reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

zagladam i ja w niedziele :)
dzisiaj mam swoje swieto,u nas Dzien Mamy..zyczenia od dzieci byly a z prezentem czekaja...a ja oczywiscie udaje,ze o niczym nic nie wiem..:-D
Majqa jak u ciebie nie ma p.cial,to i tez nie ma konfliktu ;)) u mnie niestety byly,w dwoch ciazach....duzo stresu z tym mialam..a ja jeszcze nie mam mozliwosci czestych wizyt,bynajmniej na poczatku ciazy..tutaj nie POlska i do ciazy podchadza inaczej...
Hana no niezle..to teraz czekamy czy cos sie wykluje z tych waszych uniesien :-D
Pawimi jestem pelna podziwu dla Ciebie z tym gotowaniem ,po twoim opisie na fb jezyk dostalam do samej ziemi :zawstydzona/y:
Wisienka gratki dla syna !!!
uciekam,milej niedzieli :))

reklama
witam się niedzielnie

Wisienka - u nas było dokładnie tak samo, nie chciałam, zeby Alinka była druga jedynaczka jak Magda, dlatego tez jest jeszcze Kubuś.

Witam porankiem.
Oczywiście zima! Wieje strasznie i sypie kaszowatym śniegiem. Znów wszystko przykryte więc i penie moje przebiśniegi i krokusy i narcyzy i hiacynty:confused2:Mila dziś w przedszkolu więc moge się trochę zregenerować bo fatalnie śpię ostatnio. Po 8-9 pobudek mam, co pół godziny a od 5 nie śpię...
Brak pomysłu na obiad. Rosołek z wczoraj jest ale jakieś drugie na 2 dni by się przydało. Mam filet z indyka ale brak pomysłu jak go na 2 dni przyrządzić!

hejka..
nas też zasypało.....:szok: mamy śniegu do połowy drzewek w niektórych miejscach--> takie zawieje :eek:
także dziś z dziećmi w domostwie..i dobrze mi z tym ,że nie muszę wychodzić ..

Wisieńka
fileta zamarynuj potem lekko rozbij...posmaruj chrzanem lub musztardą( co tam lubicie) połóż plaster sera na to plaster szynki lub boczku.
zawiń
potem w sreberko :tak:tak jak cukierka ..ale niezbyt ciasno.
piekarnik na 180stopni i tak z 25,30 min :)

Majqa
zdrowia dla Was!!

Hana
no to git,że głowa nie bolała i żeście poszaleli ;)))) &&&&& się zaciska :):)

smacznej kawki for all:))

Hej kochane.

U nas śniegu nie ma ale jest strasznie pochmurno. Na szcęście prognozy się nie sprawdzają i temperatura nie jest ujemna a nawet powiem więcej jest 5 na plusie :-)

Dzieci w szkole i przedszkolu, mąż właśnie wyszedł do pracy więc mam chwilkę dla siebie :-) A później przyjedzie moja siostra z córcią w odwiedziny :-)

Zapomniałam się Wam pochwalić :-) Mąż 12 kwietnia bierze mnie na samotną weekendową wycieczkę niespodziankę :-) Nie wiem gdzie i nie wiem dokładnie na ile ale wiem że bez dzieci :-) Ale się cieszę :-) A to z okazji że 13 kwietnia o godz. 13 mija 13 lat jak go przez przypadek zdeptałam i tak się poznaliśmy :-)

Ostatnia edycja:
Witam się poniedziałkowo:-)

U nas za oknem też się biało zrobiło, i nic mnie nie przekona do wychodzenia z domu:no: Zresztą w środę idziemy z Jasiem na pierwsze szczepienie więc i szaleństwa dziewczynek sobie odpuszczę, żeby choroby nie kusić...
Imprezka urodzinowa Zosi udana choć nam jubilatka jeszcze przed tortem padła w ramionach emka i czekaliśmy aż się zbudzi z drzemeczki, natomiast jak już wstała i torcik ze świeczką zobaczyła to od razu zaczęła przytomnieć:-D Potem były prezenty i z tego przejęcia to nawet ciacha nie zjadła:-p a tak się starałam:rofl2:

Wisieńka i jak Twój indyk? choć jestem po obiedzie to z chęcią bym przekąsiła w takiej mamowej wersji :tak:
majqa zdrówka!!!
Weroniczka piękna niespodzianka ze strony emka:tak: ja 15 kwietnia sprzed 6 lat wspominam z sentymentem - wtedy po raz pierwszy całuśno się między mną a emkiem zrobiło:zawstydzona/y:;-)
madlen i jak świętowanie Dnia Mamy się udało? zaległe życzenia rocznicowe ślę:-) Wszystkiego NAJ!!!
pawimi, Katrina w takim razie niech "starszaki" w odpowiednim czasie przyniosą radosne nowiny o wnukach:-)
Mnie ostatnio emek zaskoczył stwierdzeniem, że jeszcze jeden synek do pary by się przydał:-D Wiadomo, że jestem daleka od zarzekania się, bo różnie może być;-) Ale świadomie nie zdecyduję się na 4 bobo - wizja przechodzenia ciąży mnie odstrasza:sorry: Teraz z Jaśkiem było mi bardzo ciężko:-(

pozdrawiam wszystkie:-)

patik najlepsze zyczenia dla corci !!!!
a switowanie udane,dzieci wyjatkowe grzeczne :-D

cos ta wiosna pogniewala sie w tym roku..u nas tez beznadziejna pogoda...a juz bylo tak fajnie,cieplo,wiosennie...

reklama
heloł ..
no i stało się ....dopadło Toma
od piątku się bronił ..weekend przeleżał ,ale dziś w pracy nie dał rady i po 14.00 był już w domu ..do lekarza umówiłam Go na 17.30 i własnie wróciliśmy-->dostał listę leków i L4 do końca tyg.
18 lat pracuje w jednej firmie i to Jego pierwsze zwolnienie..

Patik
polecam tak zrobić też filet z kurczaka :)smakowite ;) ja zawsze daję duuużo sera :-puwielbiam żółty ser:tak:

Madlen
fajnie,że dzień sie udał :)

Weroniczka
nooo:cool2: się mąż rzucił ;)) pięknie-->udanego wyjazdu :):)

idę dzieciom kolację zrobić .

Do góry