak sie patrzy ;)
wynajęlismy lokal taki jak na wesele..składalismy sie od rodziny po 100zł --> mielismy obiad z 2 dań,kawa,herbata ,ciasto,dla dzieci tort z myszka miki..soki,napoje.
impreza była na 18.00 do 24.00
wytańczyłam sie ,że hej-wszyscy sie wytańczyli:-D
w sobotę pospaliśmy do 9:-p

a impreza była bez okazji-->po prostu chcielismy sie wybawić ,a że wszyscy posiadamy dzieci to zrobilismy z dziećmi:)

uściski dla pólroczniaka :)))
przyjemnego spacerku..my też idziemy z naszym przyjacielem;)

reklama
mamusia - ano juz lepiej - w pt mialam kryzys - teraz jeszcze do ostrości troche brakuje - ale ma się poprawiać-----a to ze Zu własnorecznie uwiła wózek??? - no no - zdolniacha!;-)
madlen - a mialam wade prawie -6 D.......a co do czasu kochana to niedawno co zaciązyłaś - a tu już zaraz będziesz musiała ganiać za paną:sorry: sto latek!

mam serniczek na zimno - która chętna???

za długo jednorazowo siedzieć nie moge przed ekranem bo pieką moje piękne oczęta - ale zerkam se od czasu do czasu...

Do góry