reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzień dobry!

Ale nam się chorób posypało!!! Masakra jakaś, no ale nie dziwne skoro taka pogoda. U mnie jest trójka "chrychaczy". Uchował się póki co Marcin. Karolcia szczęśliwie zakończyła inhalacje, ale coś znowu kicha. Bartek nie radzi sobie z katarem, który zaczął ściekać na tylnej ścianie i delikatnie pokasłuje. A Tynia drugi tydzień z katarem - oczka jej zaczęły ropieć :-( a do tego kaszel krtaniowy :-( Ona ma takie tendencje, niestety. Dziś mam gorszy dzień emocjonalnie, wczoaj się przeforsowałam. Jakaś nerowość rano się wplątała, pokłóciłam się M i taki mi jakoś smutno.
Witam nowe mamusie wielodzietne :-) Rozgośćcie się tutaj.
Uciekam, może coś mnie postawi na nogi?? Bo łzy jakoś mi się tak kręcą... Smutne łzy...

reklama
Dzień dobry,

ja wciąż klikam ze starego kompa, który zipie jak maratończyk na finiszu.. Nowy komputer zakupiony, ale.. internet na nim nie działa nie wiadomo czemu :baffled:

U mnie też chorobowo - przeziębiona jest Marcelinka, ja też i Amelka, a na dodatek ma w pakiecie dziś biegunkę, ech..

Mama05,

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Joaś,

tulam Cię kochana, dużo sił ~~~~~~~~~

AnnaS,

wlatuj kiedy tylko masz chwilkę, brakuje tu Ciebie :tak:

ankaa77,

witam Cię serdecznie u nas, pisz dużo i często :tak:

Zuskus,

duużo zdrówka dla Maciusia :tak:

Pawimi,

co tam nowego u Ciebie kochana ?

Gdzie uciekła anaklim ?????

Miłego dnia :tak:

Hej, witajcie
jestem mamą czwórki dzieci, tylko jedno maleństwo zmarło przed narodzinami przed dwoma laty. Udało się wreszcie i od pół roku jest z nami Hania:) Starszaki to Staś -11 lat :) i Zuzia 9:). Zawsze chcielismy z mężem więcej niz dwójkę , były plany na piątkę :) ale z przyczyn zdrowotnych nie udało się zrealizować i tak juz zostanie. Wkrótce mam 37 urodziny więc juz nie bedziemy ryzykować. Tym bardziej , że problemów z donoszeniem ciązy było bardzo dużo. Cieszymy tym co mamy:) Może jeszcze dziecko do rodziny zastepczej ale teraz muszę ogarnąć się z Hanią. Jestem geografem, paruje w średniej szkole, ale jestem na rocznym urlopie zdrowotnym. Wrócę do pracy jak Hania bedzie mieć 1 rok i 8 m:) Starszaki bardzo przeżywały utratę maleństwa. Były bardzo pomocne w ciąży z Hanią. Tym bardziej, że leżałam w szpitalu, nie wolno było się mi poruszać. Bardzo czekały na siostrę:) Teraz gdy jest świata za nia nie widzą. Cały czas jeszcze kłocą się kto teraz bedzie z nią bawił:) A mała szaleje na ich widok:) Idole!
Mieszkam pod Zgorzelcem, z ktorego ucieklismy. Remontujemy i adaptujemy nowe pomieszczenia sami juz (10 lat) stary ponad 100letni dom. Wokół mamy ponad 500arów naszego terenu. I żadnego sąsiada wokół !:) nie żebym ludzi nie lubiła- lubię ciszę :) szczególnie po pracy w szkole bardzo wskazana:). Uwielbiamy wszyscy góry. Dzieci chodzą od pierwszych dni:) Zuzia miała 9 dni jak w chuście pomaszerowała na szlaki.Hania zaliczyła w tym roku Góry Stołowe i Szczeliniec. nie bedę Was zanudzać już, chcialam się przywitać, jeżeli mnie przyjmiecie :)

moje kochane babeczki....jest mi tak zle,tak smutno,placze i nie moge sie opanowac,zeby przestac....

2 dni temu zrobilam ten test z czulośćia 10 bo jest czulszy niz te 25ml na coś tam..i pokazal mi II a dzis dzien po terminie @ zrobilam ten z czuloscia 25 bo powinien wyjsc i ...nic z tego I krecha wiec szok...zadzwonilam po 7 do ginek.na komorke i mowie jak sytuacja wyglada i czy mam odstawic luteine dopochwowo ,co dalej a On powiedzial beta.no to pojechalam do szpitala-obok jest laboratorium i zrobili mi bete na CITO czyli po nie calej godzinie mialam wynik i ...niestety nie ma ciąży:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

jestem zalamana-na usg wszystko wskazywalo na wczesna ciąze,test pozytywny a tu beta 0,100 wiec nic z tego

musze kilka dni odreagowac ,nie wiem czy jeszcze bdziemy sie starac..zadzwonilam do ginek ,kazal odstawic lteine i czekac na @ potem znow hormony znow Clo na owulke i znow luteina-pekne od tych hormonow ,mąż wroci to porzmawiamy co dalej....

witam nowe babeczki-bardzo tu jest fajnie wiec piszcie czesto -ja mam zalamke,ale pozostale kobietki sa suuuper!!

JOAS- co tam kochana!!?????

Kurcze mama strasznie mi przykro ,ze sie nie udalo:-:)-:)-(
Z drugiej strony sprobuje chociaz Cie jakos pocieszyc ;-):
Mama przeciez po 1szym cyklu mialas sie niczego nie spodziewac, dlaczego mialabys teraz odpuscic? Przeciez zwykle jak sie nie planuje az tak dokladnie to testy robi sie dopiero w pierwszym dniu po spodziewanej @.Ponoc czesto dochodzi do takich sytuacji u kobiet, ktore nie maja problemu z zajsciem w ciaze,ze komorka jajowa nawet zaplodniona obumiera tuz przed @.
Kiedys slyszlalam ,ze natura tez w ten sposob to reguluje i jak komorka jest za slaba to poprostu nie ma szans na przetrwanie.
Kochana wiem ,ze to przykre bo juz sie tak bardzo ucieszylas ale:
GLOWA DO GORY !!!! Dzialaj dalej i nie poddawaj sie tak szybko.

Dzięki za miłe powitanie :-) Będę zaglądać i mam nadzieję, że już wkrótce się poznamy :)

Leika - witaj, rozgość się! Czy przypadkiem nie jesteś mamą sierpniową 2006?

Jestem :-) Pamiętam Cię z naszego wątku, szkoda, że już tam nie zaglądasz :)
Macie już wybrane imię dla synka?

mamo05 :-(

mama05 tule tylko bo coz mozna powiedziec.....kochana bedzie dobrze, pamietasz? wszystkie trzymamy kciuki wiec napewno bedzie dobrze, tak to bywa ze nie zawsze dostajemy to co chcemy w tym momencie co chcemy....

reklama
Do góry