reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MAUREEN- ;-):-):-):-):-):-):-)ja tez myslalam o Tobie szczegolnie na koncowce ciążymamo05,
no nie mogę, ciągle myślę o Tobie - zakochałam się czy co ?
JOAŚ- no u mnie radocha na 102!!teraz moje mysli biegną do Ciebie bo Ty juz niedlugo utulisz synkaMyślę, ze ta euforia i radość Mama05 udzieliła się nam wszystkim :-).
Wy wspieracie mnie a ja Was
mam nadzieje,ze niedlugo zaczna sie starac pozostale nasze mamy jeszcze podwone;-);-):-)i znowu bedzie kibicowanie i emocje
ANNA.S- Gdzie Ty jestes kochana??
mama05
prrrryy szaaaalona :))
kochane moje babeczki życze Wam dobrej nocki i do poklikania jutro
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hejka!
Ostatnio nie zagladam ale czasu i nastroju brak. Maciej ma zapalenie pluc z dusznosciami i innymi przygodami, zastrzyki, inhalacje...dzis byla kontrola na szczescie poszedl na leczenie ale przed nami dluga droga do calkowitego wyleczenia.
Pozdrawiam wszystkie!!!
Mamo gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio nie zagladam ale czasu i nastroju brak. Maciej ma zapalenie pluc z dusznosciami i innymi przygodami, zastrzyki, inhalacje...dzis byla kontrola na szczescie poszedl na leczenie ale przed nami dluga droga do calkowitego wyleczenia.
Pozdrawiam wszystkie!!!
Mamo gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anineczka
królowa mrówek :P
mamo05 GRATULACJE!!!
Ostatnia edycja:
Witam Was
Ja jestem obecnie mamą trójki brzdąców ( 15,5 i 2 latka ) + czwarte na koniec roku przyjdzie na swiat. Między najstarszą córką a młodszym rodzeństwem relację są dobre. Córka nawet z przyjemnością opiekuje się młodszym rodzeństwem. Robi to nawet czesto z wlasnej inicjatywy co nas bardzo cieszy ! Najgorszy był tylko moment kiedy nasza córka dwiedziała się o kolejnej ciąży, a poza tym wszytsko jest wporządku Pozdrawiam i życze szczescia !
Ja jestem obecnie mamą trójki brzdąców ( 15,5 i 2 latka ) + czwarte na koniec roku przyjdzie na swiat. Między najstarszą córką a młodszym rodzeństwem relację są dobre. Córka nawet z przyjemnością opiekuje się młodszym rodzeństwem. Robi to nawet czesto z wlasnej inicjatywy co nas bardzo cieszy ! Najgorszy był tylko moment kiedy nasza córka dwiedziała się o kolejnej ciąży, a poza tym wszytsko jest wporządku Pozdrawiam i życze szczescia !
reklama
Kochana mamo , jestem i poczytuje w ukryciu o twoim szczęściu, aż sie łezka kręci na samą myśl, że UDAŁO SIE !!!! baaardzo sie cieszę, laktator czeka ;-) kochana życzę ci wszystkiego naj , wspaniałego samopoczucia, i wogóle :-)
Nie piszę bo mały też chorobowo od kilku dni, no i jestem z lekka wykończona bieganiem z nim pomiędzy szkołą a przedszkolem....pufff
joaśbuźka kochana
Do kliknięcia później
Nie piszę bo mały też chorobowo od kilku dni, no i jestem z lekka wykończona bieganiem z nim pomiędzy szkołą a przedszkolem....pufff
joaśbuźka kochana
Do kliknięcia później