reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hania jest bardzo silną dziewczynką. Samodzielnie oddycha a to już bardzo dużo. Jest podłączona do kroplówki i tak ja karmią i to w tej chwili jest dla niej największe niebezpieczeństwo bo najwięcej różnych syfów przyplątuje się do wcześniaczków właśnie przez kroplówki ( tak powiedziała neonatolog). Dziś mają zacząć podawać malutkiej po kropelce mleka żeby uczyć ją ssać aby jak najszybciej odłączyć maleńką od kroplówki. Jak Hania uzyska wagę 1800 g zostanie wypisana do domu. Oby jak najszybciej.

cześć kochane ..

Weroniczka
&&&&&& za maleńką !! Hania bądź silna...życie jest piękne-->walcz!!

Pawimi
witaj nasza zalatana;)

Hana
ja też tęsknię ,ale kurcze w tym tygodniu u mnie się w pracy ruszyło i padam jak wracam ..dzis po pracy pojechałam jeszcze na targi fryz.-kosm.i nogi mi weszły od tego chodzenia w dooopkę :sorry2:

Madlen
i Tobie miłego łikendu:))

Katrina
ehhh te starsze dzieci co??żeby do 16 spać :szok: ja nie pamiętam ,żebym tak miała :-p

pozdrawiam i idę na kanapę odsapnąć ..niedawno wróciła i wleciałam liste podpisać :-D

weroniczka malutka kruszynka...:-( &&&&&&& z calych sil ;-)
katrina nie zazdroszcze..i tez by mi cisnienie skoczylo jak by dziecie do mnie przylecialo a pozniej spalo do 16 :wściekła/y:
po imprezie to spoko,ale siedziec do pozna przed kompem a pozniej spac....:no: oddychaj gleboko ;-)
maqa jeszcze chwila i sie rozpakujesz :szok:,jak ten czas ucieka

maz gra w pokera u znajomych,dzieci spia a ja jakos nie moge..delektuje sie cisza :-D

melduję się i ja

Weroniczka - ja tez trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze i jak najszybciej wróciły do domku,

mamusia - ja tez nigdy nie wstałam o tak "wczesnej" porze, cała noc nie śpi, a potem nie potrafi się obudzić,

hej kochane ;)

matkooo wiosna przylazła :-D:-D:-Dporządki w ogrodzie poczynione,drzewka i krzewy poprzycinane ,pograbione,pifko wypite :cool2::-D

teraz Tomi z dziecmi i psiakiem poszli puszczać latawce a ja przy kawie..

Madlen
podelektowałas sie ciszą ?? miłe,prawda ??:))

Katrina
eleganckie rodzeństwo :))nawet najstarsza córa wstała :-p:-D

Weroniczka
jakies wieści o Hani??

u nas od rana samego słonko i od razu świat jest piękniejszy:)) od razu :)

zostawiam termos z kawą jakby któraś wleciała w potrzebie :)
ściskam Was na płasko:)

u nas tez wiosna....18 stopni wczoraj bylo, dzis tez cos kolo tego. Mam nadzieje ze juz tak zostanie. No wlasnie Weroniczka wiadomo cos nowego? dobrze ze Hania silna panienka.
Mamusia zaraz inaczej "brzmisz" jak ciepelko zawitalo, widac ten ogrod podtrzymuje Cie przy zyciu ha ha Piffffko powiadasz, a my wczoraj drinkowalismy z mezem, tak sami sobie w ciszy, przy telewizorku, musielismy troche odpoczac po tym swiateczno-urodzinowym zamieszaniu bo sporo tego bylo. Kto by myslal ze zycie towarzyskie takie wyczerpujace sily jest :-D

Katrina jakie fajne zdjecie :tak: cala trojca w komplecie.

za kawe dziekuje bo mam swoja, kolezanka podarowala mi ibrik na urodziny i sie delektuje mala czarna, bardzo mocna z kardamomem. Jak ktoras chetna zdegustowac to zapraszam, niebo w gebie dla smakoszy kawy ;-)

Milej niedzieli zycze! pa

Pawimi
masz rację ..jest słonko ---> jest :-D:-D
ja również lubię kawę z kardamonem lub cynamonem :):)
my z menżem też lubimy sobie wieczorkiem ponalewkować :-)
a w ogóle to jestem dzis w potrzebie i pewnie po nalewce bedzie sex :szok::-D

a jeszcze w ogóle ...to Pawimi nie może tak być ,że u Was 18!!! stopni a u nas "tylko" 8...podziel sie trochę

Dzięki kochane że pytacie o Henię. Dzielna dziewczynka ma się bardzo dobrze :-) Odłączyli ja dziś całkowicie od tlenu więc w 100 % sama oddycha :-) Rodzice mogą ją głaskać do woli w inkubatorze. Jak narazie jest super. Jest bardzo silna i dzielną dziewczynką. za 3 godziny rozpocznie trzecią dobę życia :-)

reklama
Do góry