reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam po pracy-zaczął się "sezon" na pedicury i zarobiona jestem..jutro jak zawsze -zaczynam prace o 8.00 a pierwszy pedicure mam juz o ...8.05:szok:
ale jutro ostatni dzień pracy,w piatek zawożę Bono do pani z hodowli gdzie Go kupilismy i w sobotę o 7.00 ruszamy w góry ku przygodzie;)))

Sempe pogłaszcz Aleksa przez brzusio:))

Azile i Joas -zazdraszczam spotkania;))

Azile juz niedługo i utulisz Madzię :)

Joaś ,żadna na pół i na pół i na pół-to co napisała Azile na pewno jest prawdą juz ja też swoje wiem kochana ;)))dobra dusza z Ciebie i KONIEC!!:-D

Pawimi gdzies Ty znowu ucichła-zostaw tego grilla :)

Majqa,Katrina powitać ;)

Zuz Inka a Ty jakby co to pisz smsa-przekażę na bb i bedziemy z Toba rodzić ...pisz anie cichaczem sobie masz skurcze:-p:-)
pogłaskac Marysię :)

Bedii- :-:)-:)-( taka miałam mine jak przeczytałam o Twoim psiaku....ukochaj go ode mnie i pogłaszcz czule po pyszczku:-(biedaczek......

przyjemnych zakupów z mężem..

Fasolka proszę sie oszczędzać! i bedzie si:tak:

Iwet??????ja mam 2gi dzień @-leci ,że hej:baffled:

Stjarna gratki córki :)) niech rosnie zdrowo mamusi na pociechę :)

pozdrawiam cały Gang Olsena :-D

reklama
witam, mamusiu ja jestem... dwa dni temu wystrzelilam posta na pol strony i nikt nie odpowiedzial bo weekend byl a wczoraj generalnie cichutko tu bylo.
Dzis jestem wyciszona i smutna bo moje najstarsze dziecko wlasnie opuscilo ziemie amerykanska i leci w nieznane i niebezpieczne:sorry:

Pawimi ...kochana ,ja ostatnio posiadałam doła i nie wchodziłam na bb....
dół powoli odchodzi..wracam do zycia bbumowego..

ściskam z powodu obawy i tęsknoty za synem...
ja ogarniam dom i jednym okiem na bb lukam,mąż własnie z delegacji wrócił wiec muszę Mu strawę podać.

my w weekend -w sobotę-bylismy na operetce-tyle kultury zewsząd ,że w niedzielę nie mogam sie ogarnąć z nadmiaru:-D

HANA????????????????????????????? wracaj tu kobietko:)

strajna a ty jak sie juz ogarniesz to wpadaj z fotka do nas i opowiadaj jak bylo i jak jest

pawimi - jejku ja i tak cie podziwiam ja bym moje dzieci po komorkach pochowala,nigdzie mi nie beda jezdzic w nieznane i niebezpieczne

mamusiu - :sad:nasza kochana,masz sie tych smuteczkow - ale wracaj do nas, wspomozem ciepla herbatka i dobrym slowem

zuza - i jak

Joaś - nie wiem czemu Joasiu się tak przejmujesz rodziną....której się nie wybiera - ja też się martwię o mamę czy tatę ale czasem aż mnie krew zalewa jak się nasłucham za nich....czasem dobrze być daleko, a ty nie daj sobie wmówić że nic nie jesteś warta - stworzyłaś domowe ognisko - prowadzisz swojego bloga, wkładasz serce w to co robisz a wzyczajnie nie jesteś doceniana....tatę zawsze miej w sercu - taka myśl o nim niech ci towarzyszy - to zawsze trochę pociesza

ja wróciłam z meczu u znajomych - oglądaliśmy barcelonę - chelsea i moja chelsea dała radę:rofl2: buhahahaha miałam wyjście bezdzietne i dobrze mi z tym , zwłaszcza po zakupie nowych łaszków

katrina jak tam ciąża?

wisieńka nas na dobre zostawiłaś?

liza co u ciebie? żyjesz?

idę zmywarkę popieścić i lulu do synka się przytulę - młodego zostawiam dziś tacie do wstawania nocnego

Witam
biggrin.gif
słonko za oknem drzewka sie zazieleniły slicznie sie robi za oknem.Ja wstałam zjadłam sniadanko pokreciłam sie minutke i leze
eek.gif
dobrze ze laptopa mamy to mi go do łozka przetransportowali
yes2.gif
.Szymon ma trzy dni wolnego bo w gimnazjum egzaminy i moje dziecko sprzata domek.Dobrze ze ma kto
cool2.gif
.Teraz mysl co na obiad zebym nie musiała za duzo kombinowac i robic
confused.gif
.

