reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Pawimi - łoooo! Trener Lecha? Zieliński czy Kuźma to kuzyn??? Jak na mało popularny sport to amerykanie nieźle sobie poradzili. W Polsce to bardzo popularny sport, a na mistrzostwa nie pojechaliśmy:( A amerykanie nawet wyszli z grupy! Ja po cichu mam nadzieję, że może Sasha będzie grał. Tu są przepiękne boiska i program szkoleniowy dla najmłodszych, niestety z racji braku tradycji piłkarskich w moim domu chłopcy się nie garną. Przynajmniej Kajetan - woli układ słoneczny i perkusję. Cóż, zmuszać nie będę. Zabrałam go raz na trening - hahaha jak po niego przyjechałam to inni grali a ten stał przy bramce i gadał z kumplem....

No dobra, wpadłam powiedzieć dzień dobry i uciekam szukać domku na wakacje. W tym roku zostajemy tutaj, ale chcemy pojechać gdzieś nad ocean żeby dzieciaki chociaż w piasku się pogrzebały.
Domek wprawdzie znalazłam, ale my mamy czasem trochę pecha i jak go zabukowaliśmy to się okazało, że gość, który nam go bukował się pomylił i zamiast na 11.07 zabukował go nam na 03.07, a wtedy to H nie ma urlopu:(((
Miłego dnia:-)

reklama
witam sie w nowym tygodniu;-)
PAWIMI- na wczesniejszej stronie masz 4 fotki mojego salonu;-)
ANAKLIM- no ja sie na pilce nie znam ,tyle co mi mążtlumaczy ,ale..:-D:-D:-D
WERONICZKA,ZUZKUS,SEMPE,BODZIO,TASZKA,ANN.S,MAUREEN,ANETA I reszta co u Was???

jutro mam ginek i ciekawa jestem czy byla owluka bo nadal czuje bol jajnikow a dzis 14 d.c. a ja mam 27 dniowe wiec teoretycznie powinna byc...

witajcie po 2tygodniach przerwy!!!

wyjazd nad morze udanyod 8.00 do 23.00 byłam do dyspozycji dzieciaków, dobrze ze mama była to choc troszke mi pomogła, brakowało mi męza no ale cóż;-) niczego wiecej mi nie brakowało dogadzałam sobie jak mogłam goferki, lody buleczki na plazy i piwko na swiezym powietrzu:-D przytyłam 1,5kg na tym wichcie ale co tam hihihi

Alicja ma drugiego zęba, własnie siedzi obok mnie i wali kupacza smierdzacego masarkrycznie! zaczyna powoli wstawac a tak to dalej przemieszcza się jak inwalida:-D

Angelinka jeszcze 2 razy do przedszkola i caly lipiec bedzie ze mną.

Rafał dostał promocje do 5klasy z wynikiem 4,0:-) jestem z niego bardzo dumna! ale na dzien przed wyjazdem dałam mu mój strary telefon w stanie idealnym sony ericsona i co? poszedł z nim na dwor i zgubił!!!!!!!!!!! kuźwa z dupy to takie mu wióry leciały ze szok, ma powiedziane ze do 18roku zycia telefonu miec nie bedzie o !

a teraz wiesci o Starszym, tydzien przed koncem roku rada pedagogiczna usunęla go ze szkoły bez mozliwosci powtarzania w tej samej szkole klasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak się o tym dowiedział to skwitował to tak: ale mnie zrobili! i monę miał nie tęgą...no ale coż szlag by to trafił jako niepełnoletni muszę z nim szukać kolejnej szkoły i starac się by go przyjęli w drugim naborze... siwa jestem juz cała!

na koniec: mąż zgubił 3tyg temu obrączke:wściekła/y: troszkę mi przykro ale między nami jest tak cudnie ze mu to wybaczyłam hihihi od miesiaca czuje jakbym się zakochała na nowo:-D:-D
tak to ciągle nas nie ma, pracuje na ogrodku działkowym by go sprzedać, mam pęhcerze na rękach i nogach ale dam radę, kasa potrzebna na wpłate na samochód bo nasz fordzik klapnąl całkiem i jeździmy pozyczonym.

oj ale się rozpisałam ale potrzebowałam tego..
pozdrawiam wszystkie i przepraszam ze nie odniose się do nikogo,

Sempe - ja się witam bom nowa;-) Czy rada pedagogiczna uprzedziła Cię o tym, że chcą Starszego wywalić?????

