reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
cześć babeczki;)

ja rano ogarnęłam dom ..potem pranie i wyszłam z dziećmi i Bono na spacer ..
nawaliło sniegu ,ale powiem Wam ,że u nas jest super ..w sensie ->śniegu masa ,ale ciepło ..bo tylko-5 i zero wiatru ...cudny spacer..dzieci się na sankach na zmianę woziły ..Bono latał jak szalony:))

teraz ja po godzinnych harcach wróciłam do domu na kawę a dzieci jeszcze na ogrodzie buszują...jakieś piramidy ze śniegu usypują ..

Majqa
ja mam dość zimy jak w taką pogodę musze gdzieś jeździć ..a jutro muszę jechać do Poz.do hurtowni kosmetycznej..
ale też od jutra Tomi ma urlop to razem będziemy walczyć ze śliskimi drogami:)

Joaś
dzięki siostro ;)))

Bedii
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze usg---> daj nam tu szybko znać bo nogami przebieram:))

Wisieńka ???????????????????
wybierasz torebki??

pozdro for all ..

hej babeczki ja tez z rana ogarnelam dom a teraz kawka:)
a moje najmlodsze spi..przebudzila sie,wypila mleko i dalej kima..normalnie mam w domu aniola :-D
a zapomnialam wam sie pochwalic,ze moje najmlodsze przesypia cale nocki...czasami ma jeszcze faze ,ze chce sie przytulic albo mleko,ale nadeszly te dni,ze po nocy wstaje wyspana :-D...tylko caly czas pozno zasypia..ale z czasem i to sie zmieni ;-)
jak macie dosyc zimy to wyslijcie ja do mnie :))
Bedi &&&&&&&&&&&&&& za wizyte :)))

a ja jutro rano pomykac do szpitala,zobaczyc jak sie ma moja cukrzyca...i mam nadzieje,ze mnie opuscila :))
kciuki jednak mile widziane :))

reklama
Mama poprasowalam,ale nie wszystko :zawstydzona/y:
od porodu mam caly czas problem z plecami i jak za dlugo stoje w 1miejscu to pozniej placze z bolu ,do tego cos nie tak jest z moja prawa reka..a konkretnie nadgarstek...nigdzie nie uderzylam a boli...czasami jakbym nie miala czucia w tej rece i prawej nodze...
lekarz sie kladnia..tylko znajac ich dadza mi tutaj paracetamol...:wściekła/y:

Do góry