reklama
hej hej hej
jestem jestem mamuś - dzięki!-ostatnimi czasy nie mam nawet kiedy odpisać - ale moja babcia źle się ostatnio czuła - trzebabyło ja pilnowac z jedzeniem- bo ze strachu przestałą jeść - bo co zjadła to biegunka i wymioty - z przerawami na lepsze chcwile ale to trawało już od grudnia ---a od wczoraj jest w szpitalu - i też właśnie od niej wpadłam tu - a pozniej odbieram moją mamę z pracy i jeszcze z nią podjadę ----nie wiadomo co jest - badania w toku
strajna - śliczna perełka!!!!!!!!!!!!
bedi - całkiem fajnie Ci w tym kolorku ;-)
zuzinka - tak czy inaczej już niedługo - trzymam kciuki&
mamusia - ciesze się ze dołek zakopany - główka do góry - widzisz -sianko, słoneczko i dzieci się rodzą - a zaraz wyjazd macie to kto wie
buziam na razie wszystkie
musze iść wyleżeć migrene nim znowu do szpitala pojadę i chałastra się zejdzie
jestem jestem mamuś - dzięki!-ostatnimi czasy nie mam nawet kiedy odpisać - ale moja babcia źle się ostatnio czuła - trzebabyło ja pilnowac z jedzeniem- bo ze strachu przestałą jeść - bo co zjadła to biegunka i wymioty - z przerawami na lepsze chcwile ale to trawało już od grudnia ---a od wczoraj jest w szpitalu - i też właśnie od niej wpadłam tu - a pozniej odbieram moją mamę z pracy i jeszcze z nią podjadę ----nie wiadomo co jest - badania w toku
strajna - śliczna perełka!!!!!!!!!!!!
bedi - całkiem fajnie Ci w tym kolorku ;-)
zuzinka - tak czy inaczej już niedługo - trzymam kciuki&
mamusia - ciesze się ze dołek zakopany - główka do góry - widzisz -sianko, słoneczko i dzieci się rodzą - a zaraz wyjazd macie to kto wie
buziam na razie wszystkie
musze iść wyleżeć migrene nim znowu do szpitala pojadę i chałastra się zejdzie
cześć..........
ja dzisiaj na zwolnionych obrotach jestem......pada i pada od 1,5 tygodnia, muszę iść odebrać okulary Dominikowi i mleko Patrykowi ale nie chce mi się strasznie....zdrzemnęłam się z młodym bo padam normalnie. Nie mam obiadu na dzisiaj i sterta prasowania czeka. Mąż miał niegroźną stłuczkę tydzień temu i teraz facet wydzwania do niegoczarno to widzę....eh
ja dzisiaj na zwolnionych obrotach jestem......pada i pada od 1,5 tygodnia, muszę iść odebrać okulary Dominikowi i mleko Patrykowi ale nie chce mi się strasznie....zdrzemnęłam się z młodym bo padam normalnie. Nie mam obiadu na dzisiaj i sterta prasowania czeka. Mąż miał niegroźną stłuczkę tydzień temu i teraz facet wydzwania do niegoczarno to widzę....eh
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Wyszlam na wlasne zadanie bo wiecie ze przepisowo szpital musi 4 dni trzymac a sama lekarka stwierdzila ze wyniki ktg dobre i nie ma co sie w szpitalu stresowac. tyle ze czop juz odszedl i sa skurcze ale pojedyncze i dzidzia wysoko wiec nadrabiam zaleglosci w pracach domowych zeby sie szybciej rozkrecilo. maz jak mnie odbieral to zapowiedzial ze do 3 razy sztuka i teraz jak wyladuje w szpitalu to juz mnie bez dziecka nie odbierze ;-)
Azile Mama dzieki za przekazanie wiesci a Wam wszystkim za trzymanie kciukow.
dam znac jak sie rozpakuje. Pozdrawiam!
Azile Mama dzieki za przekazanie wiesci a Wam wszystkim za trzymanie kciukow.
dam znac jak sie rozpakuje. Pozdrawiam!
Liza
Fanka BB :)
Zuz-inka no to teraz zeby sie rozkręciło :-) termin tuz tuz wiec może :-) trzymamy kciuki :-)
Wrócilismy z dworku, dzieciaki wyszalały sie wieje troszke i mieli chyba dosyc tego własnie, bo do domu zawołali ze idą, wiec i ja przyszlam i dobrze bo gardło mnie boli ;P warzywka juz wsiane, zostalo potem pielenie tego i moze podlewanie...
No i dzis wzielam sie za zrobienie tego miodu z kwiatów mleczu -dobry jest na przeziębienie ponoć, teraz musi ostudzic sie i do lodówki, powiem Wam ze fajny zapach ma )) któraś z Was robiła go?
