reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama a ja chciałąm jutro do ciebie dzwonic...o której macie ten sex:-D i masz w doopkę za link do torebek, ty wiesz, ze ja bez grosza. U nas śniegu po uda))))
Joaś dziekuje za miłe słówka. No tak mam ze mnie pełnoletnia w końcu;-)a czemu ciebie mdli bidulku? Zdrowia dla was
majqa u nas tez przed śniegiem gołoledz była a teraz dowaliło i pieknie jest i zimowo

A u mnie ziemniaczki pieczone i schabik w sosie a do tegomoja magiczna surowka z cikini co robiłam w lecie do słoików. O sa teraz jak znalazł

reklama
Mama jakbym jutro zapomniala,to zycze juz dzisiaj NAJLEPSZEGO Z OKAJZI 14stu LAT RAZEM :))
upojnej nocki i dzikiego seksu,nie tylko jutro :-D
Wisienka jak u ciebie tyle sniegu,to zabieram moja bonanze i przylatuje :))
uwielbiam zime i snieg...a u nas jej brak..a jak sie pojawi to ino na chwilke

Wisienka gratulacje dla mamy doroslego faceta i witam w klubie ;-)

U nas sniegu dalej brak ale za to mrozik minus 18 stopni co jest wielka zmiana od plus 18 ktore mielismy jeszcze w sobote chyba...przyznam ze ciut zimnawo i ogrzewanie sie nie chce wylaczyc! Widze ze wszedzie pogoda splatala psikusa wszedzie i kazdy jakies tam skutki tego ponosi. Rozmawialam z tata w niedziele i wspominal ze maja duzo sniegu jak juz dawno nie bylo.

Mamusiu - jak tam wypad na "playdate" z chlopakami i kawka? u nas kulig byl organizowany z pl szkoly w ubiegly weekend ale my nie pojechalismy bo przeciez sniegu nie ma, podobno cos tam zorganizowali w zamian zeby stworzyc atrakcje dal tych co sie zglosili i zaplacili wczesniej. Szkoda ze taka ta zima u nas dziwna bo juz dwa lata pod rzad moje dzieci nie wiedza co to snieg jest. No ale coz, nie bede narzekac;-)

Joas
- mam nadzieje ze Was szybko to paskudztwo opusci i wrocicie wszyscy do zdrowka.

Sciskam wszystkie i moze jeszcze wpadne tu dzisiaj :tak: milego dnia Wam zycze :-)

Pawimi
uprzejmie dziękuję :)
no u nas śniegu aż nadto ..
a kulig ugadany na sobotę na 14.00--> bedzie na 40 fajerek hahahaaa..to znaczy na 40 osób ..podzwoniłysmy po znajomy i rodznki z dziećmi jak najbardziej na TAK:)

Madlen

dzięki bardzo ...z jednej strony czuje jakby to było rok tamu a z drugiej ...mam 33 lata z czego 14 jestem z Tomem..medal Mu dajcie :-D

Wisieńka
hahahahaaa..no sex wieczorem ..najpierw jedna przyjemność czyli sernik :-pa potem trza spalić :-D
także kochana w dzień możemy się zdzwonić :))
a torebki ...cóż ..pikne som ..pokaż Maćkowi jak On przy kasie :-D

zaraz bedzie Tomi wiec idę do garnków :sorry::-D

Mamus zazdroszcze kuligu....zabierzcie mnie ze soba i moje dzieci tez plsssss
szkoda,ze u nas snieg tak rzadko i tak go malo...
a ferii moje nie maja,aby gdzies leciec..no coz...wszystkiego miec nie mozna..
i pogratulowac twojemu M.cierpliwosci :-D
moj tez cierpliwy,ze ciagle ze mna jest ...albo tak mocno mnie kocha :-D

Mamus to zabieram moja bonanze i juz lecimy ;-)
niech mnie ktos w tylek kopnie ,bo prasowanie mnie wola a ja do niego dojsc nie moge ...jakos tak mi nie po drodze :-D

reklama
Madlen
no ja Cie do prasowania nie zagonię bo sama nie prasuję :-p

dzieci kolację jedzą i zaraz do spania...wyczekuję ciszy :-)

Majqa
o widzisz :) pracowity wieczór :)

Ostatnia edycja:
Do góry