mamusia - suwaczek mój wiosenny odlicza chyba już od ponad 5 miesięcy--------- tak daleko było a jakoś zleciało-- i nawet chwilowy powrót zimy mnie nie zraza
--a krówki do pifka - w sam raz
--- ja mam ciasto z masą krówkową- budyniem;-) i bitą smietaną
no to zdrówko kochane - jak imprezka to imprezka
edit--no --- mówiłam ze to błąd pomiarowy--ufff!!!!!!!!!
ale swoją drogą lekarze potrafią przyprawić o zawrót głowy--pamiętam jak z matim poszłam do gin na nfz--- to był 8 tydzień a ona ze nie czuje powiększonej macicy--- i mam przyjsc za 2 tygodnie--a jakby brzuch bolał to do szpitala bo może być pozamaciczna---- haha---jasne - kobieta z takimi wiesciami wytrzyma 2 tygodnie---jeszcze tego samego dnia poleciałam prywatnie - i piękne serduszko zobaczyłam------------------az się rozmarzyłam - fajnie---chciałąbym---jeszcze raz...........

no to zdrówko kochane - jak imprezka to imprezka
edit--no --- mówiłam ze to błąd pomiarowy--ufff!!!!!!!!!
ale swoją drogą lekarze potrafią przyprawić o zawrót głowy--pamiętam jak z matim poszłam do gin na nfz--- to był 8 tydzień a ona ze nie czuje powiększonej macicy--- i mam przyjsc za 2 tygodnie--a jakby brzuch bolał to do szpitala bo może być pozamaciczna---- haha---jasne - kobieta z takimi wiesciami wytrzyma 2 tygodnie---jeszcze tego samego dnia poleciałam prywatnie - i piękne serduszko zobaczyłam------------------az się rozmarzyłam - fajnie---chciałąbym---jeszcze raz...........
Ostatnia edycja: