reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
mamo05,

no nie mogę, ciągle myślę o Tobie - zakochałam się czy co ? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
MAUREEN- ;-):-):-):-):-):-):-)ja tez myslalam o Tobie szczegolnie na koncowce ciąży:tak:
Myślę, ze ta euforia i radość Mama05 udzieliła się nam wszystkim :-).
JOAŚ- no u mnie radocha na 102!!:-pteraz moje mysli biegną do Ciebie bo Ty juz niedlugo utulisz synka:tak:
Wy wspieracie mnie a ja Was:tak:

mam nadzieje,ze niedlugo zaczna sie starac pozostale nasze mamy jeszcze podwone;-);-):-)i znowu bedzie kibicowanie i emocje:tak:

ANNA.S- Gdzie Ty jestes kochana??

Hejka!
Ostatnio nie zagladam ale czasu i nastroju brak. Maciej ma zapalenie pluc z dusznosciami i innymi przygodami, zastrzyki, inhalacje...dzis byla kontrola na szczescie poszedl na leczenie ale przed nami dluga droga do calkowitego wyleczenia.

Pozdrawiam wszystkie!!!

Mamo gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Was :)
Ja jestem obecnie mamą trójki brzdąców ( 15,5 i 2 latka ) + czwarte na koniec roku przyjdzie na swiat. Między najstarszą córką a młodszym rodzeństwem relację są dobre. Córka nawet z przyjemnością opiekuje się młodszym rodzeństwem. Robi to nawet czesto z wlasnej inicjatywy co nas bardzo cieszy !:) Najgorszy był tylko moment kiedy nasza córka dwiedziała się o kolejnej ciąży, a poza tym wszytsko jest wporządku :) Pozdrawiam i życze szczescia !

reklama
Kochana mamo , jestem i poczytuje w ukryciu o twoim szczęściu, aż sie łezka kręci na samą myśl, że UDAŁO SIE !!!! baaardzo sie cieszę, laktator czeka ;-):tak: kochana życzę ci wszystkiego naj , wspaniałego samopoczucia, i wogóle :-)
Nie piszę bo mały też chorobowo od kilku dni, no i jestem z lekka wykończona bieganiem z nim pomiędzy szkołą a przedszkolem....pufff
joaśbuźka kochana
Do kliknięcia później

Do góry