Mama - Twój Tom w pracy???? Właśnie oglądam Holandię. Grają ze Słowacją. Na trybunach pomarańczowo:-)))) Wieczorem moja Brazylka choć bez Ronaldinho to....buuuu:((

C

narzekaly na brak pogody a teraz im upal doskwiera ;-)
witaj Sempe...no coz, odnosnie Twojego najstarszego sie nie wypowiem, ale chcialam wam tylko powiedziec ze moj syn ma dziewczyne, bardzo fajna rozsadna dziewczynka, lubie ja i podoba mi sie ze to wlasnie ona ;-) nawet matke znam, pracuje jako naukowiec na uniwersytecie a coreczka na samych szosteczkach w szkole leci, nawet teraz w wakacje wziela sobie dodatkowe semestry zeby byc na czele ;-)
Aniaklim - Jacek, Jacek ....moj maz nawet troche podobny do niego z buzki, tzn. pewne rysy twarzy sa charakterystyczne na tyle ze widac ze to bliska rodzina, Jacek to syn siostry mojego meza mamy a moj maz wykapana mamuska :-D

Lece, musze dzis daleko jechac znowu ale tym razem samochodem, nie widzi mi sie kolejny spacer siedmiomilowy na nogach w upale.

witam nowe mamuski:-)

anaklim: wczesniej miałam sygnały ze musi się z tym liczyc jak nie bedzie zaliczał przedmiotów i chodzil do szkoły. Wcale im się nie dziwie ale myslałam ze dadzą mu kolejną szanse. Trudno.

Mama05:-) witaj! ja tez dzis w domu siedziałam dopiero teraz wróciłam ze spaceru, mąż kąpie Alicje wiec mam chwile, upał upałem ale godzinke wytrzymalam na balkonoe plackiem leżałam : uwielbiam się opalać!!!

nie wiem czy pisałam ale spotkanie klasowe 5czerwca się mega udało! tanczyłam 7h nonstop ale nie z mężem:-D na koniec 3ostatnie tance przytulangowe to juz razem:-)

na T zaraz wkleje zdjęcie ale takie urwane bo w ruchu hihih

Mama05 trzymam kciuki za owocną noc:-D acha i bardzo ładnie ten Twój salon wyglada:-)
pawimi : dziewczyna bardzo duzo daje chłopakowi do myslenia, czasami na dobre się zmienia, ciekawe jak to bedzie u mojego

Witajcie mamusie wielodzietne:-p
Tak Was czytam i czytam i czyatm od ok miesiaca ale ze za wiele czasu nie mam na pisanie postanowilam sie przywitac:-)
Mam juz 2 chlopaczkow i myslimy sie postarac o hym... siostrzyczke fajnie by bylo no ale zobaczymy co z tego wyjdzie;-) no i w sumie nie juz bo dopiero w przyszlym roku chcemy zaczac ale to wszystko wyjdzie w praniu narazie musimy pracowac z naszym pierworodnym i wyprowadzic go ze tak powiem na prosta!
Moze nie bede tak czesto zagladac jak inne mamusie bo czas nie pozwala ale bede sie starala!
Jak narazie to mimo iz sie nie znamy to 3mam mocno kciuki za mama05 w sumie to za kazda w jakis sposob 3mam kciuki jednak narazie to tyle bo juz dzisiaj padam pozdrawiam serdecznie

reklama
witam sie we wtorkowy sloneczny,upalny wręcz dzień!!!
KASIK- witaj u nas ,rozgość sie i pisz kiedy masz czas...dziejue za twoje &&&-przydadzą sie bardzo-dziś wizyta u ginek i mam nadzieje,ze jest po owulce.Tobie zycze powodzenia odnośnie staran i upragnionej córeczki-ja mam parke ,wiec u mnie plec jest drugorzedna-byle sie udalo...choc gdzieś na dnie serca chyba chcialabym,zeby zawitala do nas mala dziewczynka...jenak najwazniejsze,zeby bylo,zeby zdrowe i ...zeby jedno

Do góry