reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

219287_10150164892899693_5130639_o.jpg

Spokojnych i Zdrowych Swiat Wielkanocnych dla Was wszystkich!!!!

Załączniki

• 219287_10150164892899693_5130639_o.jpg
    219287_10150164892899693_5130639_o.jpg
    64,5 KB · Wyświetleń: 24
reklama
cześć kochane ..
pozdrawiam i ściskam;)

od soboty byłam u rodzinki na pomorzu z moją ekipą i wczoraj późnym popołudniem wrócilismy ..

rodzice mieli 35 rocznicę ślubu.

miłego dnia kobietki:-)

Jestem i ja!
Swieta spedzilismy u rodziny i mojej i M takie tournee po rodzince, milo sympatycznie a objadlam sie jak bak, rozwiezlismy zaproszenia na komunie Krzysia...w losowaniu ja zostalam kierowca ;-) i wracalam w najwiekszej sniezycy...gdzie ta wiosna???? Dzis niby na plusie i topnieje ale jutro znowu zapowiadaja zawieje i zamiecie :szok:
Niby nas w swieta w domu nie bylo ale trzeba bylo dzis chalpke ogarnac, pranie zrobic i powrot do normalnosci. Krzys na pilce noznej, Ania na gitarze a Macius oglada myszke Miki wiec my z maja opblegamy kompa :-D
Jutro szkola, ale w czwartek znowu wolne bo egzamin szostoklasistow...#!^%# nie bardzo mi to pasi bo mam pilne zalatwienia i bede musiala to zorganizowac

Pozdrawiam!

PS Mamo sliczne suwaczki!

ja tez...swieta, swieta i ...pozostalo po nich wspomnienie do nastepnego roku.
Zuza - wiosna jest u mnie! przyszla w koncu w ubieglym tygodniu, dobrze ze dziciaki zdarzyly skorzystac przez ferie bo poczatek byl zimny i nieciekawy a w polowie tygodnie zaczelo sie ciepelko. Jeszcze nie jest tak jak powinno o tej porze roku u nas juz byc ale przyjme i to, byle nie to zimsko, mroz i paskudne biale gow%^^^^!!!

A dzis dzieci do szkoly, ja do pracy, koniec lenistwa az do konca maja. Wiem ze zleci szybko...pocieszam sie. Buziaczki i do uslyszonka.

Witajcie:-) Próbuję nadrobić lekturę forum, ale przy mojej dwójeczce trochę ciężko... Staram się jak mogę... Mam dwójeczkę dzieci: córcia ma 4,5 roku a synek 1,5. Chcemy mieć kolejne dziecko... Staramy się, ale w jakiś sposób jak dostaję miesiączkę, to oddycham z ulgą. Z jednej strony chcę mieć trzecie maleństwo, a z drugiej boję się. Pozdrawiam wszystkie multimamy ;-)

witam serdecznie ..
w pracy kaw sie napiłam ..;/ ciszaaa dzis i spokój ..

Zuz inka
dziękuję ;*
Twoje suwaczki też niczego sobie :-p;-):-)
&&&&& za czwartkowe pozałatwianie spraw.

Pawimi
pewnieee,że do maja zleci ...to tylko 4 tygodnie ;)i zaraz będą grille ,pikniki,alkohol :-D:-D

Hana,Haneczkaaaa...
przejadłaś się kochana :-)
tęskni się tu ;))

Bediiiiii
żesz!!!! gdzie jesteś !!????!!

Misiarka
witaj ..powodzenia ..czasem życie decyduje i tak jest najlepiej .
ja starałam się 3 lata o powiększenie rodzinki i ...lipa.

ściskam na płasko :)

maminka - ja przez swięta nawet schudłam:szok:---znaczy się jadło się ale z głową--- i o dziwo nie ciągnie mnie już tak do podjadania---znaczy się pohamowałam swoje chciejstwo -może wiosna idzie i już tłuszczyku nie potrzebuję---gratki dla rodziców - moi w przyszłym roku mają 40 lat pożycia:szok::-D

zuzinka - som som:-D musze Ci powiedzieć kochana ze z Ciebie to niegrzeczna dziewczynka jest--- takie obrazki wrzucasz na fejsa - ze siem łapie zem bardziej zboczona niż ustawa przewiduje----i nawet degustacje wina odebrałam inaczej:-D nu nu!:-p

katrinka
- jak tam pobyt córci?

jest jest - u pawimi wiosna - to i niedługo do nas przyjdzie:happy: byle szybko mi tu!!!

miłej nocki

reklama
witajcie

Nacieszam się jeszcze dziećmi, zwłaszcza córką, bo w niedzielę juz leci z powrotem do Pl.

U nas na szczęscie nie ma tego białego, było dziś piekne słoneczko, ale zimny wiatr nie pozwolił się za bardzo nim nacieszyć.

Pozdrawiam.

hana - chyba razem pisałyśmy, super, tzn. bardzo się cieszę, ze jest z nami, choć niewielkie spięcia były, niestety wszystko co dobre szybko się kończy - w niedziele juz wraca do Pl.

Ostatnia edycja:
Do góry