reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamusia - na tamtym wątku zaczęłam sie udzielać coś ok. 6 września 2011 (jak jeszcze byłam staraczką), od tamtej pory wiele dziewczyn z tamtego wątku ma już wystarane pociechy, ale trzymamy się "kupą" i zaglądam tam też.

reklama
Liza - w takim razie układaj sobie życie na nowo i trzymam &&& by wszystko szło po Twojej myśli
mama - gratuluję ruchu w interesie i trzymam &&& za kolejny egzamin męża
katrina - gratki postępów synka

Cała reszta - dzień dobry :-)

U mnie remoncik prawie ukończony.
Poruszam się jak wieloryb niestety ale już niedługo ...

A za oknem pięknie ... sypie śnieg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Katrina mam nadzieje ze to byla moja pierwsza i ostatnia wizyta w sadzie :p swoja droga troje dzieci i na pierwszej sprawie rozwód to az w szoku jestem... :confused: no ale tak moze i lepiej...
Majqa snieg? :o masakra u nas za oknem bialo wiecej nie potrzeba juz... co to za swieta! :dry:
Mama fajnie ze klientki dopisały no ale na swieta to pewnie i wiecej ludzi chce wygladac dobrze :tak:

Niewiem czy bede zagladac jeszcze wiec...
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie... :)

Liza no własnie az mnie dziw bierze ze własnie 3dzieci i po pierwszej rozprawie rozwód:szok: zadnych mediatorów... ale ciesz się szczęsciem i powodzenia w życiu:-)

u nas tez sypie śnieg ze az mi się chce żygać:crazy:

idę piec sernik choc nie wiem jeszcze jaki.. zawsze robiłam ten z brzoskwiniami ale ten długo się przygotowuje a ja mam ograniczony czas

WESOŁYCH I CIEPŁYCH ŚWIĄT MAMUŚKI

witajcie

Liza - jak nie było orzekania o winie i rozpad nastąpił juz jakiś czas temu (nie mieszkacie razem itd.) to chyba z racji cięcia kosztów sąd robi jedną sprawe i finito. Kolega też tak miał w czerwcu ubiegłego roku.
Ja pamiętam, że córka była juz duż, miała jakieś 13 lat i była kuratorka, no ale czasy sie widac zmieniły.
Dużo szczęscia Ci życzę i samych dobrych dni.

Mamusia - zapomniałam, pociesz męża - egzaminatorzy lubią się czepiać i odrzucać, bo to dodatkowa kasa za następny egzamin. I trzymam kciuki, żeby już drugi raz był szczęśliwy.

I nadal sypie ...

Ja piekę sernik poskładany z trzech przepisów z brzoskwiniami właśnie ;-) i jutro makowce zawijane. I robię sałatkę jarzynową i wsio bo w tym roku my w gości idziemy :-)

witam już przedswiątecznie---tylko jakie to święta mamy???:baffled: u nas pięknie sypie śniegiem:baffled:

ja ostatnio zaginęłam ---migrenowo oczywiście---w śr z płaczem wracalam do domu---myslalam ze nie dojade--- dzis juz lepiej...

liza- gratuluje - dzielna kobietka jesteś - teraz będzie się wszystko dobrze układać!
mamusia - sit--- przykro mi ze toma oblali...-- niestety potrafią się przyczepić do wszystkiego-----super ze biznesik się kręci przed swiętami:-)
majeczka - my tez się gościmy ---chociaż tesciu na sniadanie przyjdzie-a zesatw do jedzenia w domku - podobny:-D
katrinka - zaraz będzies zbiegać za kubusiem ---gratuluje postępów!
sempe - ewuniaf - Wam zycze siły i zdrowia!!!!!!
joasia:-):happy2: - miło widzieć
dziewczynki
zdrowych świąt = to najważniejsze---oby skład był ten sam ---co najwyżej niech przybywa:-D

hanuś - z jednej strony nie moge się już tego doczekać, a z drugiej strony juz się boję.... żeby nadążyć za tym smykiem,

reklama
Do góry