mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam po pracy-zaczął się "sezon" na pedicury i zarobiona jestem..jutro jak zawsze -zaczynam prace o 8.00 a pierwszy pedicure mam juz o ...8.05
ale jutro ostatni dzień pracy,w piatek zawożę Bono do pani z hodowli gdzie Go kupilismy i w sobotę o 7.00 ruszamy w góry ku przygodzie))
Sempe pogłaszcz Aleksa przez brzusio)
Azile i Joas -zazdraszczam spotkania)
Azile juz niedługo i utulisz Madzię
Joaś ,żadna na pół i na pół i na pół-to co napisała Azile na pewno jest prawdą juz ja też swoje wiem kochana ))dobra dusza z Ciebie i KONIEC!!
Pawimi gdzies Ty znowu ucichła-zostaw tego grilla
Majqa,Katrina powitać
Zuz Inka a Ty jakby co to pisz smsa-przekażę na bb i bedziemy z Toba rodzić ...pisz anie cichaczem sobie masz skurcze:-)
pogłaskac Marysię
Bedii- :---( taka miałam mine jak przeczytałam o Twoim psiaku....ukochaj go ode mnie i pogłaszcz czule po pyszczku:-(biedaczek......
przyjemnych zakupów z mężem..
Fasolka proszę sie oszczędzać! i bedzie si
Iwet??????ja mam 2gi dzień @-leci ,że hej
Stjarna gratki córki ) niech rosnie zdrowo mamusi na pociechę
pozdrawiam cały Gang Olsena
ale jutro ostatni dzień pracy,w piatek zawożę Bono do pani z hodowli gdzie Go kupilismy i w sobotę o 7.00 ruszamy w góry ku przygodzie))
Sempe pogłaszcz Aleksa przez brzusio)
Azile i Joas -zazdraszczam spotkania)
Azile juz niedługo i utulisz Madzię
Joaś ,żadna na pół i na pół i na pół-to co napisała Azile na pewno jest prawdą juz ja też swoje wiem kochana ))dobra dusza z Ciebie i KONIEC!!
Pawimi gdzies Ty znowu ucichła-zostaw tego grilla
Majqa,Katrina powitać
Zuz Inka a Ty jakby co to pisz smsa-przekażę na bb i bedziemy z Toba rodzić ...pisz anie cichaczem sobie masz skurcze:-)
pogłaskac Marysię
Bedii- :---( taka miałam mine jak przeczytałam o Twoim psiaku....ukochaj go ode mnie i pogłaszcz czule po pyszczku:-(biedaczek......
przyjemnych zakupów z mężem..
Fasolka proszę sie oszczędzać! i bedzie si
Iwet??????ja mam 2gi dzień @-leci ,że hej
Stjarna gratki córki ) niech rosnie zdrowo mamusi na pociechę
pozdrawiam cały Gang Olsena