reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na momencik. Miałam gości wieczorkiem. Przyjechała kolezanka z pracy z rodzinką i oplotkowałysmy firmę. Dzis bylsmy na szczepieniu z Emilką. Moja biedna księzniczka płakała intensywnie acz krótko, Paweł ją trzymał a ja łzy w oczach i gula w gardle. Wieczorem marudziła i płakała przed snem, nie ma gorączki i mam nadzieję, ze będzie dobrze:tak:
Ide kłaśc się spac bo wymęczył mnie dzis dzień.Buziaki

Jestem ;)
po kawie i po poustawianiu dzieci-siedzą w swoich pokojach bo wariują od rana;/

Zuz Inka ożesz Ty ;)))))))))))))) gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!
ja też chcę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szczęśliwej ciąży:)) rośnij zdrowo ;))))
ściskam mocno!

Pawimi- o jak fajnie,że już wysłałaś ;))))))
tak już nogami przebieram na te lakiery ,że hoho:))))))
a jak z przelewem..napiszesz mi na PW jaka kwota moja i szefowej??

Weroniczka- myslę ,że podszewka czerwona ;))
no i napisz kochana jakie wymiary potrzebujesz:)))
chciałabym ,żeby płaszczyk był z tyłeczek ;)

Katrina czyli pierwszy dzień zaliczony w pracy:)

Wisieńka dzielna Emi i Ty ;)

Iwet- teraz nasza kolej na ciążę...

smacznej kawki kobietki:)

hej, hej.

Zaraz będę mieć Nadię wiec na szybkiego tylko do mamy. Krzysia jesli mogę zasugerować co do guzików to ładniejsze byłyby większe:sorry::sorry: Te które Ty wybrałaś są dość małe. Ja proponowałabym jakieś okrągłe o szer. 2,5cm. Będzie łatwiej córce je zapinać i będą ładniej wyglądały przy dużych kropkach na płaszczyku:tak::tak::tak::tak:

1. długość ramienia ( od szyi do początku ręki - taka wystająca kosteczka )
2. długość ręki wyprostowanej i zgiętej ( od szyi do nadgarstaka mierzona przez łokieć)
3. obwód szyi
4. obwód ręki ( mierzony zaraz pod pachą)
5. obwód klatki piersiowej ( mierzona zaraz pod pachami)
6. obwód bioder
7.długość płaszczyka ( mierzona od miejsca gdzie łaczy się szyja z ramieniam do tego miejsca do którego ma sięgać płaszczyk)

Załączniki

• dla Krzysi.jpg
    dla Krzysi.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 43
zuz inka gratuluje i życze wspaniałych miesięcy
pawimi dobrze że huragan osłabił swoją siłę

a mnie od wczoraj głowa boli, za dwa dni już do szkoły i przedszkola, będziemy musieli sie zorganizować i opracować system dzienny:-). mój P. jutro składa wypowiedzenie w pracy, dostaliśmy też umowę najmu lokalu do zapoznania się i jutro tez będziemy podpisywać.
w domu robię na raty tzn. korzystam chwile kiedy mały śpi

miłego dnia

reklama
Do góry