reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie ;)

Steff
gabinet kosmetyczny otwieram ;)
moje marzenie od zawsze....
starałam sie o 3cie dziecko ponad 2,5 roku i robiłam wszystko co mogłam--> dziewczyny mogą potwierdzić ....
czas sie pogodzić z tym i dlatego wzięłam się za drugie marzenie czyli własny biznes..

zdrówka dla syna !

Joaś
zdrówka dla Ciebie ..
zakupy udane ?
ja rano pojechałam pogadac o dofinansowaniu bo dostałam nowy namiar w Gminie ,ale niestety nie spełniam jednego warunku wiec won!
potem byłam w Poz.kupic mopa parowego do gabinetu..
wróciłam i odebrałam Zu i jej koleżankę Matyldę ...
w domu obiad --> dziewczyny zjadły i pojechałyśmy po Domisia..
poszaleli na placu zabaw..
potem do domu i spacer z 3ką i psem :-p
teraz lepią z plastycznej pianki a ja mam czas na kawę i bb:-)
Matyldę odwożę za 1,5 h ...
jeszcze im lody obiecałam ..

Natka
poczekamy na Ciebie i Twój net:tak:

pozdrawiam wszystkie mamuśki :)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki

stefaa - zdówka dla synka
no jesteś mamusia--- juz miałam pisać ze tu się tęskni:-);-) oj te dzieci mają z Tobą dobrze---jeszcze lodziki---a ciasto jakieś masz?---to się wprosze:-D
joasia - a powiedz mi ...bo pisałas ze na bondzie byłaś--- ja jakoś nigdy nie miałam przekonania do agenta---rzeczywiście fajny film--- czy muzyka ino fajna???
i dla artiego wszystkiego najlepszego - zdrówka przede wszystkim - i zeby mamusi dał czasami odpocząć:-D

lenka - a jak nie nerka - to co???:confused: zdrówka!

głodna jestem

u fryza byłam--włos odświeżony
pouczyłam się angielskiego

i jest piątek---hurrraaaa:happy:

edit- dobra królewny - śpijcie spokojnie - buziaki i do jutra
aaa pawimi jak po święcie?---co do indyczka było?:-p

Ostatnia edycja:
Wlatuje bo sama, maz w pracy:-(
Marysie na rekach mam bo usnac nie moze. Bylam u lekarza Marysia gardlo--> wapno, vit C i nurofen, oraz psikacz do gardla a Maciej katar ale z racji jego sklonnosci elofen i zwiekszone inhalacje
Starszaki maja jutro andrzejki w szkole Krzys bardzo chce Ania nie...zrobia jak zechca :-)

Joas STO LAT DLA ARTURA!!!

Stefa
zdrowia dla syna! Znam to niestety z autopsji! Napisz cos wiecej o sobie

Lenka no wlasnie jak nie nerka to co?

Mamo oni przy tych doplatach to takie warunki maja ze...:confused::dry:

Hana jak czlowiek sie odswiezy to od razu inaczej

Pozdrawiam i zycze udanego weekendu

Dzieki dziewczyny mam nadzieje ze szybko przejdzie bo jak narazie to postep w leczeniu zatrzymal sie w miejscu. W ciagu 1,5 roku bylismy juz 7 razy z powodu zaostrzen astmy, ciagle jest na lekach ale czasem poprostu przychodzi ten czas ze leki mu nie pomagaja, wole wtedy jak jego leczenie odbywa sie w szpitalu bo tam caly czas jest monitorowany seturacje tetno itp w domu nie mam takich mozliwosci ani wiedzy lekarskiej na tyle aby czuc sie swobodnie.

Mamuska05 zazdroszcze odwagi, mnie juz od dawna marzy sie swoj interes ale jakos odwagi brak. W sumie to fach dobry masz w reku ja uwielbiam temat nowosci kosmetycznyc make up ..

a jakas mamuska na forum ma tez wlasny interes ? czym sie zajmujecie?

Dzis troszke wrzucilam na luuz i namowilam najstarszego syna zeby sam zasnol w szpitalu bo chcialam troche jeszcze posiedziec z dwojka mniejszych w domu ehh biedne te dzieciaki one tak sie martwia o swojego brata a jednoczesnie w takich wlasnie momentach odchodza gdzies na drugi plan bo cala uwaga skupia sie na najstarszym. Staram sie jak moge ale to jest ponad mnie. Pobudka 5:30 ubieram dzieciaki jade do przedszkola z nimi potem na 7 do pracy o 15 koniec pedem po dzieci ktore rozwoze po zyczliwych kolezankach do szpitala kilka godzin u dziecka potem pedem po dzieci i do domu spac .. jestem wykonczona !!

wpadam wieczorową porą

Stefaa - zdrówka dla synka!!! wiesz ja nie mam astmy, ale są takie okresy w ciągu roku, że tabletki, które biorę p/alergii zamiast 1 tabl. na dobę muszę brać 2 (rano i wieczorem), bo inaczej nie potrafię sobie poradzić z dolegliwościami.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków i miłej, spokojnej nocki Wam życzę.

