reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MAUREEN- dzieki;-)
JOAŚ- jak samopoczucie??ruchy pewnie juz czujesz?;-)kiedy wizyta??no goni Cie Zuzkusi liczymy ,ze Jej sie udaloja gonie Mauren i Anie i pozostale mamy ktore maja trojke:-)
JOAŚ- jak samopoczucie??ruchy pewnie juz czujesz?;-)kiedy wizyta??no goni Cie Zuzkusi liczymy ,ze Jej sie udaloja gonie Mauren i Anie i pozostale mamy ktore maja trojke:-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Witam środowo.
Jak Wam mija poranek? Mnie bardzo sennie. W ogóle się nie wyspałam.
Joaś życzę żeby udało Wam się zakupić wymarzoną sofę bez mocnego zaciskania pasa. Kurcze jak ja lubię jeździćdo ikea. Ale mój R bardzo tego nie lubi więc siłą rzeczy nie bywam tam prawie wcale
Jak Wam mija poranek? Mnie bardzo sennie. W ogóle się nie wyspałam.
Joaś życzę żeby udało Wam się zakupić wymarzoną sofę bez mocnego zaciskania pasa. Kurcze jak ja lubię jeździćdo ikea. Ale mój R bardzo tego nie lubi więc siłą rzeczy nie bywam tam prawie wcale
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam i ja na porannej zmianie:-) Pochmurno i zimno wiec siedzimy z Maciejem w domu. Ania i Krzys juz w szkole i przedszkolu wiec ja mam chwilke dla siebie;-)
Joas, Weroniczka moj tez ze mna nie chodzi do sklepow meblowych bo jest zdania ze w domu jak jest lozko i krzeslo na ubrania to juz jest wszystko. A ja uwielbiam przegladac katalogi, robic rysunki i projekty a w sklepach meblowych po prostu wsiakam na dlugie godziny
Pozdrawiam:-):-):-)
Joas, Weroniczka moj tez ze mna nie chodzi do sklepow meblowych bo jest zdania ze w domu jak jest lozko i krzeslo na ubrania to juz jest wszystko. A ja uwielbiam przegladac katalogi, robic rysunki i projekty a w sklepach meblowych po prostu wsiakam na dlugie godziny
Pozdrawiam:-):-):-)
Hello Dziewczynki ;-)
Ja również witam, z Amelką na kolanach, klikam jednym palcem, bo drugą ręką bujam Marcelkę w wózku Jakoś sobie trzeba radzić..
Joaś,
koniecznie proś o usg i zdaj nam relację po badaniu
Ja również uwielbiam Ikea, ale mogłam do niej jezdzić tylko w Pl, tutaj też są te sklepy, ale żadnego nie mam w pobliżu niestety.. Moja Paula jak była mała, traktowała wyjazd do Ikea jak wielką atrakcję - ze względu na tamten placyk zabaw, oglądanie bajek z dziećmi, a potem hot-dogi za złotówkę i lody Do dzisiaj to wspomina
Za sofę trzymam kciuki Ja tez teraz ograniczać będę mocno wydatki, bo chcemy wyjechać nad morze pod koniec lipca i potrzebujemy oczywiście pieniędzy na ten cel, a na koncie marne zaskórniaki Ale może się uda..
Weroniczka,
u mnie też ciężkawo po słabo przespanej nocy. Marcelinie się poprzestawiało - o ile wcześniej po karmieniu zaraz zasypiała, to teraz się wybudza i popłakuje, zaśnie, potem kolejne karmienie i znów wszystko się powtarza.. Życzę w miarę spokojnego dnia ;-)
Zuskus,
ja też uwielbiam katalogi z propozycjami wystrojów wnętrz, ale już tak do sklepów meblowych mnie nie ciągnie hi hi..
Mama05,
a Ciebie jeszcze nie ma na posterunku ??:-)
Ściskam wszystkie Was mooocnooo... i niech to będzie wspaniały dzień, a co ;-)
Ja również witam, z Amelką na kolanach, klikam jednym palcem, bo drugą ręką bujam Marcelkę w wózku Jakoś sobie trzeba radzić..
Joaś,
koniecznie proś o usg i zdaj nam relację po badaniu
Ja również uwielbiam Ikea, ale mogłam do niej jezdzić tylko w Pl, tutaj też są te sklepy, ale żadnego nie mam w pobliżu niestety.. Moja Paula jak była mała, traktowała wyjazd do Ikea jak wielką atrakcję - ze względu na tamten placyk zabaw, oglądanie bajek z dziećmi, a potem hot-dogi za złotówkę i lody Do dzisiaj to wspomina
Za sofę trzymam kciuki Ja tez teraz ograniczać będę mocno wydatki, bo chcemy wyjechać nad morze pod koniec lipca i potrzebujemy oczywiście pieniędzy na ten cel, a na koncie marne zaskórniaki Ale może się uda..
Weroniczka,
u mnie też ciężkawo po słabo przespanej nocy. Marcelinie się poprzestawiało - o ile wcześniej po karmieniu zaraz zasypiała, to teraz się wybudza i popłakuje, zaśnie, potem kolejne karmienie i znów wszystko się powtarza.. Życzę w miarę spokojnego dnia ;-)
Zuskus,
ja też uwielbiam katalogi z propozycjami wystrojów wnętrz, ale już tak do sklepów meblowych mnie nie ciągnie hi hi..
