reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

BRY!!!!
Jak mi się dzisiaj wstawać nie chciało.... ło matko.
Juz po kawce, ale jakbym jej nie piła. Spać!!!!

Miłego dnia Mamuśki.

reklama
Zuz-Inka gratuluję! Spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
Cokies z maluszkiem niełatwo rozplanować dzień,pamiętam to dobrze.
Mama co Ty dzisiaj taka groźna dla dzieci ;-) Daj im odpocząć jeszcze tylko dwa dni laby zostały
Katrina spokojnie,dzisiaj chyba dzień taki że wstawać się nie chce tylko spać.
Ewunia gdzie się podziewasz?

A ja popijam kawkę,zaraz pójdę pozbierać pranie jak Majka usnie.
No i chyba nici z odpieluchowania,żadnych reakcji po tygodniu chodzenia bez pieluchy nadal stoimy w tym samym miejscu :-(

Ostatnia edycja:
Witam i ja!
Spie na stojaco mam dzis cisnienie 90/60...moze jakas czekolade zjem albo co???

Dom ogarnelam, musze jeszcze zrobic salatke z ogorkow na zime i mam prasowanie...ale tak mi sie nic nie chce ze chyba zrobie sobie dzis dzien dziecka ;-)

Ide wrzucic kilka zdjec z naszego urlopu na :ninja2:

Czesc dziewczyny.
Jestem juz po pracy.Jutro wzielam wolny dzien,bo jakos mam lenia a i humory brak
od rana pobolewala mnie glowa i juz wiem czemu w 15 dzien cyklu dostalam@ i dupa nic nie wyszlo.
mamo-masz racje kochana teraz nasza kolej.
zaraz zrobie babke z kisielem juz 3 raz jest przepyszna i prosta(nawet dla mnie)

Witam sie skromnie i ja ...
weroniczka zazdroszczę talentu, też bym chciała jakiś mieć, cudo te twoje płaszczyki :tak:

moja Oliwka oglądała panią i sale pod koniec tamtego roku szkolnego, najdziwniejszy jest ten pierwszy dzień kiedy sie to dziecie swoje zostawia z nową panią, nieznanymi dziećmi (albo w większości) w nowym miejscu....oj dziwnie, mam nadzieje, że za drugim razem lepiej sie do tego przygotuję
Jescze jakieś 2 tyg temu namawiałam ją żeby spróbowała z dwoma kółkami jeżdzić a ona jakąś blokadę miała, przedwczoraj stwierdziła, że bardzo chce spróbować, wsiadła i... pojechała, do tej pory jestem w szoku jak o tym pomyślę, Wiktoria parę dni sie uczyła, potem ruszać sama, hamować...a mała wszystko odrazu, tak poprostu....

sempe bardzo sie ciesz, pewnie ulga nie do opisania

zuza GRATULUJE!!!! :-) aż mi sie paszcza zaśmiałą jak dziś weszłam na wątek i zobaczyła suwaczek, super, zdrowia dla was obojga :tak:

magda trzymaj sie, końcówka bywa męcząca

pawimi oj robią te fotki wrażenie, jednak mundur to jest to... no i współczuje sytuacji pogodowej

reszte kobietek pozdrawiam i życze powodzenia we wszelkich aspektach życia ;-)

aha iwet 83 mam siostrę we flamandzkiej części- Lommel

czytam..ale nie mam czasu pisac za bardzo bo sie pakuje i przygotowywuje dzieci na moja krotka co prawda ale zawsze nieobecnosc. Lece po swojego marinesa do San Diego, juz sie nie moge doczekac ze go usciskam (jak mi pozwoli :-D )
poza tym rok szkolny w pelni, dzieci sie juz przyzwyczaily nawet i do wstawania porannego. Fajnie ze jeszcze dlugo jest widno i bardzo cieplo wiec po szkole pomimo tego ze pozno wracamy (okolo 18-tej) moga jeszcze pobaraszkowac sobie po obiedzie przed domem z osiedlowym kolezenstwem. Apetyt niezly maja i padaja do spania jak dwa przecinki. Vincenty ledwo sie do lozka wdrapuje bo juz zasypia na stojaco ;-) Pani mi dzis oswiadczyla ze Vincent jest calkiem innym dzieciem niz byl Oliver w jego wieku i ze bardzo fajnie sie z nim pracuje. Podobno ma spora wiedze i jest dojrzaly jak na swoj wiek. Nie wiem czy mi tak dla przyjemnosci przyslodzila ale obroslam w piorka haha
Mamusiu - wysle Ci pozniej sumy a jteraz zmykam sie pakowac i organizowac na wyjazd. Pozdrawiam!