Hej :)

Witam nowe mamusie. Ja podobnie zareagowałam na wieść o czwartej ciąży. Teraz już się cieszę ale na początku wylałam morze łez... Z trójką idzie mi całkiem nieźle to może i z czwórką będzie ok ;)

mama - kusisz te dzieciaki ;)
zuz-inka, joaś, stefaa - zdrówka życzę
joaś - sto lat dla dzieciaczków

Ja od wczoraj o rok starsza .... Byliśmy z mężem w Krakowie i było fajnie :)

Upiekłam ciasto co się zwie BAJKA. Ktoś pytał o przepis na makowca - ja piekę z książek siostry Anastazji; polecam :)

Teraz żegnam się i życzę miłego weekendu :)

witam babeczki sobotnio, u nas swieta, swieta i po swietach, obecnie ludzie oblezaja sklepy i galerie wykupujac wszystko co sie da. Ktos to kiedys zartobliwie ujal ze Usa to jedyny kraj na ziemi w ktorym w czwartek ludzie uroczyscie zbieraja sie podziekowac za to co maja a w piatek szturmuja sklepy w celu nabycia tych wszystkich rzeczy ktore tak na prawde wcale nie potrzebuja :sorry: Groteskowe ale jakze prawdziwe czasami. Ja siedze i relaksuje sie spokojnie w domciu z rodzina. Juz drugi dzien jestem leniem i to totalnym. Sama imprezka wypadla dobrze, jedzenia bylo tak strasznie duzo i rozmaitego ze podczas obiadu nie raz przeszlo nam na mysl ze w pieknym miejscu zyjemy gdzie stac nas na wszystko bez ograniczen a niestety sa rejony na tym swiecie gdzie ludzie gloduja. I to takie smutne.
Gotowalam wszystko sama oczywiscie indyk w rolach glownych, do tego wieprzowa rolada z owocami tropikalnymi i zapiekana z gruszka i mini cebulka i ziolami, zupa gulaszowa z wolowej poledwicy i jesiennymi warzywamy typu dynia, butternut squash, slodki ziemniak, zapiekanka z zielonej fasoli z cebula, pieczarkami i sosem smietanowym, salatka ruska (z przewaga buraczkow), ziolowa salata zielona z domowej roboty dressingiem i glazura owocowa i zapiekankami z koziego sera i orzechami i wiele innych rzeczy ktorych juz nawet nie jestem w stanie wymienic. Wazne ze gosciom smakowalo a ja juz odpoczelam po calym tym gotowaniu :tak:.
Hana - jesli chodzi o linka do lodowki tzn ze ta strona Ci sie nie otwiera? u mnie wszystko dziala i nie wiem jak mam to inaczej wstawic bo stronka bez problemu pokazuje co trzeba wiec nawet nie wiem gdzie blad, czy reszcie dziewczyn tez sie nie otwiera??
Zuza - przepis Ci pozniej wstawie na moje ciasto buraczkowe.

Witam nowa mamusie, zycze wiele zdrowka synkowi.

Sto latek dla Artiego...DWA LATKA?? :szok: dopiero sie Joas rozpakowywalas...pamietam...

Wszystkiego dobrego dla naszej Majqi bo wiem ze tez miala urodzinki.

A gdzie Bedi?? Weroniczka to pewnie internetu jeszcze nie ma..,Katrina - jak paluszysko?? goi sie?
Mamusiu - dla Ciebie specjalne osobne usciski bo powiesz pozniej ze Cie pominelam ;-):-D

witajcie

majqa - wszystkiego najlepszego!!!!!

pawimi - wydaje mi się, że lepiej, a wydaje mi się, bo 2-3 dni jest lepiej, a potem tak jakby się cofnęło. Nie poddaję się, nadal walczę.

Hejka!
Nie moglam sie oprzec zeby na bb nie zajrzec jak kompa wylaszam :-);-):tak::sorry:
Pawimi mnie sie tez nie otwiera :no:
Majqa sto lat z okazji kolejnej osiemnastki!
Stefa ile lat ma twoj najstarszy syn?

Pozdrawiam i znikam:-)

reklama
to inaczej w takim razie:

okolo 2.5 metra wysokosci i 1.30 szerokosci. Tak w przyblizeniu. Czesto w kuchniach stoja dwie takie obok siebie.

Do góry