Mama05,
a Ciebie jeszcze nie ma na posterunku ??:-)
Ściskam wszystkie Was mooocnooo... i niech to będzie wspaniały dzień, a co ;-)
witam i ja, pisałam wczoraj, ale posta wcięło, więc jeszcze raz- u mnie chorobowo, małemu katar poszedł ponoć na uszy i dostał antybiotyk a że duży i ciężki jest to całe5 ml.- sporo jak na takiego malucha na raz. Z małym byłam u lekarza w poniedziałek a we wtorek z Oliwią, bo przyszła z przedszkola z gorączką 38,3 kreski - pani doktor stwierdziła angine (mała nie skarżyła sie o dziwo na ból gardła) i dała antybiotyk na 10 dni (Ospen na paciokowca) Ogólnie ufam tej lekarce, ale ostatnio jakoś miałam wrażenie, że "leci po łebkach"...sama nie wiem...
Poza tym mała regularnie płacze za babcią, a starsza stała sie po jej wyjeździe marudniejsza...
maureen ja po pierwszej miałam depreche, konsekwencje mam wrażenie ponosze do dziś... trzymaj sie, będzie dobrze, fajnie, że mąż pomaga i wspiera- to pół sukcesu.
zuskus fiu, fiu....toście poszaleli ;-)powodzenia
jak ja bym chciała, żeby mój mąż chciał dużą rodzine......
joaśtrzymam kciuki żeby było dobrze
ja też ostatnio jakaś nie wyspana chodze, ciągle mi mało
Poza tym mała regularnie płacze za babcią, a starsza stała sie po jej wyjeździe marudniejsza...
maureen ja po pierwszej miałam depreche, konsekwencje mam wrażenie ponosze do dziś... trzymaj sie, będzie dobrze, fajnie, że mąż pomaga i wspiera- to pół sukcesu.
zuskus fiu, fiu....toście poszaleli ;-)powodzenia
jak ja bym chciała, żeby mój mąż chciał dużą rodzine......
joaśtrzymam kciuki żeby było dobrze
ja też ostatnio jakaś nie wyspana chodze, ciągle mi mało
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Cześć kochane moje
ja dzis bylam od rana w Poznaniu na zakupach spozywczysz...potem w ogrodniczym po krzew-zaraz go posadze [FONT="]
[/FONT],teraz pomalowalam sufit w sypialni [FONT="]
[/FONT],sciany juz odswierzylam i sufit przemalowalam na bialo bo byl jasny lososiowy;-)teraz mam bialy a sciany waniliowei meble w kolorze wenge i jest si...
WERONICZKA,ANNA.S.-Wy tez niewyspane?? [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]
[/FONT]ja spie cale noce,ale jakoś tez mi malowczoraj dostalam @ i od 5 dnia zaczynam brac Clo i licze,ze beda po nim pieknie pecherzyki rosly-choc mi starczy 1 pecherzyk;-)
ZUZKUS- jeszcze 9 dni-haha [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
JOAŚ- jak wizyta????????? [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]ja czekam tu niecierpliwie
ANETA- gdzie sie podziewasz??? [FONT="]
[/FONT]
ja dzis bylam od rana w Poznaniu na zakupach spozywczysz...potem w ogrodniczym po krzew-zaraz go posadze [FONT="]
WERONICZKA,ANNA.S.-Wy tez niewyspane?? [FONT="]
ZUZKUS- jeszcze 9 dni-haha [FONT="]
JOAŚ- jak wizyta????????? [FONT="]
ANETA- gdzie sie podziewasz??? [FONT="]
witam sie i ja na chwileczke, nie zaginelam i pamietam o was. Kurcze chwilke mnie nie bylo i tyle nowych mamusiek przybylo nawet ciezko mi sie polapac co, gdzie i kto pisal
Mama05 - czytalam Twoje smutki....wspolczuje smierci tesciowej a zarazem niewiarygodna jest historia Twojego tatusia. Tata pewnie sie czuje jakby mu drugie zycie ktos podarowal..
Trzymam goraco kciukasy za wasze poczynania nad nowym bobo ;-)
Zuskus - ja widze ze jednak chcecie zmajstrowac kolejnego potomka wbrew wszelkim logicznym argumentom ze moze nie czas ani odpowiednia pora....No to czekamy, na ogloszenie wynikow
Maureen - kochana glowka do gory, wszystko bedzie dobrze, nie ty jedna nie ostatnia, dacie rade!
Hej Joas, Weroniczka (zakupilas wozeczek moze?), AnnaS, IzaBK, Sempe (super ze Twoj humorek na nowo kwitnie i tak trzymac)....witam sie kochane, wybaczcie jesli kogos pominelam...ale duzo nas sie zrobilo!
Pozdrawiam i sle caluski!
Mama05 - czytalam Twoje smutki....wspolczuje smierci tesciowej a zarazem niewiarygodna jest historia Twojego tatusia. Tata pewnie sie czuje jakby mu drugie zycie ktos podarowal..
Trzymam goraco kciukasy za wasze poczynania nad nowym bobo ;-)
Zuskus - ja widze ze jednak chcecie zmajstrowac kolejnego potomka wbrew wszelkim logicznym argumentom ze moze nie czas ani odpowiednia pora....No to czekamy, na ogloszenie wynikow
Maureen - kochana glowka do gory, wszystko bedzie dobrze, nie ty jedna nie ostatnia, dacie rade!
Hej Joas, Weroniczka (zakupilas wozeczek moze?), AnnaS, IzaBK, Sempe (super ze Twoj humorek na nowo kwitnie i tak trzymac)....witam sie kochane, wybaczcie jesli kogos pominelam...ale duzo nas sie zrobilo!
Pozdrawiam i sle caluski!
reklama