reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć kochane ..
pozdrawiam i ściskam
od soboty byłam u rodzinki na pomorzu z moją ekipą i wczoraj późnym popołudniem wrócilismy ..
rodzice mieli 35 rocznicę ślubu.
miłego dnia kobietki:-)
pozdrawiam i ściskam
od soboty byłam u rodzinki na pomorzu z moją ekipą i wczoraj późnym popołudniem wrócilismy ..
rodzice mieli 35 rocznicę ślubu.
miłego dnia kobietki:-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Jestem i ja!
Swieta spedzilismy u rodziny i mojej i M takie tournee po rodzince, milo sympatycznie a objadlam sie jak bak, rozwiezlismy zaproszenia na komunie Krzysia...w losowaniu ja zostalam kierowca ;-) i wracalam w najwiekszej sniezycy...gdzie ta wiosna???? Dzis niby na plusie i topnieje ale jutro znowu zapowiadaja zawieje i zamiecie
Niby nas w swieta w domu nie bylo ale trzeba bylo dzis chalpke ogarnac, pranie zrobic i powrot do normalnosci. Krzys na pilce noznej, Ania na gitarze a Macius oglada myszke Miki wiec my z maja opblegamy kompa
Jutro szkola, ale w czwartek znowu wolne bo egzamin szostoklasistow...#!^%# nie bardzo mi to pasi bo mam pilne zalatwienia i bede musiala to zorganizowac
Pozdrawiam!
PS Mamo sliczne suwaczki!
Swieta spedzilismy u rodziny i mojej i M takie tournee po rodzince, milo sympatycznie a objadlam sie jak bak, rozwiezlismy zaproszenia na komunie Krzysia...w losowaniu ja zostalam kierowca ;-) i wracalam w najwiekszej sniezycy...gdzie ta wiosna???? Dzis niby na plusie i topnieje ale jutro znowu zapowiadaja zawieje i zamiecie
Niby nas w swieta w domu nie bylo ale trzeba bylo dzis chalpke ogarnac, pranie zrobic i powrot do normalnosci. Krzys na pilce noznej, Ania na gitarze a Macius oglada myszke Miki wiec my z maja opblegamy kompa
Jutro szkola, ale w czwartek znowu wolne bo egzamin szostoklasistow...#!^%# nie bardzo mi to pasi bo mam pilne zalatwienia i bede musiala to zorganizowac
Pozdrawiam!
PS Mamo sliczne suwaczki!
ja tez...swieta, swieta i ...pozostalo po nich wspomnienie do nastepnego roku.
Zuza - wiosna jest u mnie! przyszla w koncu w ubieglym tygodniu, dobrze ze dziciaki zdarzyly skorzystac przez ferie bo poczatek byl zimny i nieciekawy a w polowie tygodnie zaczelo sie ciepelko. Jeszcze nie jest tak jak powinno o tej porze roku u nas juz byc ale przyjme i to, byle nie to zimsko, mroz i paskudne biale gow%^^^^!!!
A dzis dzieci do szkoly, ja do pracy, koniec lenistwa az do konca maja. Wiem ze zleci szybko...pocieszam sie. Buziaczki i do uslyszonka.
Zuza - wiosna jest u mnie! przyszla w koncu w ubieglym tygodniu, dobrze ze dziciaki zdarzyly skorzystac przez ferie bo poczatek byl zimny i nieciekawy a w polowie tygodnie zaczelo sie ciepelko. Jeszcze nie jest tak jak powinno o tej porze roku u nas juz byc ale przyjme i to, byle nie to zimsko, mroz i paskudne biale gow%^^^^!!!
A dzis dzieci do szkoly, ja do pracy, koniec lenistwa az do konca maja. Wiem ze zleci szybko...pocieszam sie. Buziaczki i do uslyszonka.
Witajcie:-) Próbuję nadrobić lekturę forum, ale przy mojej dwójeczce trochę ciężko... Staram się jak mogę... Mam dwójeczkę dzieci: córcia ma 4,5 roku a synek 1,5. Chcemy mieć kolejne dziecko... Staramy się, ale w jakiś sposób jak dostaję miesiączkę, to oddycham z ulgą. Z jednej strony chcę mieć trzecie maleństwo, a z drugiej boję się. Pozdrawiam wszystkie multimamy ;-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam serdecznie ..
w pracy kaw sie napiłam ..;/ ciszaaa dzis i spokój ..
