reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

no to jeszcze z wieczorka
posmażyłam naleśników - były z dzemikiem i nutela--- były ale się zmyły:-D

bedi - dobrze prawisz - wyjscie się należy jak psu miska;-) - a po porodzie ---może nie będzie tak zle:-D
majeczka - a córcia też rocznik '07?--- no ja bym chciałą jeszcze przedszko--- niedługo nabory więc się okaże
wisienka - kino tak---najlepiej coś lekkiego i pełnego relaxu---powiedz coś wymysliła na rozerwanie

patik - brawo za odważny spacer - wiem ze łatwo nie było--- ja jak ostatnio siostrzeńca wzięłam i moja dwójka - to oczy na okrągło musiałam mieć---mam nadzieje ze niedługo nocki będą lepsze - trzymaj się

mamusia - tu się tęskni!!! łer R U????

pozdrawiam wieczornie

reklama
cześć moje kofane :))
siedzę i głowa mi się kiwa

zmęczenie + pół piwa = :-D

Hana
buziaki kochana :)
co do panów to nie zdarzają się często ,ale ...robią oczyszczanie twarzy lub pleców..manicure(oczywiście skórki i kształt) ,mikrodermabrazję ,kawitację,woskowanie pleców...

Bedii
deprecha WON!! zostaw naszą Bedii..czep sie psiego ogona :-p

Wisieńka
buziaki słodziaki ;)
i uściski dla Emi;)
jak Maciek ??? daje radę z nauką?:sorry2:

Pawimi
buziak doleciał się dziękuje i odwzajemnia ;)

Patik
fajnie,że jesteś z nami ..
gratki udanego spaceru ;)) będzie dobrze :tak:
tak,w Zuzi szkole są super warunki ..
życzę wszystkim takich :)

Majqa
pakuj torbę pomału bo wiesz ... :-p

Joaś
kochana ..jak zdrówko--> dajesz radę ??

Weroniczka
stolarz skończył??

ja dziś miałam 3 klientki--> 200zł wleciało ..niby niewiele,ale dla nie bardzo dużo!
oby więcej takich dni :tak:

ściskam Ws na płasko!!!!

Hej Babeczki! Czy u Was też tak pięknie świeci słoneczko??? Wiosna już tuż tuż:tak:
Spacerek zaliczyliśmy, obiad zjedzony i do tego podsumowany ciepłą jeszcze szaroltką:-p Jak któraś ma ochotę to zapraszam:-)

Zaraz karmię kawalera, czekamy na pobudkę panny Zosi i wyjdziemy jeszcze na trochę, a porządki niech czekają:sorry: z pewnością nie uciekną, a szkoda:-p

agapa głosiki oddane:-) jak dzisiaj dzieciaki się sprawują?

pozdrawiam słonecznie:-)

witajcie

Muszę się zaraz wziąć za porządki i przygotować sypialnie dla teściowej, bo będzie u nas przez jakieś 2 tyg.

Miłego weekendu

Hej dziewczyny, zamiast rozrywek mam chorobę Mili. Temperatura prawie 39 bez objawów. Oczywiście pierwsze co to pomyslelismy znów o nerkach więc P pojechał szybko i zrobił w szpitalnym laboratorium badanie moczu. Na szczęście jest ok ale gorączka duża i teraz trzeba czekac co się wykluje. Więc ani kino, ani kawiarnia, ani spacer a dziś było słońce.
Miłego i zdrowego weekendu kochane.

Wisienka ja obstawiam uszy. Miki właśnie ma zapalenie uszu. On jak jest przeziębiony to nie gorączkuje, ale jak gorączkuje to zawsze wiem że to uszy. Sprawdż to bo to strasznie boli.

Moje dzieciaki dziś tak sobie. Przy takiej gromadzie nie będzie idealnie więc jest ok

reklama
Do góry