Wrócilismy z dworku, dzieciaki wyszalały sie wieje troszke i mieli chyba dosyc tego własnie, bo do domu zawołali ze idą, wiec i ja przyszlam i dobrze bo gardło mnie boli ;P warzywka juz wsiane, zostalo potem pielenie tego i moze podlewanie...
No i dzis wzielam sie za zrobienie tego miodu z kwiatów mleczu -dobry jest na przeziębienie ponoć, teraz musi ostudzic sie i do lodówki, powiem Wam ze fajny zapach ma )) któraś z Was robiła go?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się z tostami i słonkiem
pranie wstawione,pakowanie zaczęte,ale wleciałam na chwilę-a jakże
ja własnie po połknięciu Clo liczę na cud ,że owu bedzie
wczoraj po 17.00 Tom skosił trawę na ogrodzie-matkooo jaki piekny zapach..usiadłam sobie pod wierzbą z herbatą i z zamkniętymi oczami wdychałam-uwialbiam zapach skoszonej trawy..a do tego ptaszki tak dawały czadu ze śpiewem
uwielbiam to nasze miejsce na Ziemi
Zuz Inka &&&&&&&&& żeby się zaczęło
Liza jakie plany na dziś??
Hana co Ty taka zalatana kobietko odpoczynku życzę choć trochę )
pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich szkraby
pranie wstawione,pakowanie zaczęte,ale wleciałam na chwilę-a jakże
ja własnie po połknięciu Clo liczę na cud ,że owu bedzie
wczoraj po 17.00 Tom skosił trawę na ogrodzie-matkooo jaki piekny zapach..usiadłam sobie pod wierzbą z herbatą i z zamkniętymi oczami wdychałam-uwialbiam zapach skoszonej trawy..a do tego ptaszki tak dawały czadu ze śpiewem
uwielbiam to nasze miejsce na Ziemi
Zuz Inka &&&&&&&&& żeby się zaczęło
Liza jakie plany na dziś??
Hana co Ty taka zalatana kobietko odpoczynku życzę choć trochę )
pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich szkraby
Liza
Fanka BB :)
hej
mama05 kciuki są takze wiesz, korzystaj na wyjezdzie
Ja tez uwielbiam zapach skoszonej trawki, jutro pewnie bede kosic
A na dzis w planach mam własnie dziabanie truskawek ide zaraz, z chlopakami na dworzu juz jestesmy od 8
edit. własnie pobiegałam bo mikołaj buchnoł mi dziabke i sam poszedł dziabac hehehe
lece, miłego dnia!!! :*
mama05 kciuki są takze wiesz, korzystaj na wyjezdzie
Ja tez uwielbiam zapach skoszonej trawki, jutro pewnie bede kosic
A na dzis w planach mam własnie dziabanie truskawek ide zaraz, z chlopakami na dworzu juz jestesmy od 8
edit. własnie pobiegałam bo mikołaj buchnoł mi dziabke i sam poszedł dziabac hehehe
lece, miłego dnia!!! :*
majqa1
mama 2+2 :-)
Wszystkim ślę całusy i mykam.
Zajrzę wieczorkiem.
Zajrzę wieczorkiem.
mama05
Majqa cześć ..dziś Ci mogę zrobic pedicurew środe padałam na twarz i jak wczoraj napisałaś ,że też chcesz to pomyślałam-pierdzielę w tym tgodniu już nie robię bo padammm-ale odsapnęłąm i mogę robic
Liza przyjemności w grzebaniu w ziemi)
ja właśnie zamikulkasa przesadziłam w 2 doniczki bo się rozhulał i z 12 nowych pędów wypuścił.
Liza przyjemności w grzebaniu w ziemi)
ja właśnie zamikulkasa przesadziłam w 2 doniczki bo się rozhulał i z 12 nowych pędów wypuścił.
reklama
mama05
piękna pogoda i każda korzysta
ja własnie weszłam do domu bo Bono mi padłupał Go wykańcza..a w domku przyjemnie chłodno bo pozasłaniałam plisy
ja mam ogród w słonku więc patelnia u nas
wszystkie roslinki mi odbiły ,ja się cieszę )
zaraz robię ciasto na wyjazd,potem zawożę Bonuska:-(,pakuję wszystko co uszykowałam i spać:-)o 6 pobudka i w drogę
postaram się jeszcze wlecieć wieczorkiem ..
ja własnie weszłam do domu bo Bono mi padłupał Go wykańcza..a w domku przyjemnie chłodno bo pozasłaniałam plisy
ja mam ogród w słonku więc patelnia u nas
wszystkie roslinki mi odbiły ,ja się cieszę )
zaraz robię ciasto na wyjazd,potem zawożę Bonuska:-(,pakuję wszystko co uszykowałam i spać:-)o 6 pobudka i w drogę
postaram się jeszcze wlecieć wieczorkiem ..