reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej!

Majqa wszystkiego najlepszego:-)
Joaś dla Twojego kawalera też ślę urodzinowe buziaki:-)
pawimi mnie też się link nie otwierał, ale teraz widzę fotki i jestem w szoku:szok: co za olbrzym:-D menu na święto miałaś bogate:tak: i kuszące:-D
Stefaa zdrówka dla synka!!! ciężko tak krążyć między szpitalem a domem:( niech starszak wraca do Was jak najszybciej!
Zuz-Inka zdrówka i dla zwierzaka też!
lenka jak się czujesz? nadal boli?
mamusia power od Ciebie bucha :-D Ty ciągle w ruchu jesteś co? a jakie lodziki wcinaliście?

a mnie osłabienie ogarnęło, dobrze że w dzień emek był z nami to odpoczywałam ile mogłam, brzuch twardnieje przy najmniejszym wysiłku...

dzisiaj Hanulka mi wyznała że jak Jasiek już wyskoczy z brzuszka to będziemy ogromną rodzinką:-D

buziaki i dobrej nocki:-)

reklama
pawimi to WYtyle jedzienia kupujecie ze musicie miec takie lodowki? hehe w moim aneksie kuchennym to nawet taka polowka by sie nie zmiescila ;) a juz nie mowie o dwoch ;)

Moj syn najstarszy ma 6 lat :)

hej babeczki ,pokazuje sie ;-)
w pon nic nei ruszylo,urodzilam dopiero we wtorek o 20.30 corcia cala i zdrowa :happy::happy:
ja czuje sie dobrze,mimo naciecia nie mam problemow z siedzeniem...tylko w krzyzu dalej czuje bol..niby tak moze byc do 8tyg :wściekła/y:
mala na butli,bo moje mleko jalowe...caly dzien przy cycku i glodna..nci nie przybierala na wadze,od narodzin do piatku schudla 300g :-(,ale juz przybiera na wadze :tak:
ma zoltaczke,ale ogolnie dziecko zdrowe a to najwazniejsze..
sciskam mocno ;-)
i obiecuje teraz zagladac czesciej :tak:
Mala wciagu dnia grzeczna tylko nocki ciezkie...ale z czasem sie wszystko unormuje ;-)..mam taka nadzieje :-D
poczytam was w wolnej chwili,obiecuje :tak:

Madlen gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Ja witam was . Niestety nie jestem w stanie nadgodnic tych kilku dni.
U mnie wiele sie dzieje. Zaczynam po woli wylazic z trudu macierzynstwa.
Nareszci emoge spokojnie bez malej wychodzic. Wprowadzilam stale posilki i jest juz lepiej. Tylko nocki trudne, ale i tak latwiejsze niz jeszcze 6 miesiecy.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.

madlen Gratuluję zdrowej córeczki! wszystkiego dobrego dla Was:-)
azile ale czas leci, Twoja księżniczka ma już pół roczku:-) dobrze wiedzieć że jest lepiej:tak:

reklama
Witam was kochane kobietki 2 lata temu tu do was zagladałam ale jakoś tak wyszło że nie urodził nom sie dzidziś ale dziś zrobilam test i są II kreseczki ciesze sie ale nie wiem jak powiedzieć o tym meżowi.Jak pisałam wcześniej 2 lata temu staraliśmy sie o dziecko ale poronilam w 11 tyg i od tego czasu nie chciałam wiecej dzieci bałam sie ze sytuacja się powtórzy aż do dziś.Czy jest taka mozliwość abym mogła z wami popisać.

Do góry