reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
hej hej hej

jestem jestem mamuś - dzięki!-ostatnimi czasy nie mam nawet kiedy odpisać - ale moja babcia źle się ostatnio czuła - trzebabyło ja pilnowac z jedzeniem- bo ze strachu przestałą jeść - bo co zjadła to biegunka i wymioty - z przerawami na lepsze chcwile ale to trawało już od grudnia ---a od wczoraj jest w szpitalu - i też właśnie od niej wpadłam tu - a pozniej odbieram moją mamę z pracy i jeszcze z nią podjadę ----nie wiadomo co jest - badania w toku

strajna - śliczna perełka!!!!!!!!!!!!
bedi - całkiem fajnie Ci w tym kolorku ;-)
zuzinka - tak czy inaczej już niedługo - trzymam kciuki&
mamusia - ciesze się ze dołek zakopany - główka do góry - widzisz -sianko, słoneczko i dzieci się rodzą - a zaraz wyjazd macie to kto wie:-p

buziam na razie wszystkie
musze iść wyleżeć migrene nim znowu do szpitala pojadę i chałastra się zejdzie

cześć..........
ja dzisiaj na zwolnionych obrotach jestem......pada i pada od 1,5 tygodnia, muszę iść odebrać okulary Dominikowi i mleko Patrykowi ale nie chce mi się strasznie....zdrzemnęłam się z młodym bo padam normalnie. Nie mam obiadu na dzisiaj i sterta prasowania czeka. Mąż miał niegroźną stłuczkę tydzień temu i teraz facet wydzwania do niego:no:czarno to widzę....eh

Wyszlam na wlasne zadanie bo wiecie ze przepisowo szpital musi 4 dni trzymac a sama lekarka stwierdzila ze wyniki ktg dobre i nie ma co sie w szpitalu stresowac. tyle ze czop juz odszedl i sa skurcze ale pojedyncze i dzidzia wysoko wiec nadrabiam zaleglosci w pracach domowych zeby sie szybciej rozkrecilo. maz jak mnie odbieral to zapowiedzial ze do 3 razy sztuka i teraz jak wyladuje w szpitalu to juz mnie bez dziecka nie odbierze ;-)

Azile Mama dzieki za przekazanie wiesci a Wam wszystkim za trzymanie kciukow.
dam znac jak sie rozpakuje. Pozdrawiam!

Zuz-inka no to teraz zeby sie rozkręciło :-) termin tuz tuz wiec może :-) trzymamy kciuki :-)

Wrócilismy z dworku, dzieciaki wyszalały sie wieje troszke i mieli chyba dosyc tego własnie, bo do domu zawołali ze idą, wiec i ja przyszlam i dobrze bo gardło mnie boli ;P:p warzywka juz wsiane, zostalo potem pielenie tego i moze podlewanie...
No i dzis wzielam sie za zrobienie tego miodu z kwiatów mleczu -dobry jest na przeziębienie ponoć, teraz musi ostudzic sie i do lodówki, powiem Wam ze fajny zapach ma ;))) któraś z Was robiła go?

witam się :)z tostami i słonkiem ;)

pranie wstawione,pakowanie zaczęte,ale wleciałam na chwilę-a jakże ;)

ja własnie po połknięciu Clo :baffled: liczę na cud ,że owu bedzie:confused2:
wczoraj po 17.00 Tom skosił trawę na ogrodzie-matkooo jaki piekny zapach..usiadłam sobie pod wierzbą z herbatą i z zamkniętymi oczami wdychałam-uwialbiam zapach skoszonej trawy..a do tego ptaszki tak dawały czadu ze śpiewem:-D
uwielbiam to nasze miejsce na Ziemi:tak::tak:

Zuz Inka &&&&&&&&& żeby się zaczęło:)

Liza jakie plany na dziś??

Hana co Ty taka zalatana kobietko ;) odpoczynku życzę choć trochę ;))

pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich szkraby:)

hej :)
mama05 kciuki są takze wiesz, korzystaj na wyjezdzie :-D
Ja tez uwielbiam zapach skoszonej trawki, jutro pewnie bede kosic :tak:
A na dzis w planach mam własnie dziabanie truskawek :tak: ide zaraz, z chlopakami na dworzu juz jestesmy od 8 :-D

edit. własnie pobiegałam bo mikołaj buchnoł mi dziabke i sam poszedł dziabac :D hehehe
lece, miłego dnia!!! :*

Majqa cześć ..dziś Ci mogę zrobic pedicure:-Dw środe padałam na twarz i jak wczoraj napisałaś ,że też chcesz to pomyślałam-pierdzielę w tym tgodniu już nie robię bo padammm-ale odsapnęłąm i mogę robic ;)

Liza przyjemności w grzebaniu w ziemi:))

ja właśnie zamikulkasa przesadziłam w 2 doniczki bo się rozhulał i z 12 nowych pędów wypuścił.

reklama
piękna pogoda i każda korzysta :tak::-D
ja własnie weszłam do domu bo Bono mi padł:-Dupał Go wykańcza..a w domku przyjemnie chłodno bo pozasłaniałam plisy :)
ja mam ogród w słonku więc patelnia u nas:-D
wszystkie roslinki mi odbiły ,ja się cieszę :))

zaraz robię ciasto na wyjazd,potem zawożę Bonuska:-(,pakuję wszystko co uszykowałam i spać:-)o 6 pobudka i w drogę :)

postaram się jeszcze wlecieć wieczorkiem ..

Do góry