reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witajcie...

Madlen
a kto to dziś kończy latka??:cool2:noś belki z godnością :tak:
zdrowia dla synka..

Pawimi
wstaw na grupę ze dwa pikczery :-p ja nie posiadam fb

Zuz inka
elegancko ogarniasz wszystko-->dzieci i tyle sprzętów:-)

pozdrawiam wszystkie serdecznie i idę z Zu ćwiczyć wiersz bo mają w czwartek konkurs na wiosenne poezjowanie.

czesc z wieczorka

wypompowana- dosłownie---jeszcze z młodym wieczorkami ostatnio chodzimy biegać---mobilizuje mnie bardzo choć czesto nie mam już siły - ale pozniej radocha jest:tak:
bedi - Ty zwolnij kobitko troszke--nie zapominaj ze jesteś w ciąży:-D

pawimi - zakładam ze wyglądałaś bombowo - nie widziałam bo ostatnio zblokowałam FB:cool2:
hana - witaj - to ja --- 2 hana:-) zapewne dasz rade---może własnie to będzie impuls do lepszej organizacji;-)
patik - zdrówka!
madlen - sto latek! ile to tam beleczek przygniata szanowną klate?:-D
mamusia - ćwicz cwicz tam zuze:-D a ma zapędy recytatorskie>

pozdrawiam reszte kobitek
ide dzieciom kolacje zapodać

hej hej

Ja wciąż nie odzyskałam pogody ducha po wczorajszym badaniu - na upartego zasłaniam oko i robię swoje. Jak trzeba to będę szukała dobrego lekarza w Polsce. Do tego mam chyba deprechę ciążową...Nic mnie nie cieszy, na dzieci warczę. W dodatku Patryk okropnie się buntuje, że sił mi brak na to wszystko.

Mamo &&&&&&&&&&&&& za wasz salon i wiesz że wszystkie jesteśmy z Tobą. Nawet jeśli jest coś na rzeczy to ty nadrobisz aparycją:tak:

Sempe, Joaś jak wasze zdrowie?

patik fajnie że masz chwilkę i wlecisz czasem

witam nową koleżankę - hanę.

Zuza - dzięki za twój post

Madlen jeszcze raz 100 lat i dzięki za troskę. Dziś zrobiłam sobie wolne i znalazłam to:(popłakałam się ze śmiechu)
GOSPODYNI DOMOWA Z POLOTEM V 3.0plus SE - Rodziny WIELODZIETNE z wyboru. - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Hej babulce.
My walczymy z infekcją u Mili. Znowu drogi moczowe, temperatura 40 stopni, trudna do zbicia. Pierwszy mocz wyszedł dobrze i myslelismy, ze to 3 dniówka albo zęby ale niestety to znów to paskudztwo. Teraz bierze antybiotyk i jest coraz lepiej. Mam nadzieję, ze jest trafiony i pójdzie dobrze, to znaczy bez nawrotu. Boimy się znowu, żeby infekcja się nie przedostała wgłąb organizmu. Ciągle drze na mysl o tamtym roku i sepsie Milusi. Czekamy na posiew i modlimy sie żeby było w porządku. Ogólnie Mila dzis w lepszym stanie, zjadła nawet zupkę i kaszkę. Jednak jest marudna i płacząca, ciągle się tuli i płacze z byle powodu. Prócz tego jest jakaś nienaturalnie pobudzona, może po lekach, sama nie wiem bo ma kłopoty ze spaniem. Ja cały dzien na nogach i zabiegana bo P pracuje do późna, już skutek tego jest taki, ze zaczeły mi puchnąc nogi i bolą jak.....
Pozdrawiam was serdecznie i wróce na łono jak tylko bedziemy w pionie.

zagladam jeszcze wieczorkiem :)
Bedi a nie ma u was polskich przychodni,moze tam szukaj pomocy ;) wysylam pozytywna energie i &&&& za oczka Partyka ;)
wisienka duzo zdrowka dla Milusi :))) i tobie duzo sily i spokoju ;)
Mama &&&& za salon ;)
Hana no jak to ile wiosen...18nascie :-D i podziwiam ,ze masz sile biegac..ja co roku biegam..a raczej chce biegac, ale na gadaniu sie konczy :zawstydzona/y:,ale spoko jeszcze troche i bede biegala za Mala :tak:
dobranoc :)

reklama
Do góry