Witam się wieczorkiem. U nas goraczka po szczepieniu i okropne marudzenia. :-(Bidulka moja ma błyszczące i czerwone oczka i ciągle przysypia albo popłakuje żałośnie. Własnie spi juz w swojej kołysce ale beż kapieli bo ta goraczka i nie chciałam jej dodatkowo meczyć.
Przyjechał siostry syn na ostatek wakacji i własnie idą z Mackiem na pływalnię. Jeden za drugim cały czas wydzwaniają a jak sa razem non stop się kłócą. Dziwni są, no ale cóz nastolatki:szok:
Pol już pracuje i wróci dziś późno, musi jeszcze kupić kran do kuchni bo Maciek wczoraj złamał...Nie wiem jak, bylismy z Emilką na szczepieniu i jak wrócilismy był sklejony taśmą:szok:Mówi, ze oparł się o niego jak nalewał wody do garnka. Jesl swymi 90kg. to się nie dziwię.
U nas wiatrzycho i pochłodniało, juz jakby jesiennie a jeszcze przedwczoraj były upały.
Ja przy herbatce na laktację polatam po bb a potem jak Milcia da poczytam żeby mózg rozruszać
Zuz Inka dziś doczytałam, wielkie gratulacje. Cudownej ciązy z super samopoczuciem i w finale lekkiego porodu i zdrowego maluszka:-)
pawimi no tak byc może ci pozwoli się przytulić. Chyba nawet chłopcy wyrastają z okresu niedotykalstwa:-)A pani nie wazne czy przesłodziła. Ciesz się i chwali ile możesz. Gratki stokrotne
Ania No proszę , świetnie sobie poradziła:-), pamietam jak za Maćkiem biegałam bo nie umiał się zatrzymywać
iwet a to wstrętna @, wspólczuję. Odreaguj jutro na wolnym:tak:
justynka całkiem bez pieluchy tzn. w majteczkach czy z tetrówką? Ponoć dzieciom bardziej przeszkadza mokra tetra niz same majtki. :tak:
cokis to teraz &&&&&&& za dofinansowanie i niech biznes hula
katrina może ciśnienie spadało
mama dzieciaki pewnie szaleja bo czują, ze to ostatnie dni wakacji. Zwłaszcza u Zuzy wielkie zmiany
Ja rano byłam nieprzytomna zwłaszcza, ze bierzemy udział w programie szczepien i dostajemy wszystkie szczepionki za darmo ale musimy wypełniac regularnie co kilka godzin przez 4 dni po szczepieniu elektroniczny dzienniczek w palmtopie i wysyłac dane na serwer. I te godziny wypadły miedzy pobudkami Mili, która spała bardzo niespokojnie. Ja z oczami na zapałkach. Dodatkowo Milcia nie miała po szczepieniu apetytu a moje cycuchy wołały pomocy. Rano Pol wzioł Emcię do salonu a ja odespałam dwie godzinki bo nie dałabym rady. W nocy spałam może z godzinę.

Ide bo moja kruszynka popłakuje i chyba ze spania nici.

czesc mamuski

napisze tylko,ze jestem juz bardzoooo zmeczona...
wczesne wstawanie,wyscig z czasem z rana by dzieci pozanosic do wszystkich budynkow (mam 3),zdazyc do pracy,potem praca,wyscig by w tych korkach dojechac na czas po dzieci,potem gotowanie obiadu,sprzatanie,szykowanie dzieci do spania,odrabianie z Mila lekcji....padam!!
wczoraj o 19.00 prawie zasnelam,dzis tez nie mam sil
Mila mi goraczkuje,az mam nadzieje,ze jutro tez bedzie i wezme zwolnienie na dziecko....w wakacje bardzo odpoczelam i teraz ledwo zyje:zawstydzona/y:
ciekawe ile zajmie mojemu organizmowi dojscie do formy ''pracowac'' :dry:

ppozdrawiam was goraco i zycze milej srody:happy2:

reklama
witam sie po pracy:)
dziś zrobiłam sobie mikrodermabrazję i manicure hybrydowy w czerwieni:)) fryzjerka miała wolne i między klientkami robiłam sobie ,żeby czymś zająć czas;)

Lilka &&&&&&&& za zwolnienie:))

Iwet- kurka...fak z tą @!!rozumiem Cie doskonale jak sie czujesz bo też miała kilka takich cykli ,że w 15,16d.c. przychodziła @-ledwo skończyliśmy działania a tu...@ :((

Pawimi-oki,kwoty mogą być później,ale napisz mi kochana czy już wysłałaś??? :)
no i powodzenia u syna;))
powiedz Mu ,żę bbciotki gratulują wytrwałości!!

Anna S-cześć kochana :)
gratki dla córy:)) dzieci to potrafią zaskoczyć.
a jak Fabiano???

Katrina jak tam u Ciebie?

Justyna aaaaa ,jak za bardzo dokazują to rozdzielam ich do pokoi i niech ochłoną..
zalatana byłam od rana i nie miałam czasu rozstrzygać co ,kto,komu wziął itd....

Wisieńka- no to niefajnie,że Emi ma gorączkę....
a jak miejsce po szczepionce??jak by co to woda z sodą--->namocz ściereczkę i rób okłady..

Weroniczka oszacuj kochana na kiedy płaszczyk bedzie :))))

Zuz Inka zaraz idę pooglądać..

Magda- myślę o Tobie .....

pozdrawiam wszystkie babeczki wieczornie...:)

Do góry