reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hejka

U nas tez bialoooo i wciąż sypieeeeeeeee... :eek:
Ja chcem wiosneeee :-( ehhh

Wisienka kurde trzymam kciuki bys sobie dała rade, i mam nadzieje z emozesz liczyc na pomoc od kogos... :*

Ide sie poloze, obiad prawie zrobiony, Miki polozony a starszaki w zerówce :tak:
Pozdrawiam i milego dnia zycze :-)

reklama
u mnie tez sypie snieg od wczoraj...rok temu o tej porze bylo 30 stopni...to sie nazywa globalne ocieplenie. Dzis w nocy bylo minus 10 st. Wiosna jak nic.

witajcie

Pawimi - tak jak piszesz, ocieplenie jak cholera. Na koniec stycznia tankowaliśmy olej, a w tym tygodniu znowu trzeba, bo zimno na dworze.

Jutro moje dziecko przylatuje da dam!!!

Pawimi jaka roznica w temp.
rok temu +30 a dzisiaj -10 :szok:
Katrina u ans tez zimno,wieje jak diabli i do tego caly czas deszcz...oleju nie mamy na szczescie teraz mamy ogrzewanie an gas ,troche taniej wychodzi :tak:
fajnie,ze corcia przylatuje :happy2:

Witajcie
Nie było mnie tu kilka dni, jakoś tak brak czasu. Maluchy dają mi niezły wycisk. I niestety teraz mało mnie będzie. Od poniedziałku przez 3 tyg. jeżdżę z Wiką na turnus rechabilitacyjny więc nie będę miała czasu.
Jutro zebranie w szkole, w piątek fryzjer :-)

A teraz spokojnej nocki wam życzę

wychodzić z krzaków...co to ma znaczyc...
zasypało czy coos

maminka - co się dzieje?:-( foszysz się na śnieg:sorry2:--ja tez juz mam dosyc--- mam ochote zrobić wbrew i się wiosennie już ubierać---mam dosc kozaków- grubych kurtek - mrozu - śniegu---chce wiosneeeeeeee---tulam.....a na osłode dla mnie wrzuć proszę jeszcze raz przepis na ten serniczek na zimno z budyniem:-p:-p

aaaaaaaaaa @ dostałam ;(

reklama
o nie, nie....w krzakach hana, moja droga hana siedza ci co nie wyciagaja :-p
ja tez mam focha pogodowego bo kto to widzial zeby tuz przed Wielkanoca bylo minus 13 stopni?????

Do góry