reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Liza - witaj, myślałam o Tobie, chyba Cię ściągnęłam myślami, dobrze, że się odezwałaś, nie pytam co u Ciebie, bo juz poczytałam - co do "tatusia" to słów brak, taki bidulek zapracowany, myślałby kto, ale to jego problem, nie chce się z dziećmi widywać, może się zdarzyć tak, że jak będzie chciał, to dzieci juz stracą ochotę,

Wklejam zdjecie mojego łobuziaka, który zerka na bajkę o Myszce Miki

reklama
hej :)

Liza - dawno Cię u nas nie było ... Współczuję całej sytuacji z mężem, wiadomo, że najbardziej ucierpią dzieci. Trochę niedojrzały egzemplarz Ci się trafił. Katrina mądrze pisze. Podziwiam za podejście do sprawy - mało kto potrafi się rozstać w dobrym stylu ... Rozumiem, że to z jego winy ... Trzymam kciuki za rozprawę i pozytywną i najlepszą z możliwych decyzję sądu dla Was

U nas -7 st. Ale już nie wieje i drogi przejezdne :-) Mam nadzieję, że odpuści po niedzieli :nerd:

Hej

Ale dzis piekne sloneczko szkoda tylko ze tkai mrozny wiatr ale juz wiosna coraz blizej :tak:

katrina tez tak myśle ale to nie mój problem, ja mam dzieci i dam im wszystko co sie tylko da :tak:
majqa ja pozew zlozylam o rozwód bez ożekania o winie, nie chce wyciągac wszystkich brudów z naszego zycia i tyle... zresztai ja zrobilam cos na jego zlosc kiedys tam ale.... bylo minelo i nie potrzebuje wiecej stresów z tym wszystkim, i tak rozwód nie jest przyjemny :sorry2:

A tak pozatym ukladam wszystko od nowa wiec raczej nie widze innego sensu niz bez ozekania...
Odswiezylam pewną znajomosc i jak narazie jest ok. wszystko z dziecmi obgaduje bo jednak to oni są najwazniejsi ale ja tez mam prawo do szczescia i tego sie trzymam :tak: :-)

Ide robic ciasto z jabłkami :happy2:

Liza - rozumiem i oczywiste jest to, że masz prawo do szczęścia - jeszcze taka młodziutka jesteś!

U nas też słonko świeciło cały dzień ale wiatr zimny ...

witam w poniedzialek :))
uwielbiam poranki,kiedy starszaki w szkole,maz w pracy mala spi a ja w ciszy moge wypic kawke ;) mieszkanko ogarniete,pranie sie suszy,jeszcze trzeba jakis obaid zmontowac..:)
u nas za oknem szaro ,buro i ponuro ....gdzie ta wiosna ????
Pawimi gratki zdolnosci syna,maly geniusz ci rosnie :))
Liza powodzenia,dzielna babka z ciebie :)
Natka gratki !!!!
Mama duzo klientek,aby bylo na czynsz i jeszcze na gorke :))
Katrina ale ci Kubus rosnie,duzy chlopak juz :))
Bedi hallooooo,a ty gdzie ???
cala reszte pozdrawiam :))

Witam i o zdrowie pytam ..
u nas tak wieje ,że to juz przesada :wściekła/y:
teraz zaczął sypać śnieg-->już widzę te zaspy znowu jutro...

generalnie :dry::nerd:

ściskam Wszystkie ---> musimy przeżyć te wahania pogodowe :blink:

Ależ u nas naśnieżyło!!Mimo tego jest przyjemnie, lekki chłodek, bezwietrznie cóż piękną mamy zimę na przedwiośniu:-D
U nas nadal chorobowo bo młody w domu na antybiolu. Milusia zdrowa, P kaszle ja zmeczona i ociezała. Wczoraj dowiedzzieliśmy się, ze mój P na pewno wyjedzie w kwietniu a najpóźniej maju na pół roku. Będzie na weekendy albo przynajmniej na co drugi ale jednak na samo cc i po nim zostaję sama. Cięzko będzie i najgorsze, ze musze na czas pobytu w szpitalu zapewnić Mili opiekę. Już samo zostawienie jej jest dla mnie mordegą.
Miłego i spokojnego dnia

reklama
u was zima ,a u mnie jesien wrrrrr
Wisienka zdrowka dla was ;) szkoda,ze malz wyjezdza akurat wtedy,kiedy bedziesz go najbardziej potrzebowala...:-(...a masz kogos bliskiego,kto zostanie z Mila i kto bedzie mogl ci pomoc po porodzie ?

Do góry