Pawimi - łoooo! Trener Lecha? Zieliński czy Kuźma to kuzyn??? Jak na mało popularny sport to amerykanie nieźle sobie poradzili. W Polsce to bardzo popularny sport, a na mistrzostwa nie pojechaliśmy A amerykanie nawet wyszli z grupy! Ja po cichu mam nadzieję, że może Sasha będzie grał. Tu są przepiękne boiska i program szkoleniowy dla najmłodszych, niestety z racji braku tradycji piłkarskich w moim domu chłopcy się nie garną. Przynajmniej Kajetan - woli układ słoneczny i perkusję. Cóż, zmuszać nie będę. Zabrałam go raz na trening - hahaha jak po niego przyjechałam to inni grali a ten stał przy bramce i gadał z kumplem....
No dobra, wpadłam powiedzieć dzień dobry i uciekam szukać domku na wakacje. W tym roku zostajemy tutaj, ale chcemy pojechać gdzieś nad ocean żeby dzieciaki chociaż w piasku się pogrzebały.
Domek wprawdzie znalazłam, ale my mamy czasem trochę pecha i jak go zabukowaliśmy to się okazało, że gość, który nam go bukował się pomylił i zamiast na 11.07 zabukował go nam na 03.07, a wtedy to H nie ma urlopu((
Miłego dnia:-)
No dobra, wpadłam powiedzieć dzień dobry i uciekam szukać domku na wakacje. W tym roku zostajemy tutaj, ale chcemy pojechać gdzieś nad ocean żeby dzieciaki chociaż w piasku się pogrzebały.
Domek wprawdzie znalazłam, ale my mamy czasem trochę pecha i jak go zabukowaliśmy to się okazało, że gość, który nam go bukował się pomylił i zamiast na 11.07 zabukował go nam na 03.07, a wtedy to H nie ma urlopu((
Miłego dnia:-)