reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Ja zamarzłam:sorry::sorry::sorry::sorry:

Zimno u nas jak cholera a ja jak jestm zmarznięta to jestem do niczego. I jak pomyślę że zaraz muszę wyjść po dzieciaki to aż mi się coś robi patrząc na pogodę za oknem. Ach... Tak więc nie smęcąc więcej uciekam. Miłego dnia.

Ewunia masz błąd w suwaczku z nigo wynika że Haneczka ma dopiero 3 dni ;-)

dzieki Wreoniczka - nie zauwazylam. jak moj chlop wroci do domu to mi to zrobi bo ja niestety komputerowy gląb jestem.... :(

hejka
jestem i ja..
Tom miał dziś egzamin na prawko

oblał ..
na placu oki
na mieście 40 min oki
a na koniec kazał Mu ja boczną ulicę wjechać --> zaśnieżona i z lodem na poboczu więc jechał bliżej środka bo mu tył rzucało więc egzaminator powiedział ,że koniec jazdy bo najechał na podwójną linię..
na drodze nie jechał,żaden inny samochód

jest mi przykro:-(
testy zdał 8 stycznia
dopiero dziś doczekał się jazdy po 2,5 m-ca...
ehhh trza działać dalej..

Weroniczka
u nas dziś okropnie zimnyyy wicher!!

Ewuniaf
no czasem babki tak wywiewa,ale...wracają ;)

witajcie

Od trzech dni trenuję mięśnie rąk (noszenie synka), bo maruda i ma temperaturę. Ale juz znalazłam winowajcę - górna dwójka się przebiła, wiec może juz będzie dobrze, na jakiś czas.

Pozdrawiam serdecznie, choć u nas też zimno.

Hejka!
Maciej wczoraj mial goraczke taka 38,2"C i dzis go nie poslalam do przedszkola ale dzis mu juz nic nie jest. W czwartek byl szczepiony na tezec ale reakcja po 3 dniach?
Ania ma znowu zyjatka we wlosach bleee. Sprawdzilam bo sie mi drapala, myslalam ze lupiez a tu niespodzianka. Musze jutro kupic odpowiedni preparat i szyko dzialac bo znowu caly dom bedzie mial klopoty
Po swietach bedzie miala probny egzamin...ja nie wiem po co te dzieci tak stresuja? W 3 klasie 5, 6, w gimnazjum...a dzieci wcale nie madrzejsze od tego

Ewunia na otwartym :szok: klekajcie narody!!!
Mamo, Weroniczka swietne przepisy. Prosze skopiowac i wkleic w ksiazke kucharska!
Mamo szkoda ze Tomowi sie nie udalo :-(

Pozdrawiam i znikam

Witajcie.
Wybaczcie ale nie poczytałam nawet, bo nie mam czasu. Zniknę na jakieś 3 tygodnie. Od wczoraj jeżdżę z najstarszą córką na rechabilitację. Wracam padnięta i czasu nie mam już na nic:crazy:
Może sporadycznie uda mi się zajrzeć

mama - biedny Tom.... za taka *******e oblac - egzaminator chyba nie mial dobrego dnia:no:
trzymam kciuki zeby nastepnym razem sie udalo!!!!!

Katrina , Zuz-Inka dla waszych chorowitkow zdrowka i lepszego samopoczucia...

Zuz-Inka my tez niedawno walczylismy z zyjatkami - nieco innymi:angry: przyniesionymi z przedszkola:wściekła/y:

No a teraz wlasnie czekam na mojego M. ma przywiezc Miska z przedszkola i jedziemy na kolejne badania bo z now w przedszkolu mial krwotok z nosa .... ech juz mi sil brak - codziennie jestesmy z ktoryms z dzieci w przychodni :(

no Dziewczynki ja tez mam focha na pogode!! moje bratki na balkonie skosniałe:-(

Mamuś przykro ze Tom nie zdał, napewno dobrze jeździ prawda?
Ewunia i jak piekłaś serniczek?

Pawimi to u Was tez tak mroźno?
Katrina widzę ze Kubusiowi nie spuściłaś na same dno łóżeczka? a juz Mały wstaje?
Liza trzymam kciuki za rozwód!

dobra lece

reklama
witam się ..miałam mieć babkę na zabieg na 2h....w międzyczasie inna chciała na hybrydy..tylko dzis i na 10.30 musiałam odmówić bo miałam ta na zabieg ...oczywiscie co?? nie przyszła:wściekła/y:
a dałam wizytówkę z nr.tel.i obiecała,że jak coś wypadnie to da znac ..
i ani kasy za zabieg ani za hybrydy...
wrrrrr!!

Sempe,Ewuniaf,Zuz Inka
dzięki za wsparcie dla Toma..

Sempe
no pewnie,że umie jeździć...ale jak na boczne oblodzone drogi wywożą to potem tak jest :confused2:

Zuza
&&&& za pozbycie się nieproszonych gości!!

Ewuniaf
zdrówka dla krasnali..

pozdrawiam i idę rozrabiać hennę ..pani się strzyże u Emilii wiec od razu chce hennę + regulacje.

Do góry