reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej babeczki :))
Mama chcialabym,ale boje sie....dwojka dzieci urodzona z konfliktu..ostatnio jeszcze cukrzyca,insulina i na sile dziecko rodzone...bo trza szybciej ciaze zakonczyc,a mala ni cholery chce na ten swiat...
czekam,co ma byc to bedzie....:-)
agapa dokladnie ,starszaki sa razem a malutka to taka troche jedynaczka...duza przerwa....ale moze...kto wie...bedzie i dla niej kompan do zabaw ;-)
Katrina no ja na bycie babcia mam jeszcze sporo czasu,ale u ciebie...hmmm kto wie...corcie juz masz duza...:tak:
wisienka zdrowka dla Mili :))) i nie mysl juz o tym,najwazniejsze ze z dzidziolkiem wsio dobrze :)))

dzisiaj mamy z m 11lat po slubie...hmm i przez te nasze malzenskie lata dorobilismy sie ino trojki dzieci :-D
ani domku z basen ani kasy odlozonej na koncie ,ino nasze dzieci :-D
a dla mnie dzisiaj to szczegolny dzien----rok temu zmajstrowalismy nasze trzecie,dlugo wyczekiwane dziecie----

milego weekendu mamuski :))

reklama
co ja tu widze :szok: piatkowe pijaczki jak nic :eek::rofl2:
Wisienka ogromnie sie ciesze ze wszystko dobrze....a teraz lece do polskiej szkoly, milego weekendu moje drogie panie!!!!

hej babeczki :))
Mama chcialabym,ale boje sie....dwojka dzieci urodzona z konfliktu..ostatnio jeszcze cukrzyca,insulina i na sile dziecko rodzone...bo trza szybciej ciaze zakonczyc,a mala ni cholery chce na ten swiat...
czekam,co ma byc to bedzie....:-)
agapa dokladnie ,starszaki sa razem a malutka to taka troche jedynaczka...duza przerwa....ale moze...kto wie...bedzie i dla niej kompan do zabaw ;-)
Katrina no ja na bycie babcia mam jeszcze sporo czasu,ale u ciebie...hmmm kto wie...corcie juz masz duza...:tak:
wisienka zdrowka dla Mili :))) i nie mysl juz o tym,najwazniejsze ze z dzidziolkiem wsio dobrze :)))

dzisiaj mamy z m 11lat po slubie...hmm i przez te nasze malzenskie lata dorobilismy sie ino trojki dzieci :-D
ani domku z basen ani kasy odlozonej na koncie ,ino nasze dzieci :-D
a dla mnie dzisiaj to szczegolny dzien----rok temu zmajstrowalismy nasze trzecie,dlugo wyczekiwane dziecie----

milego weekendu mamuski :))

u nas też konflikt na razie póki co coombs ujemny więc będzie dobrze!

Wisieńka - :-)

a my juz w domciu po polskiej szkole...zabieram sie za przygotowywanie zarelka na caly tydzien bo tak w tygodniu to nie ma czasu na wykwintne wymyslunki a tak to dzis i jutro sobie wstepnie przygotuje i polowa roboty z glowy :tak:
Maz wczoraj przywedrowal z bukietem kwiatow od siebie, dwoma malymi bukiecikami od juniorow i dobrym likierem czekoladowym i tak sobie odpoczywalismy wieczorkiem w gronie rodzinnym przed TV saczac ten likierek. Potrzebowalam troszke domowego odpoczynku bo tych wszystkich imprezach. Czasem trzeba oplaty za dom odmieszkac :-D
Ja juz wypisuje sie z listy oczekujacych czy planujacych kolejne potomstwo, podnobnie jak Katrina czekam na wnuczeta ktore moga sie pojawic szybciej niz mlodzi sobie zdaja sprawe. Jeszcze do niedawna mialam ochote ale juz mi calkowicie przeszlo. Moj pieciolatek pozostanie takim ostatnim rodzynkiem..ale Wam szczerze zycze spelnienia skrytych marzen ;-) Zwlaszcza naszej Weroniczce.
Majqa
pewnie ze bedzie dobrze!

Witam wieczorową porą :-)

Widzę że ostatnio Wisienka się nadenerwoała biedna ale dobrze że wszystko się dobrze skończyło.
U nas powoli wszystko zaczyna wychodzić na prostą. Staś zaczął się wyciszać choć ciągle zdarzają się cholernie głupie zagrania ze strony nauczycielki, których staszko nie potrafi pojąć i źle się z tym czuje. Ale w takich sytuacjach mówię myu żeby to zignorował i nie przejmował się w ogóle. Za tydzień we wtorek idę z nim do psychologa bo myśle że może mu to dobrze zrobić.

