reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej :)

zuz-inka - no to już niedługo ;-)
azile - już końcówka także dasz radę :tak:
joaś - oby szybko sytuacja wyszła na prostą &&&&

Maruś śpi a ja mykam pranie rozwiesić.

reklama
cześć
u nas atrakcje jak nie wiem co:no: w sobotę wieczorem wyszłam z Baxterem i pies go pogryzł, jechaliśmy na ostry dyżur do innego miasta, założyli mu 6 szwów a teraz strażnik miejski do mnie dzwonił i mówi że musiałabym im założyc sprawe z powództwa cywilnego i sama niewiem. Fakt że pies się dwa dni męczył - leżał i wył z bólu:angry:

zmieniam dostawce internetu - mam nadzieję że zaoszczędzę trochę i może się tak zdarzyć że nie zdążą mi podłączyć przed rozwiązaniem poprzedniej umowy i będę pare dni bez netu. Poczytam was wieczorkiema teraz lecę sprzątać bo potem do miasta z mężęm na zakupy ciuchowe:tak:

Jeszcze jestem:eek::sorry::angry::confused2: juz myslalam ze sie wczoraj rozpakuje bo zaczelam miec skurcze co 20 minut, wykapalam sie polozylam...i mi przeszly :szok:

Azile, Joas zazdroszcze spotkania!!!
Sempe to tym bardziej M sie cieszy :tak: Ja chlopiece ciuszki tez moge ale mam takie dopiero od 3 latek bo wczesniejsze wyrozdawalam.

Teraz dostaje na dziewczynki od wszystkich bo u nas urodzaj na dziewczynki w rodzinie :-D

pozdrawiam!

zuza no to ostatnia prosta:-D nie masz stresa? ja to za każdym razem nogi zaciskałam ze strachu.......:baffled:dawaj znać na bieżąco - może coś się wykluje

mamo ? ty już wyjechałaś?
ewuniaf ??????????????????????

Witajcie!!!
Wszystkim wam dziękuje za wsparcie:). Dam rade:-D:-D:-D.
Na szczęście mam jakiś wielki optymizm w sercu. Dzięki temu nie przeraża mnie już nic.

Spotkanie z Joasią zawsze jest wyjątkowe. Obdarza mnie mnóstwem miłości i ciepłą.
Do tego dzięki jej pomocy, nic nie kupuje dla małej:). Jestem jej wielka dłużniczką.
A to że jest fantastyczna kobietką ot wam nie muszę pisać, wiecie to dobrze z postów i nie tylko;-);-);-).
Ja dokupiłam dziś pieluszki tetrowe, biustonosze sobie i małej coś do odebrania ze szpitala. No i nowy kocyk.
Jeszcze tylko poprać resztę ubranek i będę prawie gotowa. :tak::tak::tak:.

bedismall- atrakcje cie nie mijają. Współczuje tych nerwów.
Zuza -czekam an wieści pewnie 2 dni i będziesz rozpakowana. Jak nic wszystko się szykuje ku temu. A ja jak czuje regularne skurcze to chodze, żeby akcja się rozkręciła. Nie kładę sie:):tak::tak:
majqa1- dzięki:)

Witam dziewczynki
biggrin.gif
własnie dzis wypisali mnie ze szpitala te plamienia były objawem niewydolnosci ciesniowo-szyjkowej (skracania) załozyli mi Pessar musze lezec i bardzo uwazac lekarz powiedział ze mam strasznie słaba szyjke
unhappy.gif
.Boje sie , z dzidzia wszystko ok łozysko prawidłowe ale grozi porod przedwczesny
mad.gif
teraz pozostało sie modlic o kazdy nastepny tydzien i miesiac .

Fasolka lez i oszczedzaj sie! bedzie dobrze! Ja tez mialam pessar bo szyjka krotka...a teraz jeszcze w dwupaku:-)
Azile wiec dzis chodze i chodze, nawet pranie wieszalam...ale na razie pojedyncze twardnienia tylko
Bedismall ja sie baaaardzo boje ale mam nadzieje ze Wasze wsparcie duchowe da mi sile i szybko urodze...bo to ze bezbolesnie:baffled::confused2: Troche sie pocieszam ze jest gas w szpitalu rozweselajacy, ale czy pomaga???

Zuz-Inka - czy pomaga???? ja miałam wrażenie, że mnie tylko trochę otumanił, ale ja miałam poród wywoływany i niestety po oxytocynie to jest niezbyt miło, ale może jak samo się zacznie, to lepiej spełnia swoje zadanie - czego Ci życzę!!

Fasolka to oszczędzaj!!!. Ja co prawda plamiłam, ale szyjka sie trzymała. Gdy tylko coś porobiłam to czułam solidne skurcze.
Zuza teraz będzie szybki i bezbolesny poród. Zobaczysz!! Szyjka już dawno sporo się otworzyła
teraz też pracuje:)
Będzie dobrze. MUSI BYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katrina - masz racje ze poród z oxy gorzej boli niż naturalny.

reklama
hello
Azile, posłodziła, ze oj oj. To co napisała o mnie trzeba na pół, jeszcze raz na pół i znów na pół i wtedy moze coś może będzie do mnie podobne ale i tak lepsze. Kochana, cieszę się, ze mogłam pomóc.
Sempe, jak chcesz to pisz. Napisałam też priv.
Fasolka odpoczywaj koniecznie, walcz malutka o dzidzię, walcz.
Zuz-Inka - jak największa aktywność potrzebna przy skurczach anie leżenie. Już się należałaś ;-) Oczywiście, ze żąrtuję, trzymaj się kochana. Wkrótce urodzisz, już bliżej jak dalej...

Do góry