mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć moje kochane
Madlen,Zuz inka ,Pawimi
ale ja nawet fotki nie umiem wstawić to po co mi fb
ciągle bym musiała męża dusić
Wisieńka
zdrówka dla Was!! wiem jak jest bo sama dopiero wyszłam z choroby Domisia..na szczęście antybiotyk był trafiony i chłopak juz lata jak ta lala
yyyyyy---> jak ten lalek
Hana31
no własnie o to sie rozchodzi ,że Zu jest po mnie uzdolniona pamięcią przeczyta wiersz 4 razy i juz go umie..
ja też w wieeelu konkursach jestem i wiem ,że nie liczy sie sama wygrana tylko udział i uczenie się opanowywać stres i tremę ..
także jutro konkurs uprasza sie o trzymanie &&&;-)
wiersza uczyła się w poniedziałek ..wczoraj już umiała..dziś powtórzyłysmy i liczę ,że jutro da radę :-)
konkurs ogólnoszkolny--> nie w klasie .
Majqa
zdrówka i dla Was..
moje bąki wczoraj po 17.00 jeździły na rowerach ..wrocili przed 19 jak już ciemno było
witaj wiosno----> rozkładaj koc
Bedii
przesyłam moc uścisków
2 tony wsparcia
2tony dobrego nastroju
i wysyłam na jedeń dzień Bonusława --> żeby razem z Twoim czworonożnym przyjacielem przegonili deprechę...
miłego kochane i dziękuję !!!!! za wsparcie!
ja w pracy ..czekam na przedstawiciela handl.
Madlen,Zuz inka ,Pawimi
ale ja nawet fotki nie umiem wstawić to po co mi fb
ciągle bym musiała męża dusić
Wisieńka
zdrówka dla Was!! wiem jak jest bo sama dopiero wyszłam z choroby Domisia..na szczęście antybiotyk był trafiony i chłopak juz lata jak ta lala
yyyyyy---> jak ten lalek
Hana31
no własnie o to sie rozchodzi ,że Zu jest po mnie uzdolniona pamięcią przeczyta wiersz 4 razy i juz go umie..
ja też w wieeelu konkursach jestem i wiem ,że nie liczy sie sama wygrana tylko udział i uczenie się opanowywać stres i tremę ..
także jutro konkurs uprasza sie o trzymanie &&&;-)
wiersza uczyła się w poniedziałek ..wczoraj już umiała..dziś powtórzyłysmy i liczę ,że jutro da radę :-)
konkurs ogólnoszkolny--> nie w klasie .
Majqa
zdrówka i dla Was..
moje bąki wczoraj po 17.00 jeździły na rowerach ..wrocili przed 19 jak już ciemno było
witaj wiosno----> rozkładaj koc
Bedii
przesyłam moc uścisków
2 tony wsparcia
2tony dobrego nastroju
i wysyłam na jedeń dzień Bonusława --> żeby razem z Twoim czworonożnym przyjacielem przegonili deprechę...
miłego kochane i dziękuję !!!!! za wsparcie!
ja w pracy ..czekam na przedstawiciela handl.