reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hejka

U nas tez bialoooo i wciąż sypieeeeeeeee... :eek:
Ja chcem wiosneeee :-( ehhh

Wisienka kurde trzymam kciuki bys sobie dała rade, i mam nadzieje z emozesz liczyc na pomoc od kogos... :*

Ide sie poloze, obiad prawie zrobiony, Miki polozony a starszaki w zerówce :tak:
Pozdrawiam i milego dnia zycze :-)

reklama
u mnie tez sypie snieg od wczoraj...rok temu o tej porze bylo 30 stopni...to sie nazywa globalne ocieplenie. Dzis w nocy bylo minus 10 st. Wiosna jak nic.

witajcie

Pawimi - tak jak piszesz, ocieplenie jak cholera. Na koniec stycznia tankowaliśmy olej, a w tym tygodniu znowu trzeba, bo zimno na dworze.

Jutro moje dziecko przylatuje da dam!!!

Pawimi jaka roznica w temp.
rok temu +30 a dzisiaj -10 :szok:
Katrina u ans tez zimno,wieje jak diabli i do tego caly czas deszcz...oleju nie mamy na szczescie teraz mamy ogrzewanie an gas ,troche taniej wychodzi :tak:
fajnie,ze corcia przylatuje :happy2:

Witajcie
Nie było mnie tu kilka dni, jakoś tak brak czasu. Maluchy dają mi niezły wycisk. I niestety teraz mało mnie będzie. Od poniedziałku przez 3 tyg. jeżdżę z Wiką na turnus rechabilitacyjny więc nie będę miała czasu.
Jutro zebranie w szkole, w piątek fryzjer :-)

A teraz spokojnej nocki wam życzę

wychodzić z krzaków...co to ma znaczyc...
zasypało czy coos

maminka - co się dzieje?:-( foszysz się na śnieg:sorry2:--ja tez juz mam dosyc--- mam ochote zrobić wbrew i się wiosennie już ubierać---mam dosc kozaków- grubych kurtek - mrozu - śniegu---chce wiosneeeeeeee---tulam.....a na osłode dla mnie wrzuć proszę jeszcze raz przepis na ten serniczek na zimno z budyniem:-p:-p

aaaaaaaaaa @ dostałam ;(

reklama
o nie, nie....w krzakach hana, moja droga hana siedza ci co nie wyciagaja :-p
ja tez mam focha pogodowego bo kto to widzial zeby tuz przed Wielkanoca bylo minus 13 stopni?????

Do góry