reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

heloł ;))

Patik-tak ,ja wciąż w ruchu muszę być --taka natura :)) choć wczoraj do mnie dosiadł sie na kanapie leń haahahaaa..nawet kompa nie włączałam bo nic mi sie nie chciało --> i dobrze mi z tym było:))

Joaś uściski dla krasnali:))

Madlen
gratuluję czekam aż zaglądniesz do nas z fotkę Małej:)

Katrina
czy z palcem juz oki??

Azile
no w końcu :)
jak męża ręka??

Weroniczka ????????????

Pawimi dzięki za uściski ;)):**
a lodówka gigant :-p

Hana
?? tu się ....:-D
tęskni sie tu :tak::-D

Vivienne
gratuluję i rozkładaj kocyk u nas :))
tylko skoro dawno z nami pisałas to trzeba by sie przypomnieć :))
skąd do nas nadajesz ??
i nie zamartwiaj się ...jedno poronienie nie musi oznaczać ,że bedzie powtórka..
trzymam &&&&!!

Stefaa
czy ja wiem ,czy jestem odważna z ta działalnością ...??
nie nastawiam sie na wielkie kokosy--> drugim Kulczykiem nie będę :-D
ale będe miała to szczęście w życiu ,że będę robić to co kocham..i jeszcze przy tym zarobie to już w ogóle szaleństwooo:-D hahahahaaa

rano po odwiezieniu dzieci pojechałam do miejscowości obok do lidla po spożywkę ...potem do domu rozpakować ..zjadłam sniadanko..wstawiłam pranie i o 10.00 byłam w pracy ;)
w mojej niedługo byłej pracy:))
wypiłam kawę z dziewczynami ..potem Karola zrobiła mi woskowanie całego bikini,nogi i pachy..i żeby nie było --> ja Jej tez ;)
i tak sie zeszło do 13.00 ;)

wróciłam ,rozwiesiłam pranie na tarasie--> u nas dzis piekne słonko:))
wciągnęłam kanapkę ,kończe herbate i po dzieci za godzinkę jadę ..

także ja zalatana --> wtedy czuje ,że żyję :)

nadal krece hula..waga sobie leci i niedługo czeka mnie wymiana garderoby :)) ale ....wyprzedaże coooraz bliżej hahahahaa

BUZIAKI SŁODZIAKI ;)):*** {{}} CMOK ..

reklama
mama05 dziekuje mam na imie Asia mam 2 córeczki 5,5 letnia Amelie i 4 letnią Vanesse z moich obliczeń wynika ze jestem w 7-8 tygodniu u lekarza jeszcze nie byłam mam zamiar jechać za tydzień w poniedziałek

Myśle że jeśli pojade do lekarza w poniedziałek to myśle że usg będe miała gdzieś za miesiac może troche prędziej
Boje sie ze coś bedzie nie tak :-(
Będe się modlić aby tylko przetrwać do 14 tygodnia

hej baboczki

zryta jestem dzis jak stara kobyłka:sorry2: az czaszku zaczyna ćmić

vivienne - witaj - na pewno wszystko będzie dobrze;-)
mamusia - to fajnie jak waga leci - zakupki mówisz będziesz uskuteczniać:-p zgapiłam ostatnio od Ciebie i nabyłam spodenki w kolorku atramentowym tylko ze w reserved-a kurka i tak latam w dzinksach:-D---i wiecznie nie mam co na siebie włozyć:confused:---ehhh te kobity........--od tego 'nie mam co na siebie włożyć' to się szafa nie zamyka:-p

pawimi:szok: duza lodóweczka--ładnie tam wszystko naszykowałaś;-)
azile - super ze córcia daje odpocząć--- jeszcze troszke i nocki tez się unormują;-)

bedisku- no właśnie ---gdzie TY??---tu się martwi!!!!!!:tak:

madlen gratulacje wielkie!!!!! pozkaz no tu skarba swojego!
majka - patik- katrinka - pozdrawiam

calą reszte też

jak tam wisienka się ma?
joasia???????????
zuzinka????????
liza??????????

kto tam jeszcze:confused:

Witam nowa mamusię :)

mama - szalona kobieto ;)
katrina - no teraz to juz chyba tylko dobrze z paluchem będzie &&&
hana - no kobieta zawsze ma ten sam problem, że nie ma co na siebie włożyć :sorry:

U mnie Iza ma gardło zawalone ale ogólnie już dobrze - w week się rozłożyła, siostra jej sprzedała. Maruś w niedzielę gorączkował ale to na te parszywe 3-ki. Dzis temp. 36,4 st. Ale pani doktor kazała psikać tantum w razie "W".

dzien dobry, wstretny poniedzialek :no: nienawidze poniedzialkow po dlugim swiatecznym weekendzie. Moje dzieci chyba tez nie bo marnie im sie do szkoly dzis wstawalo :-( Ide...mam duzo roboty tylko wpadlam sie przywitac, linka wstawilam do zdjec na :ninja2:

hana - dziękuję i wzajemnie - buziaki!!!!

hana i majqa - musi byc dobrze z paluchem, bo nie wyobrażam sobie, żebym miała z nim iść tutaj do lekarza - wolałabym, żeby te konowały nie próbowały mnie leczyć.

reklama
Smutny dzien...musielismy uspic szynszyla, bo okazalo sie ze podczas upadku musialo dojc do odbicia pluca, zaczela zbierac sie woda...Lezal biedny na kozetce a ja glaskalam go miedzy uszkami az usnal...na zawsze.
Dzieci z placzem urzadzily mu pochowek...:-:)-:)-(

Do tego jakas choroba nas nawiedzila i wszyscy kaszla i kichaja ehhh jesien

Pozdrawiam i jutro zajrze bo dzis nie mam nastroju...

Do góry