reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam :)

Wczoraj i dzisiaj imprezowo. Właśnie położyłam dzieci i sama idę się myć i męża utulić :-)

joaś - zdrowia dla Was
hana - urodziny? Jak tak to 100 lat i wszystkiego najlepszego!

reklama
witajcie mamuski :)
kurcze ..u nas znowu sypie ..już mam dość :baffled:
my po śniadanku..ja kończę herbatę i zaraz do porządków..dzieci u góry bawią się w piknik :sorry:zostało nam troche jednorazówek z grilla to im dałam:-p

jeszcze tydzień ferii wiec trzeba kombinować ..bo ze względu na otwarcie gabinetu tnę koszty i nigdzie nie pojechaliśmy na ferie.

Hana
cieszę się ,że podobają się życzenia--> z serducha samego płyną!
no i widzę wieczorro udany:rofl2:

Joaś
ZDROWIA dla Was !!
masakra co się porobiło z tymi chorobami w tym roku ..my narazie sie trzymamy...ale co bedzie jak dzieci wrócą do szkoły ,przedszkola??????

Zuz inka
suuuper ,że masz męża w domu ..zawsze to przez tydzień mąż będzie palił w piecu a Ty odsapniesz--> korzystaj kochana ..my tu poczekamy na Ciebie :tak:

Majqa
a co za imprezy bez nas ?????
:-D:-D:-D

trzymajcie sie ciepło babeczki i zdrowo ;)

ps

Bedii???????????????????????

Weroniczka??????????????????????

Sempe???????????????????????

Pawimi????????????????????

reszta?????????????????????????

wstawać ----> :eek::-D

Witajcie!.....
My zaczelismy ferie:). Mam 4 dzieci w domu. I jak to ja tak sobie sie ciesze.
Wczoraj mielismy mala impreze w domu. Urodziny gabrysia. Noramlnie szok bo to juz 12 lat minelo:).
Martusia moja jest kochana. Mowi ma ma, dzia dzia, ba ba. tata jej nie wychodzi. Sama siedzi, choc nie siada sama. Ma slabe raczki i chyba za szybko jej chodzenie nie wyjdzie. Robi kosi lapki.
Oprocz tego kocha cyce. nie za bardzo idzie jej jedzenie innych posilkow. Jak mamy dobra noc, to je 4 razy. Przy kaprysnych o wiele wiecej. Ale spimy razem i jakos to znosze.
O i rozpisalam sie dzis:-)!

Azile
uściski ...eeee nie-->żółwik dla syna na kolejne latka :)

weszłam kilka dni temu na wątek o sprzedaży i tam wypatrzyłam dziewczynę która szyje torebki..fotki na super ,wszystko dokładnie widać ..
zamówiłam jedną i dziś przyszła---> rewelacja!
a kosztowała 30zł+ przesyłka ..

u nas nadal sypie:confused2:
wieje:confused2:
i gra na nerwach ...:confused2:

Hana, dołączam się do życzeń od Mama05, bo kto piękniej potrafi je złożyć jak nie ona???
Aziel - Gabrysiowi, to co zawsze ;-) A Tobie GRATULACJE 12 letnia mamusiu!!!!!
Wpadam powiedzieć, ze żyję... mnie mdli :-( a dzieciaki Bogu dzięki zdrowieją w rewelacyjnym tempie
Mamo, torebki zaiste rewelacyjne, z ciekawości, którą masz??? Mój typ to "foczka" zdjęcie 18.

Ostatnia edycja:
Joaś

tej mojej juz nie ma :)
ale wstawię fotkę :)

Załączniki

• 2013-01-21-927.jpg
    2013-01-21-927.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 81
:unsure::frown: jak to???? nikt o mnie nie pyta??? no moze mamus troszke wypytajnikowala mnie zbiorowo w bodajze wczorajszym poscie...:sorry:
zartuje oczywiscie... zeby nie bylo...ze sie o poklaski upominam ;-)

a u nas duzo sie dzialo, zajeci bylismy, ubiegly tydzien zlecial na celebrowaniu urodzinkow mojego 10 i 5 latka, w poprzedni weekend imprezowalismy z tej okazji w domciu, bylo troszke gosci i halasu a w ciagu tygodniu urzadzilam dwie osobne imprezki w szkole i tak oto prawie styczen juz minal. Jeszcze pare dni ktore zleca jak znam zycie jak z bicza strzelil i bedziemy witac kolejny miesiac tego roku.

Torebki slicznie wykonane ale to nie moja bajka kompletnie, natomiast podziwiam za pomysl i umiejetnosc jego artystycznej realizacji.

mamusiu - ciesze sie ze Twoje lakiery dotarly w koncu i troszke mniej bezbolesnie niz sie zapowiadalo.
Wszystkim jubilatom zycze milego celebrowania, Joas Wam zdrowka i szybkiego powrotu do formy.

My dzis wolne...z urzedu wiec i szkoly pozamykane w zwiazku z tym troszke leniuchu-jemy i grzejemy sie w domciu.
Fajnie tak, lubie ;)

reklama
Pawimi
nie wczoraj ,nie wczoraj tylko dzis Cie nawoływałam :):))

fajnie,że dzis sobie w domostwie czas spędzacie :tak:
my też w domu ..choć mnie już roznosi bo ja nie lubie nuuudy...
u mnie musi się cos dziać ...a tu co ...muszę czekac na zakończenie ferii jeszcze tydzień .

dzięki ...lakiery już mam i faktycznie poszło mniej boleśnie niż sie spodziewałam ,ale to dzięki pomocy jednej foremki:-p

nasze już zasypiają ..
ja kończę kolację w Waszym towarzystwie :)

ściskam na płaskooo:)

Do góry