Zuz inka
dziękuję ;*
Twoje suwaczki też niczego sobie ;-):-)
&&&&& za czwartkowe pozałatwianie spraw.
Pawimi
pewnieee,że do maja zleci ...to tylko 4 tygodnie i zaraz będą grille ,pikniki,alkohol
Hana,Haneczkaaaa...
przejadłaś się kochana :-)
tęskni się tu )
Bediiiiii
żesz!!!! gdzie jesteś !!????!!
Misiarka
witaj ..powodzenia ..czasem życie decyduje i tak jest najlepiej .
ja starałam się 3 lata o powiększenie rodzinki i ...lipa.
ściskam na płasko
w pracy kaw sie napiłam ..;/ ciszaaa dzis i spokój ..
Zuz inka
dziękuję ;*
Twoje suwaczki też niczego sobie ;-):-)
&&&&& za czwartkowe pozałatwianie spraw.
Pawimi
pewnieee,że do maja zleci ...to tylko 4 tygodnie i zaraz będą grille ,pikniki,alkohol
Hana,Haneczkaaaa...
przejadłaś się kochana :-)
tęskni się tu )
Bediiiiii
żesz!!!! gdzie jesteś !!????!!
Misiarka
witaj ..powodzenia ..czasem życie decyduje i tak jest najlepiej .
ja starałam się 3 lata o powiększenie rodzinki i ...lipa.
ściskam na płasko
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
maminka - ja przez swięta nawet schudłam---znaczy się jadło się ale z głową--- i o dziwo nie ciągnie mnie już tak do podjadania---znaczy się pohamowałam swoje chciejstwo -może wiosna idzie i już tłuszczyku nie potrzebuję---gratki dla rodziców - moi w przyszłym roku mają 40 lat pożycia
zuzinka - som som musze Ci powiedzieć kochana ze z Ciebie to niegrzeczna dziewczynka jest--- takie obrazki wrzucasz na fejsa - ze siem łapie zem bardziej zboczona niż ustawa przewiduje----i nawet degustacje wina odebrałam inaczej nu nu!
katrinka - jak tam pobyt córci?
jest jest - u pawimi wiosna - to i niedługo do nas przyjdzie byle szybko mi tu!!!
miłej nocki
zuzinka - som som musze Ci powiedzieć kochana ze z Ciebie to niegrzeczna dziewczynka jest--- takie obrazki wrzucasz na fejsa - ze siem łapie zem bardziej zboczona niż ustawa przewiduje----i nawet degustacje wina odebrałam inaczej nu nu!
katrinka - jak tam pobyt córci?
jest jest - u pawimi wiosna - to i niedługo do nas przyjdzie byle szybko mi tu!!!
miłej nocki
reklama
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Nacieszam się jeszcze dziećmi, zwłaszcza córką, bo w niedzielę juz leci z powrotem do Pl.
U nas na szczęscie nie ma tego białego, było dziś piekne słoneczko, ale zimny wiatr nie pozwolił się za bardzo nim nacieszyć.
Pozdrawiam.
hana - chyba razem pisałyśmy, super, tzn. bardzo się cieszę, ze jest z nami, choć niewielkie spięcia były, niestety wszystko co dobre szybko się kończy - w niedziele juz wraca do Pl.
Nacieszam się jeszcze dziećmi, zwłaszcza córką, bo w niedzielę juz leci z powrotem do Pl.
U nas na szczęscie nie ma tego białego, było dziś piekne słoneczko, ale zimny wiatr nie pozwolił się za bardzo nim nacieszyć.
Pozdrawiam.
hana - chyba razem pisałyśmy, super, tzn. bardzo się cieszę, ze jest z nami, choć niewielkie spięcia były, niestety wszystko co dobre szybko się kończy - w niedziele juz wraca do Pl.
Ostatnia edycja: