reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama a ja chciałąm jutro do ciebie dzwonic...o której macie ten sex:-D i masz w doopkę za link do torebek, ty wiesz, ze ja bez grosza. U nas śniegu po uda))))
Joaś dziekuje za miłe słówka. No tak mam ze mnie pełnoletnia w końcu;-)a czemu ciebie mdli bidulku? Zdrowia dla was
majqa u nas tez przed śniegiem gołoledz była a teraz dowaliło i pieknie jest i zimowo

A u mnie ziemniaczki pieczone i schabik w sosie a do tegomoja magiczna surowka z cikini co robiłam w lecie do słoików. O sa teraz jak znalazł

reklama
Mama jakbym jutro zapomniala,to zycze juz dzisiaj NAJLEPSZEGO Z OKAJZI 14stu LAT RAZEM :))
upojnej nocki i dzikiego seksu,nie tylko jutro :-D
Wisienka jak u ciebie tyle sniegu,to zabieram moja bonanze i przylatuje :))
uwielbiam zime i snieg...a u nas jej brak..a jak sie pojawi to ino na chwilke

Wisienka gratulacje dla mamy doroslego faceta i witam w klubie ;-)

U nas sniegu dalej brak ale za to mrozik minus 18 stopni co jest wielka zmiana od plus 18 ktore mielismy jeszcze w sobote chyba...przyznam ze ciut zimnawo i ogrzewanie sie nie chce wylaczyc! Widze ze wszedzie pogoda splatala psikusa wszedzie i kazdy jakies tam skutki tego ponosi. Rozmawialam z tata w niedziele i wspominal ze maja duzo sniegu jak juz dawno nie bylo.

Mamusiu - jak tam wypad na "playdate" z chlopakami i kawka? u nas kulig byl organizowany z pl szkoly w ubiegly weekend ale my nie pojechalismy bo przeciez sniegu nie ma, podobno cos tam zorganizowali w zamian zeby stworzyc atrakcje dal tych co sie zglosili i zaplacili wczesniej. Szkoda ze taka ta zima u nas dziwna bo juz dwa lata pod rzad moje dzieci nie wiedza co to snieg jest. No ale coz, nie bede narzekac;-)

Joas
- mam nadzieje ze Was szybko to paskudztwo opusci i wrocicie wszyscy do zdrowka.

Sciskam wszystkie i moze jeszcze wpadne tu dzisiaj :tak: milego dnia Wam zycze :-)

Pawimi
uprzejmie dziękuję :)
no u nas śniegu aż nadto ..
a kulig ugadany na sobotę na 14.00--> bedzie na 40 fajerek hahahaaa..to znaczy na 40 osób ..podzwoniłysmy po znajomy i rodznki z dziećmi jak najbardziej na TAK:)

Madlen

dzięki bardzo ...z jednej strony czuje jakby to było rok tamu a z drugiej ...mam 33 lata z czego 14 jestem z Tomem..medal Mu dajcie :-D

Wisieńka
hahahahaaa..no sex wieczorem ..najpierw jedna przyjemność czyli sernik :-pa potem trza spalić :-D
także kochana w dzień możemy się zdzwonić :))
a torebki ...cóż ..pikne som ..pokaż Maćkowi jak On przy kasie :-D

zaraz bedzie Tomi wiec idę do garnków :sorry::-D

Mamus zazdroszcze kuligu....zabierzcie mnie ze soba i moje dzieci tez plsssss
szkoda,ze u nas snieg tak rzadko i tak go malo...
a ferii moje nie maja,aby gdzies leciec..no coz...wszystkiego miec nie mozna..
i pogratulowac twojemu M.cierpliwosci :-D
moj tez cierpliwy,ze ciagle ze mna jest ...albo tak mocno mnie kocha :-D

Mamus to zabieram moja bonanze i juz lecimy ;-)
niech mnie ktos w tylek kopnie ,bo prasowanie mnie wola a ja do niego dojsc nie moge ...jakos tak mi nie po drodze :-D

reklama
Madlen
no ja Cie do prasowania nie zagonię bo sama nie prasuję :-p

dzieci kolację jedzą i zaraz do spania...wyczekuję ciszy :-)

Majqa
o widzisz :) pracowity wieczór :)

Ostatnia edycja:
Do góry