reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej. Ja wpadam się przywitać po zabieganym weekendzie ;-) i niestety nie zdążę poczytać co u was:-( Byli u nas znajomi przez dwa dni więc nocka zarwana i trochę się działo :cool: a dziś trzeba było babcie wyściskać i zacząć przygotowania do urodzi Matiego no więc cały dzień w biegu.

Zaczęłam hulać hula hop- talia boli mnie masakrycznie :confused2:

Pozdrawiam serdecznie

Witajcie.
Jesteśmy już w domu. Wczoraj nie mogłam dojść do siebie po podrózy a dziś czeka mnie wielkie rozpakowywanie i sprzątanie i gotowanie...Huk roboty. 18 macka się udała aż nad to! Goście siedzieli do 2 nocy a solenizant nazbierał kasy po pachy i kupuje sobie laptopa. Wstawiam wam 18stkowy torcik. Młody gra na basie)))).
U nas dziś -14. Zaprowadziłam Milę do przedszkola i myslałam, ze zmarzniemy a tu się okazalo, ze jest bezwietrznie, rześko i przyjemnie. Teraz pije mleczko i jem chlebek z konfiturą truskawkową własnego chowu na ciepło. I pomyśleć, ze przed ciążą słodkie śniadanie dla mnie nie istniało.
laugh.gif

Mam nadzieję, ze od dziś uda mi się być na bieżąco ))))Na razie życze Miłego dnia i lecę do obowiązków.Zobacz załącznik 533224

Witam z rana gorącą kawusią.
Wisienko - wszystkiego co najlepsze Twojemu synkowi! A Tobie gratulacje: jesteś w końcu pełnoletnią mamusią ;-). Pięknie. I jednocześnie masz cudowną połóweczkę ciąży. Kiedy usg? Jakoś na dniach? Jak Twoje samopoczucie?
U nas wirus szaleje nadal, do szkoły chodzi tylko Marcin, mnie mdli non stop, Karolina właśnie siedzi w toalecie i mówi, że nie wie co będzie dalej. Arti niedyspozycyjny był dobę, zniósł to równie rewelacyjnie jak Marcin. Bartul właśnie się przeciąga...
Martynia się uchowała, siedzi i śpiewa kolędy. Chociaż tyle dobrego.
Mamusiom, które zaczynają feriowy czas - takich jak Azile - dużo sił i pogody ducha. Takim jak Mama05, czyli w trakcie nie mniej radości :-)
Idę do krzykaczy, bo siedzę na piętrze a oni nawołują...

witajcie ..
nas zasypało :szok::szok:
mamy śniegu po kolana!!!!!

Asik
kręć!! boli to znaczy sie ,że działa:-D
nie zniechęcaj się ,a zobaczysz szybko efekty:tak:
gdybyś biegała to miałabyś kolkę ..nie ma tak ,że ćwiczymy i nie boli:-p

Wisienka
bądź z nami ..bądź:tak::tak:
super,że wszystko sie udało ,że szczęśliwe dojechaliście :)
a tort piękny-pomysłowy:)
pogłaskać brzusio :)

Joaś
dzięx;)
na 11 zawożę Dominika do znajomej -ma 3 synów( 7,5 i 4lata) to sie chłopaki pobawią ..
zdrowia dla Twoich krasnali..
dietę trzymasz ?

pozdrawiam evry bady :-D

No właśnie z dietą poległam, ale właśnie się postanowiłam podnieść... Tylko jak mnie mdlić przestanie....
A torebka super, bardzo mi się podoba. Co powiesz o "foczce"?

hej mamuski :-)
poczytalam was wczoraj,ale juz nie mialam sily odpisac :sorry:
do nas zawitala zima,wkoncu mamy snieg...a raczej mielismy,bo temp.na plusie wiec szybko zrobila sie chlapa...szkoda,bo smyki byly takie szczesliweeee....tak malo tego sniegu u nas...:-(

wszystkim solenizantom spoznione,ale szczere 100 LAT !!!!
pozdrawiam cieplutko i zycze milego dnia :-):wink:

Hej :)

mama - torebki świetne :)
asik - mama dobrze mówi ja też przed ciążą z Markiem dużo hulałam i efekty były ale i na początku bolało z czasem przestanie
joaś - współczuję choróbska oby szybko poszło precz

U nas wczoraj padał deszcz i marznął i było tak ślisko, że nie można było równowagi utrzymać... A dziś od rana sypie śnieg.

reklama
Madlen
witaj i pozdrawiam;)
no u Was topnieje a nas zasypuje ..

Majqa
widziałam wcz.w pogodzie co tam u Was zapowiadali-masakra ..uważaj na siebie ..

my z Zuza po obiedzie-kasza i gulasz z kapusta kiszoną .
na kawę pojadę zaraz do kumpeli u której jest Domi i dogadamy szczegóły kuligu bo na sobotę organizujemy taki z koniem i saniami z agroturystyki:-p
przez las ..potem ognisko i herbata ..
nie damy się zimie :-D

a jutro mamy z T.14 lat razem więc zrobiłam już sernik na jutro i bedziemy łyżką z blachy wyjadać a potem sex :-D:-D

Do góry