reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam :)

Wczoraj i dzisiaj imprezowo. Właśnie położyłam dzieci i sama idę się myć i męża utulić :-)

joaś - zdrowia dla Was
hana - urodziny? Jak tak to 100 lat i wszystkiego najlepszego!

reklama
witajcie mamuski :)
kurcze ..u nas znowu sypie ..już mam dość :baffled:
my po śniadanku..ja kończę herbatę i zaraz do porządków..dzieci u góry bawią się w piknik :sorry:zostało nam troche jednorazówek z grilla to im dałam:-p

jeszcze tydzień ferii wiec trzeba kombinować ..bo ze względu na otwarcie gabinetu tnę koszty i nigdzie nie pojechaliśmy na ferie.

Hana
cieszę się ,że podobają się życzenia--> z serducha samego płyną!
no i widzę wieczorro udany:rofl2:

Joaś
ZDROWIA dla Was !!
masakra co się porobiło z tymi chorobami w tym roku ..my narazie sie trzymamy...ale co bedzie jak dzieci wrócą do szkoły ,przedszkola??????

Zuz inka
suuuper ,że masz męża w domu ..zawsze to przez tydzień mąż będzie palił w piecu a Ty odsapniesz--> korzystaj kochana ..my tu poczekamy na Ciebie :tak:

Majqa
a co za imprezy bez nas ?????
:-D:-D:-D

trzymajcie sie ciepło babeczki i zdrowo ;)

ps

Bedii???????????????????????

Weroniczka??????????????????????

Sempe???????????????????????

Pawimi????????????????????

reszta?????????????????????????

wstawać ----> :eek::-D

Witajcie!.....
My zaczelismy ferie:). Mam 4 dzieci w domu. I jak to ja tak sobie sie ciesze.
Wczoraj mielismy mala impreze w domu. Urodziny gabrysia. Noramlnie szok bo to juz 12 lat minelo:).
Martusia moja jest kochana. Mowi ma ma, dzia dzia, ba ba. tata jej nie wychodzi. Sama siedzi, choc nie siada sama. Ma slabe raczki i chyba za szybko jej chodzenie nie wyjdzie. Robi kosi lapki.
Oprocz tego kocha cyce. nie za bardzo idzie jej jedzenie innych posilkow. Jak mamy dobra noc, to je 4 razy. Przy kaprysnych o wiele wiecej. Ale spimy razem i jakos to znosze.
O i rozpisalam sie dzis:-)!

Azile
uściski ...eeee nie-->żółwik dla syna na kolejne latka :)

weszłam kilka dni temu na wątek o sprzedaży i tam wypatrzyłam dziewczynę która szyje torebki..fotki na super ,wszystko dokładnie widać ..
zamówiłam jedną i dziś przyszła---> rewelacja!
a kosztowała 30zł+ przesyłka ..

u nas nadal sypie:confused2:
wieje:confused2:
i gra na nerwach ...:confused2:

Hana, dołączam się do życzeń od Mama05, bo kto piękniej potrafi je złożyć jak nie ona???
Aziel - Gabrysiowi, to co zawsze ;-) A Tobie GRATULACJE 12 letnia mamusiu!!!!!
Wpadam powiedzieć, ze żyję... mnie mdli :-( a dzieciaki Bogu dzięki zdrowieją w rewelacyjnym tempie
Mamo, torebki zaiste rewelacyjne, z ciekawości, którą masz??? Mój typ to "foczka" zdjęcie 18.

Ostatnia edycja:
Joaś

tej mojej juz nie ma :)
ale wstawię fotkę :)

Załączniki

• 2013-01-21-927.jpg
    2013-01-21-927.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 76
:unsure::frown: jak to???? nikt o mnie nie pyta??? no moze mamus troszke wypytajnikowala mnie zbiorowo w bodajze wczorajszym poscie...:sorry:
zartuje oczywiscie... zeby nie bylo...ze sie o poklaski upominam ;-)

a u nas duzo sie dzialo, zajeci bylismy, ubiegly tydzien zlecial na celebrowaniu urodzinkow mojego 10 i 5 latka, w poprzedni weekend imprezowalismy z tej okazji w domciu, bylo troszke gosci i halasu a w ciagu tygodniu urzadzilam dwie osobne imprezki w szkole i tak oto prawie styczen juz minal. Jeszcze pare dni ktore zleca jak znam zycie jak z bicza strzelil i bedziemy witac kolejny miesiac tego roku.

Torebki slicznie wykonane ale to nie moja bajka kompletnie, natomiast podziwiam za pomysl i umiejetnosc jego artystycznej realizacji.

mamusiu - ciesze sie ze Twoje lakiery dotarly w koncu i troszke mniej bezbolesnie niz sie zapowiadalo.
Wszystkim jubilatom zycze milego celebrowania, Joas Wam zdrowka i szybkiego powrotu do formy.

My dzis wolne...z urzedu wiec i szkoly pozamykane w zwiazku z tym troszke leniuchu-jemy i grzejemy sie w domciu.
Fajnie tak, lubie ;)

reklama
Pawimi
nie wczoraj ,nie wczoraj tylko dzis Cie nawoływałam :):))

fajnie,że dzis sobie w domostwie czas spędzacie :tak:
my też w domu ..choć mnie już roznosi bo ja nie lubie nuuudy...
u mnie musi się cos dziać ...a tu co ...muszę czekac na zakończenie ferii jeszcze tydzień .

dzięki ...lakiery już mam i faktycznie poszło mniej boleśnie niż sie spodziewałam ,ale to dzięki pomocy jednej foremki:-p

nasze już zasypiają ..
ja kończę kolację w Waszym towarzystwie :)

ściskam na płaskooo:)

Do góry