reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

heloł ;))

Patik-tak ,ja wciąż w ruchu muszę być --taka natura :)) choć wczoraj do mnie dosiadł sie na kanapie leń haahahaaa..nawet kompa nie włączałam bo nic mi sie nie chciało --> i dobrze mi z tym było:))

Joaś uściski dla krasnali:))

Madlen
gratuluję czekam aż zaglądniesz do nas z fotkę Małej:)

Katrina
czy z palcem juz oki??

Azile
no w końcu :)
jak męża ręka??

Weroniczka ????????????

Pawimi dzięki za uściski ;)):**
a lodówka gigant :-p

Hana
?? tu się ....:-D
tęskni sie tu :tak::-D

Vivienne
gratuluję i rozkładaj kocyk u nas :))
tylko skoro dawno z nami pisałas to trzeba by sie przypomnieć :))
skąd do nas nadajesz ??
i nie zamartwiaj się ...jedno poronienie nie musi oznaczać ,że bedzie powtórka..
trzymam &&&&!!

Stefaa
czy ja wiem ,czy jestem odważna z ta działalnością ...??
nie nastawiam sie na wielkie kokosy--> drugim Kulczykiem nie będę :-D
ale będe miała to szczęście w życiu ,że będę robić to co kocham..i jeszcze przy tym zarobie to już w ogóle szaleństwooo:-D hahahahaaa

rano po odwiezieniu dzieci pojechałam do miejscowości obok do lidla po spożywkę ...potem do domu rozpakować ..zjadłam sniadanko..wstawiłam pranie i o 10.00 byłam w pracy ;)
w mojej niedługo byłej pracy:))
wypiłam kawę z dziewczynami ..potem Karola zrobiła mi woskowanie całego bikini,nogi i pachy..i żeby nie było --> ja Jej tez ;)
i tak sie zeszło do 13.00 ;)

wróciłam ,rozwiesiłam pranie na tarasie--> u nas dzis piekne słonko:))
wciągnęłam kanapkę ,kończe herbate i po dzieci za godzinkę jadę ..

także ja zalatana --> wtedy czuje ,że żyję :)

nadal krece hula..waga sobie leci i niedługo czeka mnie wymiana garderoby :)) ale ....wyprzedaże coooraz bliżej hahahahaa

BUZIAKI SŁODZIAKI ;)):*** {{}} CMOK ..

reklama
mama05 dziekuje mam na imie Asia mam 2 córeczki 5,5 letnia Amelie i 4 letnią Vanesse z moich obliczeń wynika ze jestem w 7-8 tygodniu u lekarza jeszcze nie byłam mam zamiar jechać za tydzień w poniedziałek

Myśle że jeśli pojade do lekarza w poniedziałek to myśle że usg będe miała gdzieś za miesiac może troche prędziej
Boje sie ze coś bedzie nie tak :-(
Będe się modlić aby tylko przetrwać do 14 tygodnia

hej baboczki

zryta jestem dzis jak stara kobyłka:sorry2: az czaszku zaczyna ćmić

vivienne - witaj - na pewno wszystko będzie dobrze;-)
mamusia - to fajnie jak waga leci - zakupki mówisz będziesz uskuteczniać:-p zgapiłam ostatnio od Ciebie i nabyłam spodenki w kolorku atramentowym tylko ze w reserved-a kurka i tak latam w dzinksach:-D---i wiecznie nie mam co na siebie włozyć:confused:---ehhh te kobity........--od tego 'nie mam co na siebie włożyć' to się szafa nie zamyka:-p

pawimi:szok: duza lodóweczka--ładnie tam wszystko naszykowałaś;-)
azile - super ze córcia daje odpocząć--- jeszcze troszke i nocki tez się unormują;-)

bedisku- no właśnie ---gdzie TY??---tu się martwi!!!!!!:tak:

madlen gratulacje wielkie!!!!! pozkaz no tu skarba swojego!
majka - patik- katrinka - pozdrawiam

calą reszte też

jak tam wisienka się ma?
joasia???????????
zuzinka????????
liza??????????

kto tam jeszcze:confused:

Witam nowa mamusię :)

mama - szalona kobieto ;)
katrina - no teraz to juz chyba tylko dobrze z paluchem będzie &&&
hana - no kobieta zawsze ma ten sam problem, że nie ma co na siebie włożyć :sorry:

U mnie Iza ma gardło zawalone ale ogólnie już dobrze - w week się rozłożyła, siostra jej sprzedała. Maruś w niedzielę gorączkował ale to na te parszywe 3-ki. Dzis temp. 36,4 st. Ale pani doktor kazała psikać tantum w razie "W".

dzien dobry, wstretny poniedzialek :no: nienawidze poniedzialkow po dlugim swiatecznym weekendzie. Moje dzieci chyba tez nie bo marnie im sie do szkoly dzis wstawalo :-( Ide...mam duzo roboty tylko wpadlam sie przywitac, linka wstawilam do zdjec na :ninja2:

hana - dziękuję i wzajemnie - buziaki!!!!

hana i majqa - musi byc dobrze z paluchem, bo nie wyobrażam sobie, żebym miała z nim iść tutaj do lekarza - wolałabym, żeby te konowały nie próbowały mnie leczyć.

reklama
Smutny dzien...musielismy uspic szynszyla, bo okazalo sie ze podczas upadku musialo dojc do odbicia pluca, zaczela zbierac sie woda...Lezal biedny na kozetce a ja glaskalam go miedzy uszkami az usnal...na zawsze.
Dzieci z placzem urzadzily mu pochowek...:-:)-:)-(

Do tego jakas choroba nas nawiedzila i wszyscy kaszla i kichaja ehhh jesien

Pozdrawiam i jutro zajrze bo dzis nie mam nastroju...

Do góry