Pawimi dzięki za życzenia spełnienia marzeń. Może jeszcze się kiedyś spełnią.

A i jeszcze na koniec dnia choć pewnie dla was już na początek kawał opowiedziany przez zakonnicę.

Biskupi zjechali się do Watykanu na konklawe. Zostali zamknięci aby podjąć decyzję kto zostanie nowym Papieżem. Mija tak jeden dzień, drugi, czwarty. Ludzie zaczynaja się martwić że ciągle nie ma białego dymu no ale zapewne biskupi nie mogą dojść do porozumienia. Mija kolejny dzień i kolejny więc wszystcy zaczynają być bardzo zaniepokojeni że ciągle nie ma białego dymu. Kiedy minęł kolejnych kilka dni zapadła decyzja że wchodzą do sali sprawdzić dlaczego ciągle biskupi obradują. Otwierają drzwi a tam pusta sala tylko czarny papież oblizuje ostatnią kosteczkę ;-)

Dobrej nocy.

witam się wieczorowa porą

mamusia - tak, tak wiem, że to niezdrowo chorować... postaram sie szybko tego pozbyć, bo życ mi katar nie daje.

madlen - sto lat na tę Waszą rocznicę!!!!

Pawimi - moja córcia odgraża się, że jeszcze nie tak szybko wnuki sie pojawią, ale jak to się mówi człowiek strzela, ale Pan Bóg kule nosi - poi co w naszych marzeniach jakoś nie tęsknimy za większą ilością dzieci. Jestem bardzo szczęsliwa, że oprócz Alinki mamy jeszcze Kubusia, ale ja już nie mam sił na wiecej dzieci, nie mówiąc już o stresie w ciąży, czy aby na pewno wszystko jest Ok z dzieckiem. Co nie znaczy, ze jakby bociek do nas zabłądził, to bym płakała, ale wolałabym, żeby juz tak zostało jak jest.

Wisienka - bardzo się cieszę, że u Was wszystko w najlepszym porządeczku, szkoda tylko, że musiałaś sie tyle nadenerwować. Dużo zdrówka dla Was!!!!

Wszystkim Wam życzę dużo zdrówka (sobie też) i miłej niedzieli.

Witam kochane niedzielnie
U nas dziś wzorem mamy dekoder szlak trafił.....
Pogoda już zimowa , rosół pachnie, kurczak się rumieni a ziemniaki pieką. Surowek pół piwnicy:tak:
Weroniczko oby Staś juz nie miał żadnych problemów z tą...szkołą i udanej wizyty.A jak twoje sprawy bo nie wiem czy coś się wykluło jak u mnie był armagedon?
madlen naj, naj najlepszego!
katrinka, Pawimi u mnie tez juz ostatnie pewnie, chyba, ze wpadka bo ja po prostu nie czuję się juz na siłach znosic kolejną ciaze. No i po ciązy chcę rozkręcic własny interes,
majqa jak samopoczucie, u ciebie coraz bliżej święto!
agapa u mnie Maciek wyrósł jako jedynak, cóz życie mi się tak poplątało ale nie chciałam tego samego dla Emili, bo mimo, ze ma kontakt z Mackiem i szaleją za sobą to on niedługo już wybędzie z domu i znowu miałabym jedynaka
Miłej niedzieli

A powiem wam jeszcze, ze przeglądając wczoraj gazetę lokalna znalazłam zdjęcie mojego Macka. Był artykuł o jego szkole ia w nim zdjęcie zespołu w którym gra i info kiedy bedą grali. No celebryta mi rośnie. Najpierw lokalna telewizja , teraz prasa:-D

reklama
hej niedzielnie

wczoraj byłam z małym na rowerze dziś można śmiało sanki wyciągać---sniezyło całą noc i nadal:baffled:

pawimi - ano pijaczki - ino wirtualne ale zawsze coś--- miło ze strony Twoich chłopaków---ze tak myslą o swojej pani;-)
madlen - sto lat w miłości---a czasowe zawirowania tylko po to aby mdło nie było;-)
wisienka - to ci rosnie syn - brawo-a powiedz - jak tam MIla się czuje?
weroniczka- dobrze ze pomału się układa w szkole---oby to wszystko poszło w niepamięć:tak:
mamusia- a co tam u Ciebie--- zrestartowałaś się ze swoim:-p--- a po winku głowa na szczęscie nie bolała mocno--troszke nas nawet poniosło---zobaczymy co wyniknie:-D
agapa, majka:-)

my dziś do kina idziemy - najmłodsze zostaje u babci

miłego dnia

Do góry