reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Ja także się melduję :-) U nas w Nl też ciepło. Wczoraj byliśmy na plaży. Zaledwie niecała godzina drogi od Amsterdamu (wliczając pół godziny tramwajem na dworzec centralny i 20 minut pociągiem). Przynajmniej dzieciaki się wyszalały.

witajcie,

Pawimi poczytałam o Tobie:-)
Zuinka kto idzie do komuni? w której klasie teraz się idzie?

Ja robie liste na lipiec na chrzcino roczek Brunona... za głowe się chwytam:szok: dziadki i nasze rodzenstwa z dziecmi to juz 34osoby a gdzie chocby 2małżenstwa przyjaciół???:szok::szok: ile to kasy pójdzie!! z wakacji letnich nici...

Mamuś mam tak słabe paznokcie ze juz moja kosmetyczka bezradna biorę teraz 1000mg wapna z witD dziennie od miesiąca i tez zadnej poprawy:no: poleć coś?
Może Pawimi tez cos zaradzisz....

miłego dnia

hej
i ja liste podpisuje,
u nas pogoda piękna wie dużo z dziemi na dworze jestesmy,
sempe u nas tez tak jest, ze najblizsza rodzina z dziecmi i juz prawie 40 osób wychdzi,
majqa jak malutki?

Hej, hej.

Ja w biegu przed komunią stasia. To już za póltora tygodnia:szok::szok:

Chciałam tylko wam tylko przekazać najnowsze wieści od Hani. Jutro wychodzi do domu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ale sie ciesze dziewczyny, że ten koszmar kończy się wreszcie.

Weroniczko - przefantastyczna wiadomosc! coza blogoslawienstwo w tej malej istotce :tak:
Sempe kochana i cos tam o mnie przeczytala? :nerd::-p

Witajcie.
Pokazuję się napisać co u nas.
Mały Antoś próbuje się wydostać i mam od tygodnia ciągłe skurcze. Udało mi się uprosić lekarza o pozostanie w domu i mam tu leżeć(?), odpoczywać i brać leki. W związku z tym i z tym, że Mila i ja pochorowałyśmy się a Pawła nie ma była kilka dni teściowa ale już pojechała w sumie i dobrze bo już mnie męczyła. Mila miała zpaalenie oskrzeli a ja nadal mam zapalenie zatok a miałam tez i oskrzeli. Zatoki mnie nie chcą puścić mimo antybiotyku. Ogólnie parszywie się czuję, chodzić nie moge z powodu spojenia, kolan i skurczów, lezeć nie mogę bo mam zgagę i krzyż mi pęka, nie mówiąc o tym, że Mila nie pozwala, nie śpię bo sikam co chwilę i mam zatkany nos wiec czekam z utęsknieniem na cc i mam nadzieję, ze wszystko pójdzie gładko, szybko dojdę do siebie i zapomnę o dolegliwościach.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i trzymajcie kciuki bop ciągle mi się sni, że umieram na cc.....

Witam i ja.
Dano nie zaglądałam :dry: :zawstydzona/y:
Ale widze tutaj tez pustki, ta pogoda robi swoje ;-)

Wisienka trzymam kciuki, juz malutko zostalo takze szybko zleci mimo wszystko i bedziesz po... :tak: :-)

A u mnie?
U mnie jest dobrze. Wszystko sie uklada, powoli ide do przodu :-)
Dzieci akceptuja mojego obecnego faceta.
A Ex u nich nie byl juz prawie... 7mies... :sorry: nie bede pisala jakie kroki dalej podejme jak tak dalej bedzie :no: heh
no i to w sumie tyle, nic nowości :tak:

Pozdrawiam Was!!! :)

witajcie

Myślałam, że nie dam rady Was nadrobić, ale.... pogoda zmieniła sie na lepsze, to nie ma komu siedzieć przed kompem.
Wisienko - jeszcze troszkę, dasz rade i maluszka będziesz tulić.

reklama
hej babeczki
wracam na forum :tak::-D
malz od poniedzialku do pracy a ja znowu bede na szybkich obrotach,koniec chorowania i leniuchowania :tak:
majqa gartki !!!!!! niezla waga :szok:,dzielna babka z ciebie ;-)
wisienka do mety coraz blizej...:tak:
weroniczka cudowne wiesci,silna babka z Hani ,dala malutka rade ;-)
eliza fajnie,ze smyki zaakceptowaly..powodzenia i oby teraz sie wsio udalo :tak:
katrina podziel sie ladna pogoda bo u nas pon.i wtorek byl cudny a od srody deszcz,dzisiaj nawet byl grad :szok:

Do góry