Czesc dziewczyny!!!
Ja tylko na chwilke sie przywitać i powiedziec że zyję i czytam was prawie na bieżąco!!!
Nie odpisze wszystkim bo musze jeszcze obiada na jutro przygotować, pranie ropzwiesic a Misiek jeszcze nie spi....
Mamanajlepsze życzenia dla twojej córci!!!! !00 latek i duuuuuuzo radości!!!!
Pawimi udanej wycieczki po syna!!!! Obys zdazyła sie nim nacieszyć przez te 10dni, mam nadzije ze bedziesz pękac z dumy kiedy go zobaczysz!!!!
Zuz-Inka bedziemy z niecierpliwością czekać na dzidziusiowe wieści po wizycie u ginki!!!! Zyczę ci duzo zdrówka i jak najmniej ciazowych dolegliwości!!!!
Haha az zazdroszcze!!! Chyba znów mnie dopadły arzenia o czwartym!!!!
Katrina mysle ze twoja córcia da sobie rade
Dzieci bardzo szybko czą sie jezyka jesli muszą sie porozumiewac z rówieśnikami!!! Zobaczysz... za pół roku bedzie mówic po angielsku lepiej niz ty
(tak było z synem mojej siostry- oni mówia w domu tylko po polsku ale poszedł do przedszkola niemieckiego , chodził tam dwa lata i teraz mówi po niemiecku lepiej niż moja siostra
)
Cokies oglądałam zdjecia twojego Michasia na poprzednich stronach- jest śliczny!!! Takie maleństwo-cudowny!!!! Juz nie pamietam kiedy mój Misio była taki maleńki
Iwet no to masz fajnie zawalone dnie- cos jak ja
AnnaS mam nadzieje że Fabianek wkrótce przestanie jeść w nocy i da ci pospać!!!!!
Tez mam teraz problem z Hania i chodze jak zombie.... Budzi mi sie nawet po 8 razy w nocy do cyca..... Chyba jej zęby wychodza- i jak to zwykle u moich dzieci wszystkie na raz
Na pewno pominęłam wiele z was dziewczyny ale wierzcie mi że myślę o was wszystkich!!!
Mam nadzieje że wkrótce wpadnę już w taki rytm żebym miała czas na wszystko (a w szczególności na pisanie
)
Buziaki dla wszystkich wielodzietnych !!!
ooooo matko!!!!!
zapomniełam o prasowaniu Kasi ubranek na jutrzejszy pierwszy dzień w szkole!!!! Lece ...... aha u nas rozpoczecie na 11 a o 13 do pracy ....ech....