reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
cześć babeczki;)

ja rano ogarnęłam dom ..potem pranie i wyszłam z dziećmi i Bono na spacer ..
nawaliło sniegu ,ale powiem Wam ,że u nas jest super ..w sensie ->śniegu masa ,ale ciepło ..bo tylko-5 i zero wiatru ...cudny spacer..dzieci się na sankach na zmianę woziły ..Bono latał jak szalony:))

teraz ja po godzinnych harcach wróciłam do domu na kawę a dzieci jeszcze na ogrodzie buszują...jakieś piramidy ze śniegu usypują ..

Majqa
ja mam dość zimy jak w taką pogodę musze gdzieś jeździć ..a jutro muszę jechać do Poz.do hurtowni kosmetycznej..
ale też od jutra Tomi ma urlop to razem będziemy walczyć ze śliskimi drogami:)

Joaś
dzięki siostro ;)))

Bedii
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze usg---> daj nam tu szybko znać bo nogami przebieram:))

Wisieńka ???????????????????
wybierasz torebki??

pozdro for all ..

hej babeczki ja tez z rana ogarnelam dom a teraz kawka:)
a moje najmlodsze spi..przebudzila sie,wypila mleko i dalej kima..normalnie mam w domu aniola :-D
a zapomnialam wam sie pochwalic,ze moje najmlodsze przesypia cale nocki...czasami ma jeszcze faze ,ze chce sie przytulic albo mleko,ale nadeszly te dni,ze po nocy wstaje wyspana :-D...tylko caly czas pozno zasypia..ale z czasem i to sie zmieni ;-)
jak macie dosyc zimy to wyslijcie ja do mnie :))
Bedi &&&&&&&&&&&&&& za wizyte :)))

a ja jutro rano pomykac do szpitala,zobaczyc jak sie ma moja cukrzyca...i mam nadzieje,ze mnie opuscila :))
kciuki jednak mile widziane :))

reklama
Mama poprasowalam,ale nie wszystko :zawstydzona/y:
od porodu mam caly czas problem z plecami i jak za dlugo stoje w 1miejscu to pozniej placze z bolu ,do tego cos nie tak jest z moja prawa reka..a konkretnie nadgarstek...nigdzie nie uderzylam a boli...czasami jakbym nie miala czucia w tej rece i prawej nodze...
lekarz sie kladnia..tylko znajac ich dadza mi tutaj paracetamol...:wściekła/y:

Do góry