Miłego dzionka i ide czytac moze uda mi sie was nadrobic
p.gif

witajcie środowo

Mama - wszystkiego naj, naj dla mojego rówieśnika!!!

Bedi - dzis miałam wizytę, wszystko w porządku, tylko dzidzia dość nisko juz jest, więc może nie 5 a np. 3 tyg. mi zostały do końca.... zobaczymy. Teściowa by sie cieszyła, bo udałoby sie jej jeszcze zobaczyć malucha przed wylotem do kraju.

HEJ
Wracam do zywych choć chyba nie tak bardzo, bo glowa mi pęka i gardło boli :(
Bedismall zyje ale neta nie miałam ;]
mamo o to juz w sobote wyjazd fajnie;)))
Trzymam kciuki za mamuski które beda sie rozpakowaywac - za szybkie porody i zdrowe(grzeczne) dzidziusie ;))))
Postaram sie byc na bierząco już...

Dzis miałam zebranie ale rodzice mnie zrobili w balona i nie miałam jak jechac, jutro rano na 7:30 mam byc ;//// ehhhh

088.jpgLidia
dziękuję :-)
iwet-lipiec zeszłego roku do najcieplejszych nie należał,musieliśmy się z chłopem rozgrzać,a wiadomo,połączenie dymka,alkoholu i stodoły z sianem skutkuje w ten sposób,polecam
za stodołą mamy staw z żabowiną,nad który notorycznie przylatuje bociek,takie rzeczy tylko na wsi,pozatym wiadomo-powietrze,mleko z krowomatu,las,grzyby i częste przerwy w dostawie prądu mogą powodować ciążę

co się dzieje z kobitkami,które maja dołek???teraz???wiosną???ZABRONIONE:cool:

i pytanko do doświadczonych mlekomatów-czy to musi tak boleć?
poranione sutki miałam jeszcze w szpitalu,bolało,zagryzłam zęby i karmiłam dalej,w domu miałam nawał i zapalenie,to było jak malaria,dreszcze,ból mięsni,kości,zagryzłam zęby(równiez bolące) i karmiłam dalej,teraz mam wrażenie,że mała,tak jak w filmie Obcy-ma w pyszczku ten drugi pyszczek,z którego wysuwa się ostry język-boli mnie i sutek i cała pierś,ale w środku,co robić???

Ostatnia edycja:
strajna śliczna córeczka :)))))))))))) maleństwo ;)))
Co do karmienia to niesttey z tego co pamietam rpzez pierwszy miesiac to boli ;] ale potem piers sie przyzwyczaja badz my i jest oki, co do nawłu to przystawiaj małą jak najczesciej, ja pamietam ze czesto jak piersi mnie bolały to poprostu nawet przy prysznicu masowałam i nadmiar wylatywał wiadomo nie duzo bo to wzmaga laktacje, a na bolące piersi liśc kapusty -zimny z lodówki- obity mlotkiem do kotletów ;))) i okład ;)
Trzymaj sie! :)

reklama
witam po pracy..padammmmmm:eek:czas pedicurów i woskowań -moje plecy...mój krzyż:shocked2:

Bedii-duża buźka dla Ciebie ...dzięki za ciepłe słowa i wsparcie;)

Liza witaj z powrotem:tak:

Stjarna Lidzia słodkości ,a czuprynka:szok:ukochać:tak:

Ewuniaf-no chodź do nas!!!!!!:tak::tak::-D

Katrina czy Ty dziś kończysz latka ???? :)

Maureen pamietam.....

Hana !!:-p

pozdro i uściski,na tyle mnie dzis stać:sorry2:zmęczenie...
po pracy jeszcze leciałam na łeb na szyję bo Dominik miał koncert wiosenny ,potem po Zuzę i do domu-wleciałam o 17.00 ,Tom wrócił o 17.30 i pojechałam po spożywkę...
chcę iść spać!!!!wszystko mnie boli..;/

Do góry