reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

219287_10150164892899693_5130639_o.jpg

Spokojnych i Zdrowych Swiat Wielkanocnych dla Was wszystkich!!!!

Załączniki

• 219287_10150164892899693_5130639_o.jpg
    219287_10150164892899693_5130639_o.jpg
    64,5 KB · Wyświetleń: 23
reklama
cześć kochane ..
pozdrawiam i ściskam;)

od soboty byłam u rodzinki na pomorzu z moją ekipą i wczoraj późnym popołudniem wrócilismy ..

rodzice mieli 35 rocznicę ślubu.

miłego dnia kobietki:-)

Jestem i ja!
Swieta spedzilismy u rodziny i mojej i M takie tournee po rodzince, milo sympatycznie a objadlam sie jak bak, rozwiezlismy zaproszenia na komunie Krzysia...w losowaniu ja zostalam kierowca ;-) i wracalam w najwiekszej sniezycy...gdzie ta wiosna???? Dzis niby na plusie i topnieje ale jutro znowu zapowiadaja zawieje i zamiecie :szok:
Niby nas w swieta w domu nie bylo ale trzeba bylo dzis chalpke ogarnac, pranie zrobic i powrot do normalnosci. Krzys na pilce noznej, Ania na gitarze a Macius oglada myszke Miki wiec my z maja opblegamy kompa :-D
Jutro szkola, ale w czwartek znowu wolne bo egzamin szostoklasistow...#!^%# nie bardzo mi to pasi bo mam pilne zalatwienia i bede musiala to zorganizowac

Pozdrawiam!

PS Mamo sliczne suwaczki!

ja tez...swieta, swieta i ...pozostalo po nich wspomnienie do nastepnego roku.
Zuza - wiosna jest u mnie! przyszla w koncu w ubieglym tygodniu, dobrze ze dziciaki zdarzyly skorzystac przez ferie bo poczatek byl zimny i nieciekawy a w polowie tygodnie zaczelo sie ciepelko. Jeszcze nie jest tak jak powinno o tej porze roku u nas juz byc ale przyjme i to, byle nie to zimsko, mroz i paskudne biale gow%^^^^!!!

A dzis dzieci do szkoly, ja do pracy, koniec lenistwa az do konca maja. Wiem ze zleci szybko...pocieszam sie. Buziaczki i do uslyszonka.

Witajcie:-) Próbuję nadrobić lekturę forum, ale przy mojej dwójeczce trochę ciężko... Staram się jak mogę... Mam dwójeczkę dzieci: córcia ma 4,5 roku a synek 1,5. Chcemy mieć kolejne dziecko... Staramy się, ale w jakiś sposób jak dostaję miesiączkę, to oddycham z ulgą. Z jednej strony chcę mieć trzecie maleństwo, a z drugiej boję się. Pozdrawiam wszystkie multimamy ;-)

witam serdecznie ..
w pracy kaw sie napiłam ..;/ ciszaaa dzis i spokój ..

Zuz inka
dziękuję ;*
Twoje suwaczki też niczego sobie :-p;-):-)
&&&&& za czwartkowe pozałatwianie spraw.

Pawimi
pewnieee,że do maja zleci ...to tylko 4 tygodnie ;)i zaraz będą grille ,pikniki,alkohol :-D:-D

Hana,Haneczkaaaa...
przejadłaś się kochana :-)
tęskni się tu ;))

Bediiiiii
żesz!!!! gdzie jesteś !!????!!

Misiarka
witaj ..powodzenia ..czasem życie decyduje i tak jest najlepiej .
ja starałam się 3 lata o powiększenie rodzinki i ...lipa.

ściskam na płasko :)

maminka - ja przez swięta nawet schudłam:szok:---znaczy się jadło się ale z głową--- i o dziwo nie ciągnie mnie już tak do podjadania---znaczy się pohamowałam swoje chciejstwo -może wiosna idzie i już tłuszczyku nie potrzebuję---gratki dla rodziców - moi w przyszłym roku mają 40 lat pożycia:szok::-D

zuzinka - som som:-D musze Ci powiedzieć kochana ze z Ciebie to niegrzeczna dziewczynka jest--- takie obrazki wrzucasz na fejsa - ze siem łapie zem bardziej zboczona niż ustawa przewiduje----i nawet degustacje wina odebrałam inaczej:-D nu nu!:-p

katrinka
- jak tam pobyt córci?

jest jest - u pawimi wiosna - to i niedługo do nas przyjdzie:happy: byle szybko mi tu!!!

miłej nocki

reklama
witajcie

Nacieszam się jeszcze dziećmi, zwłaszcza córką, bo w niedzielę juz leci z powrotem do Pl.

U nas na szczęscie nie ma tego białego, było dziś piekne słoneczko, ale zimny wiatr nie pozwolił się za bardzo nim nacieszyć.

Pozdrawiam.

hana - chyba razem pisałyśmy, super, tzn. bardzo się cieszę, ze jest z nami, choć niewielkie spięcia były, niestety wszystko co dobre szybko się kończy - w niedziele juz wraca do Pl.

Ostatnia edycja:
Do góry