reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć moje kochane ;)

Madlen,Zuz inka ,Pawimi
ale ja nawet fotki nie umiem wstawić to po co mi fb:baffled:
ciągle bym musiała męża dusić :-p:blink:

Wisieńka
zdrówka dla Was!! wiem jak jest bo sama dopiero wyszłam z choroby Domisia..na szczęście antybiotyk był trafiony i chłopak juz lata jak ta lala
yyyyyy---> jak ten lalek :-D

Hana31
no własnie o to sie rozchodzi ,że Zu jest po mnie uzdolniona pamięcią :-Dprzeczyta wiersz 4 razy i juz go umie..
ja też w wieeelu konkursach jestem i wiem ,że nie liczy sie sama wygrana tylko udział i uczenie się opanowywać stres i tremę ..
także jutro konkurs uprasza sie o trzymanie &&&;-)
wiersza uczyła się w poniedziałek ..wczoraj już umiała..dziś powtórzyłysmy i liczę ,że jutro da radę :-)
konkurs ogólnoszkolny--> nie w klasie .

Majqa
zdrówka i dla Was..

moje bąki wczoraj po 17.00 jeździły na rowerach ..wrocili przed 19 jak już ciemno było :-D
witaj wiosno----> rozkładaj koc:-D:-D:-D:-D:-D

Bedii
przesyłam moc uścisków
2 tony wsparcia
2tony dobrego nastroju
i wysyłam na jedeń dzień Bonusława --> żeby razem z Twoim czworonożnym przyjacielem przegonili deprechę...

miłego kochane i dziękuję !!!!! za wsparcie!
ja w pracy ..czekam na przedstawiciela handl.

reklama
bedi dopiero dzisiaj czytalam link
:-D:-D:-D:-D:-D
mama ja to tez jestem czarna masa,a jakos rade dalam...na pewno nie jestes bardziej zielona niz ja i tez sobie poradzisz,a na fb akurat poruszanie i wklejanie zdjec jest latwe,na poczatku troche moze byc ciezko,ale madra babka z ciebie to zalapiesz raz,dwa ;-)

Hej!

Ja w nocy czytałam treść linka od Bedismall i plułam nie w monitor a w telefon:-D no i co tu dużo mówić - u mnie koński ogon króluje:-D

W weekend przyjmuję gości, dużoooo gości - Zosia kończy dwa lata:tak: Jestem na etapie myślenia nad menu tym wytrawnym i tym słodkim i ciężko mi to idzie:baffled: A gdzie tam jeszcze zakupy i realizacja:sorry2: Kopnijcie mnie, bo od samego myślenia mi słabo, straszne zmęczenie mnie ogarnęło

witajcie

Miałam wczoraj zakręcony dzień. Rano na 10-tą bilans (7-9 mies.) i Kuba miał sprawdzany słuch i wzrok. Jadąc do tamtej przychodni, po drodze wstąpiliśmy do drugiej, żebym go zarejestrowała do lekarza, bo synuś chory. Po bilansie, szybko do pracy - zrobiliśmy co trzeba i do domu. Nakarmiłam Kubę i po Alinkę do szkoły (po drodze zakupy, bank, poczta). Wróciliśmy nakarmiłam dzieci i do lekarza z Kubą. Mieliśmy wizytę na 15.15 (teoretycznie), weszlismy do gabinetu ok. 16-tej.
Tydzień temu jak byliśmy (u znachora, bo lekarzem go trudno nazwać), to stwierdził, ze to tylko infekcja i kompletnie nic nie dał - żadnego syropu, nic. Wczoraj Pani doktor sprawdziła uszka, gardło i osłuchała porządnie - miał zajęte oskrzela, poszła z nami do pielęgniarki, Kubie podłączyły nebulizator z lekarstwem, po czym jeszcze raz go osłuchała.
Przepisała antybiotyk i steryd wziewny - jutro do kontroli czy jest poprawa. Te noc maluszek wreszcie normalnie przespał (i ja też).

Witajcie.
Na początku życzę zdrowia dla chorowitków.
Uśmiechu dla smutasów

Miki już mi dziś padł na pierwszą drzemkę. W nocy troszkę marudził. Na 14.00 gnam z nim do lekarza na kontrol czy te uszka już są zdrwowe. Boję się trochę bo na policzkach ma pełno drobniutkich krosteczek, a policzki są b. czerwone. Niewiem od czego to.

W ramach przypomnienia proszę o 3 głosy dziennie na http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/3323 Bardzo proszę o cierpliwość w oddawaniu głosów. Wytrzymajmy jeszcze do 15-go marca. Będę b. wdzięczna za każdy oddany głos, za każde polecenie mojej prośby innym.

Hej:)

U mnie Maruś się rozłożył. Temp. 39 st. U lekarza bez zmian i on i Iza. Dostali standardowe syropki i albo przejdzie albo się coś wykluje ...

Katrina - zdrówka dla Kuby

katrina u nas tak samo w przychodni sie czeka,grrrr
zdrowka dla Kuby,dobrze ze trafiliscie na dobrego lekarza ;)
majqa i dla was duzo zdrowka ;)
mama i dla ciebie milego dnia..choc teraz to juz popoludnia :)

reklama
hana, majqa, madlen, agapa - z Kubusiem już dużo lepiej, nockę cała przespał, bez kaszlenia i bez temperatury, cały dzień w porządku, wizyta kontrolna to potwierdziła, więc jestesmy juz na dobrej drodze. antybiotyk mamy skończyć, a steryd jeszcze 2-3 dni. Wkurza mnie tylko takie beztroskie podejście lekarzy, bo wiadomo, że starsze dziecko powie co go boli, potrafi wydmuchac nos, a taki maluch co? z głupiego kataru w dwa dni potrafi sie zmienić w zapalenie oskrzeli. To, że ja nie bede spała w nocy - taki matki los, ale czemu to maleństwo ma się męczyć??

Miłego wieczorku, dobrej nocki i duzo, duzo zdrówka dla wszystkich.

Do góry