reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

zagladam i ja w niedziele :)
dzisiaj mam swoje swieto,u nas Dzien Mamy..zyczenia od dzieci byly a z prezentem czekaja...a ja oczywiscie udaje,ze o niczym nic nie wiem..:-D
Majqa jak u ciebie nie ma p.cial,to i tez nie ma konfliktu ;)) u mnie niestety byly,w dwoch ciazach....duzo stresu z tym mialam..a ja jeszcze nie mam mozliwosci czestych wizyt,bynajmniej na poczatku ciazy..tutaj nie POlska i do ciazy podchadza inaczej...
Hana no niezle..to teraz czekamy czy cos sie wykluje z tych waszych uniesien :-D
Pawimi jestem pelna podziwu dla Ciebie z tym gotowaniem ,po twoim opisie na fb jezyk dostalam do samej ziemi :zawstydzona/y:
Wisienka gratki dla syna !!!
uciekam,milej niedzieli :))

reklama
witam się niedzielnie

Wisienka - u nas było dokładnie tak samo, nie chciałam, zeby Alinka była druga jedynaczka jak Magda, dlatego tez jest jeszcze Kubuś.

Witam porankiem.
Oczywiście zima! Wieje strasznie i sypie kaszowatym śniegiem. Znów wszystko przykryte więc i penie moje przebiśniegi i krokusy i narcyzy i hiacynty:confused2:Mila dziś w przedszkolu więc moge się trochę zregenerować bo fatalnie śpię ostatnio. Po 8-9 pobudek mam, co pół godziny a od 5 nie śpię...
Brak pomysłu na obiad. Rosołek z wczoraj jest ale jakieś drugie na 2 dni by się przydało. Mam filet z indyka ale brak pomysłu jak go na 2 dni przyrządzić!

hejka..
nas też zasypało.....:szok: mamy śniegu do połowy drzewek w niektórych miejscach--> takie zawieje :eek:
także dziś z dziećmi w domostwie..i dobrze mi z tym ,że nie muszę wychodzić ..

Wisieńka
fileta zamarynuj potem lekko rozbij...posmaruj chrzanem lub musztardą( co tam lubicie) połóż plaster sera na to plaster szynki lub boczku.
zawiń
potem w sreberko :tak:tak jak cukierka ..ale niezbyt ciasno.
piekarnik na 180stopni i tak z 25,30 min :)

Majqa
zdrowia dla Was!!

Hana
no to git,że głowa nie bolała i żeście poszaleli ;)))) &&&&& się zaciska :):)

smacznej kawki for all:))

Hej kochane.

U nas śniegu nie ma ale jest strasznie pochmurno. Na szcęście prognozy się nie sprawdzają i temperatura nie jest ujemna a nawet powiem więcej jest 5 na plusie :-)

Dzieci w szkole i przedszkolu, mąż właśnie wyszedł do pracy więc mam chwilkę dla siebie :-) A później przyjedzie moja siostra z córcią w odwiedziny :-)

Zapomniałam się Wam pochwalić :-) Mąż 12 kwietnia bierze mnie na samotną weekendową wycieczkę niespodziankę :-) Nie wiem gdzie i nie wiem dokładnie na ile ale wiem że bez dzieci :-) Ale się cieszę :-) A to z okazji że 13 kwietnia o godz. 13 mija 13 lat jak go przez przypadek zdeptałam i tak się poznaliśmy :-)

Ostatnia edycja:
Witam się poniedziałkowo:-)

U nas za oknem też się biało zrobiło, i nic mnie nie przekona do wychodzenia z domu:no: Zresztą w środę idziemy z Jasiem na pierwsze szczepienie więc i szaleństwa dziewczynek sobie odpuszczę, żeby choroby nie kusić...
Imprezka urodzinowa Zosi udana choć nam jubilatka jeszcze przed tortem padła w ramionach emka i czekaliśmy aż się zbudzi z drzemeczki, natomiast jak już wstała i torcik ze świeczką zobaczyła to od razu zaczęła przytomnieć:-D Potem były prezenty i z tego przejęcia to nawet ciacha nie zjadła:-p a tak się starałam:rofl2:

Wisieńka i jak Twój indyk? choć jestem po obiedzie to z chęcią bym przekąsiła w takiej mamowej wersji :tak:
majqa zdrówka!!!
Weroniczka piękna niespodzianka ze strony emka:tak: ja 15 kwietnia sprzed 6 lat wspominam z sentymentem - wtedy po raz pierwszy całuśno się między mną a emkiem zrobiło:zawstydzona/y:;-)
madlen i jak świętowanie Dnia Mamy się udało? zaległe życzenia rocznicowe ślę:-) Wszystkiego NAJ!!!
pawimi, Katrina w takim razie niech "starszaki" w odpowiednim czasie przyniosą radosne nowiny o wnukach:-)
Mnie ostatnio emek zaskoczył stwierdzeniem, że jeszcze jeden synek do pary by się przydał:-D Wiadomo, że jestem daleka od zarzekania się, bo różnie może być;-) Ale świadomie nie zdecyduję się na 4 bobo - wizja przechodzenia ciąży mnie odstrasza:sorry: Teraz z Jaśkiem było mi bardzo ciężko:-(

pozdrawiam wszystkie:-)

patik najlepsze zyczenia dla corci !!!!
a switowanie udane,dzieci wyjatkowe grzeczne :-D

cos ta wiosna pogniewala sie w tym roku..u nas tez beznadziejna pogoda...a juz bylo tak fajnie,cieplo,wiosennie...

reklama
heloł ..
no i stało się ....dopadło Toma
od piątku się bronił ..weekend przeleżał ,ale dziś w pracy nie dał rady i po 14.00 był już w domu ..do lekarza umówiłam Go na 17.30 i własnie wróciliśmy-->dostał listę leków i L4 do końca tyg.
18 lat pracuje w jednej firmie i to Jego pierwsze zwolnienie..

Patik
polecam tak zrobić też filet z kurczaka :)smakowite ;) ja zawsze daję duuużo sera :-puwielbiam żółty ser:tak:

Madlen
fajnie,że dzień sie udał :)

Weroniczka
nooo:cool2: się mąż rzucił ;)) pięknie-->udanego wyjazdu :):)

idę dzieciom kolację zrobić .

Do góry