kasik25
Zadomowiona(y)
witam sie we wtorkowy sloneczny,upalny wręcz dzień!!!
KASIK- witaj u nas ,rozgość sie i pisz kiedy masz czas...dziejue za twoje &&&-przydadzą sie bardzo-dziś wizyta u ginek i mam nadzieje,ze jest po owulce.Tobie zycze powodzenia odnośnie staran i upragnionej córeczki-ja mam parke ,wiec u mnie plec jest drugorzedna-byle sie udalo...choc gdzieś na dnie serca chyba chcialabym,zeby zawitala do nas mala dziewczynka...jenak najwazniejsze,zeby bylo,zeby zdrowe i ...zeby jedno
Witam i dziekuje
Dominis zajada sie buleczka, Arek w przedszkolu to ja na szybciutko wiadomo czytam... Daj znac co tam gin powie. Hym odnosnie blizniakow to Domis jest jednym z blizniakow bo na poczatku bylo widac 2 pecherzyki i Domisiowi serduszko bilo a na drugie czekalismy az sie rozwinie jednak z czasem zaniklo...
No i teraz jak sie bedziemy starac to mam nadzieje ze nie bedziemy mieli blizniakow bo 4 to oj a ze u nas sa sklonnosci rodzinne to hym znowu na mnie by trafilo Gdzie my sie pomiescimy ale do tego jeszcze daleko.
Tak tak wazne zeby bylo zdrowe my tak bardzo sie cieszylismy ze ciaze przeszlam w miare bez problemow porody tez a po 3 latach u Arka stwierdzono spektrum autyzmu wiec moge miec nawet 4 byle zdrowe
Milego dnia
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10