reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej hej..........

Jejku jakie tu pustki:szok:
Ja nie wyrabiam z formą:-( Jestem na wysokim obrotach cały dzień i siadam w zasadzie ok 19.00 - mam dość. Jak przychodzi wieczór to leżę i nie mam na nic już siły. Byłam dziś z Domisiem na kontroli oczu i niestety nie ma poprawy:-( Jestem załamana bo lekarka powiedziała że jeszcze spróbujemy przez kolejne 6 tygodni z zasłanianiem oka a jak to nic nie da to już mu taka wada zostanie...Miałam nadzieję na mega poprawę a tu kompletnie nic!Z tego powodu też byłam w szkole spacerkiem 4 razy...w międzyczasie wysprzątałam obie łazienki - dwa krótkie spacery z psem i spacerek do sklepu...Odkurzyłam górę i dół. Teraz pranie i prasowanie mnie czeka ale kręgosłup odmawia posłuszeństwa.

Joas, Agapa i reszta - zdrówka dla was. Więcej nie popiszę. Boli mnie spojenie a już brałam rano No-spę forte bo mnie bruch bolał...

reklama
ha ha...laski o ciekawej profesji w piatkowy wieczor ;-) ale musze przyznac ze czulam sie dziwnie w takim przebraniu chociaz obok byla cala masa kobiet podobnie wygladajacych, pewnie gdybym nie byla tam z mezem to nie odwazylabym sie wejsc na taka imprezke:tak:

Jestem i ja!
Dzieci uspione ale i ja padam na ryjek.
Bedi u mojej Ani tez tak bylo ze pomimo cwiczen oczko sie nie ustawialo dlatego zdecydowano o operacji
Patik mnie nawet moja mama podziwia ze z cala czworka sama na spacery wychodze...wozek rower rolki hulajnoga...dobrze ze psa nie mamy:-D;-)
Mamo super ze klienci sa, zdobedziesz renome bedzie wiecej :tak:
Majqa ja tez czekam na decyzje ministra ale obawiam sie ze nic sie juz nie zmieni i Maciek bedzie musial isc jako 6-latek do szkoly

Pozdrawiam:-):-):-) i lece zdjecia Pawimi ogladac:-p

hej ho ;)
ja tkwie w 4scianach bo mlody chory...dopiero drugi dzien a juz mam dosyc,wrrr dzisiaj mam meza w domu,to z nim posiedzi a ja ide z mala na dlugi spacer,bo oszalec mozna w chalupie...
pawimi zdjecia widzialam i musze przyznac,ze niezla mamuska z ciebie ;)
bedi jak brzuch ??
patik gratki,ze dalas rade z cala trojka :)
pozdrawiam :))

Dzień dobry!

Obudziłam się dzisiaj z bólem szyi:baffled: nie wiem czy to od spania czy mnie przewiało wczoraj...
Emek ma wolne, ale wymienia części w samochodzie u sąsiada na kanale i tyle znów z jego wolnego, ale już się nie odzywam, bo wiem że trzeba to zrobić. Nie wiem czy Wam pisałam, ale kupiliśmy Forda Galaxy żeby się pomieścić z 3 fotelikami, mamy więc teraz wesoły autobus;-)

madlen zdrówka dla synka! miłego spacerku, ja też świrowałam już w domu, bo ostatnie tygodnie ciąży siedziałam w domu, tyle co na badania i do lekarza, oby już się ociepliło to i samopoczucie będzie zupełnie inne:)
pawimi z komentarzy dziewczyn wnioskuję że impreza była udana - fotek nie widziałam,ale pamiętam Twoje zdjęcie z synem, na którym wyglądałaś jak jego rówieśniczka, do tego przebranie i wszystko można sobie wyobrazić;-)
Zuz-Inka no nie ma to jak doświadczenie wielodzietnej mamy:-D pewnie i z psem nie byłoby problemu:tak: Ja dopiero się wprawiam;-)
Bedismall kciuki za poprawę wzroku u Dominika &&&& i nie szalej tak :no:

dużo słonka życzę:-)

Witam!
Jestem tu nowa i jeszcze nie wiem co i jak...
No to cóż, 2 dni temu wszystkie wykonane testy ciążowe wykazały,że jestem w trzeciej ciąży. Nie ukrywam,że jest tą ciąża nieplanowana. Jestem jeszcze w lekkim szoku, nie wiem ja ja sobie poradzę z trójką dzieciaczków. Moja Pierworodna za parę dni kończy 4 latka, Synek w listopadzie skończył 2. Nie chciałam już więcej dzieci, bo nie mam wielkich zdolności wychowawczych, często trudno mi ogarnąć dwójkę, a co będzie z trójką? Tak wiem, niektórzy stwierdzą,że powinnam wiedzieć już skąd się biorą dzieci...Jestem na urlopie wychowawczym, pracuje tylko mąż. Raz mam napady płaczu, a raz powtarzam sobie, że muszę dać radę. Jak sobie radzicie z 3dzieciaczków? Jak to wszystko zorganizować. Gdy pojawił się na świecie Synek to córeczka stała się bardzo zazdrosna, właściwie to do dziś jest. Jak podzielić czas na trójkę dzieci i jeszcze znaleźć chwilę dla siebie? Czy możliwe jest żeby potem, po odchowaniu Maluszka znaleźć gdzieś pracę?

reklama
zuza zdjecia, cale trzy zreszta sa na fb, nie tutaj ;-)

doszukalam sie, stroj odwazny ale jak sie ma taaaaka figure to mozna zaszalec:-p

Patik my mamy VW sharana z 7 fotelami wiec to samo :-D a najbardziej oblegane sa tylne miejsca w bagazniku:confused:

Hana(z kropka) ;-) da rade da jak poczytac na tym watku :-)

Madlen 100 lat z okazji kolejnej 18-nastki!!!!!

Pozdrawiam i mam nadzieje zagladnac wieczorem...tylko cos napiswzcie :cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry