reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
MAUREEN- dzieki;-)
JOAŚ- jak samopoczucie??ruchy pewnie juz czujesz?;-)kiedy wizyta??no goni Cie Zuzkus:-Di liczymy ,ze Jej sie udalo:tak:ja gonie Mauren i Anie i pozostale mamy ktore maja trojke:-)

Witam środowo.
Jak Wam mija poranek? Mnie bardzo sennie. W ogóle się nie wyspałam.
Joaś życzę żeby udało Wam się zakupić wymarzoną sofę bez mocnego zaciskania pasa. Kurcze jak ja lubię jeździćdo ikea. Ale mój R bardzo tego nie lubi więc siłą rzeczy nie bywam tam prawie wcale :(

Witam i ja na porannej zmianie:-) Pochmurno i zimno wiec siedzimy z Maciejem w domu. Ania i Krzys juz w szkole i przedszkolu wiec ja mam chwilke dla siebie;-)

Joas, Weroniczka moj tez ze mna nie chodzi do sklepow meblowych bo jest zdania ze w domu jak jest lozko i krzeslo na ubrania:eek: to juz jest wszystko. A ja uwielbiam przegladac katalogi, robic rysunki i projekty a w sklepach meblowych po prostu wsiakam na dlugie godziny:zawstydzona/y:

Pozdrawiam:-):-):-)

Hello Dziewczynki ;-)

Ja również witam, z Amelką na kolanach, klikam jednym palcem, bo drugą ręką bujam Marcelkę w wózku :-D:-D:-D Jakoś sobie trzeba radzić..

Joaś,

koniecznie proś o usg i zdaj nam relację po badaniu :tak:

Ja również uwielbiam Ikea, ale mogłam do niej jezdzić tylko w Pl, tutaj też są te sklepy, ale żadnego nie mam w pobliżu niestety.. Moja Paula jak była mała, traktowała wyjazd do Ikea jak wielką atrakcję - ze względu na tamten placyk zabaw, oglądanie bajek z dziećmi, a potem hot-dogi za złotówkę i lody :-D:-D Do dzisiaj to wspomina :cool2:
Za sofę trzymam kciuki :tak: Ja tez teraz ograniczać będę mocno wydatki, bo chcemy wyjechać nad morze pod koniec lipca i potrzebujemy oczywiście pieniędzy na ten cel, a na koncie marne zaskórniaki :zawstydzona/y: Ale może się uda..

Weroniczka,

u mnie też ciężkawo po słabo przespanej nocy. Marcelinie się poprzestawiało - o ile wcześniej po karmieniu zaraz zasypiała, to teraz się wybudza i popłakuje, zaśnie, potem kolejne karmienie i znów wszystko się powtarza.. Życzę w miarę spokojnego dnia ;-)

Zuskus,

ja też uwielbiam katalogi z propozycjami wystrojów wnętrz, ale już tak do sklepów meblowych mnie nie ciągnie hi hi..

Mama05,

a Ciebie jeszcze nie ma na posterunku ??:-)

Ściskam wszystkie Was mooocnooo... i niech to będzie wspaniały dzień, a co ;-):tak:

witam i ja, pisałam wczoraj, ale posta wcięło, więc jeszcze raz- u mnie chorobowo, małemu katar poszedł ponoć na uszy i dostał antybiotyk a że duży i ciężki jest to całe5 ml.- sporo jak na takiego malucha na raz. Z małym byłam u lekarza w poniedziałek a we wtorek z Oliwią, bo przyszła z przedszkola z gorączką 38,3 kreski - pani doktor stwierdziła angine (mała nie skarżyła sie o dziwo na ból gardła) i dała antybiotyk na 10 dni (Ospen na paciokowca) Ogólnie ufam tej lekarce, ale ostatnio jakoś miałam wrażenie, że "leci po łebkach"...sama nie wiem...
Poza tym mała regularnie płacze za babcią, a starsza stała sie po jej wyjeździe marudniejsza...

maureen ja po pierwszej miałam depreche, konsekwencje mam wrażenie ponosze do dziś... :zawstydzona/y: trzymaj sie, będzie dobrze, fajnie, że mąż pomaga i wspiera- to pół sukcesu.

zuskus fiu, fiu....toście poszaleli ;-)powodzenia
jak ja bym chciała, żeby mój mąż chciał dużą rodzine......

joaśtrzymam kciuki żeby było dobrze

ja też ostatnio jakaś nie wyspana chodze, ciągle mi mało :crazy:

Cześć kochane moje
ja dzis bylam od rana w Poznaniu na zakupach spozywczysz...potem w ogrodniczym po krzew-zaraz go posadze [FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT],teraz pomalowalam sufit w sypialni [FONT=&quot]
n040.gif
[/FONT],sciany juz odswierzylam i sufit przemalowalam na bialo bo byl jasny lososiowy;-)teraz mam bialy a sciany waniliowe:tak:i meble w kolorze wenge i jest si...
WERONICZKA,ANNA.S.-Wy tez niewyspane?? [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e044.gif
[/FONT][FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT]ja spie cale noce,ale jakoś tez mi malo:sorry:wczoraj dostalam @ i od 5 dnia zaczynam brac Clo i licze,ze beda po nim pieknie pecherzyki rosly-choc mi starczy 1 pecherzyk;-)

ZUZKUS- jeszcze 9 dni-haha:tak::rofl2::rofl2: [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]

JOAŚ- jak wizyta????????? [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]ja czekam tu niecierpliwie:confused2:
ANETA- gdzie sie podziewasz??? [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

witam sie i ja na chwileczke, nie zaginelam i pamietam o was. Kurcze chwilke mnie nie bylo i tyle nowych mamusiek przybylo nawet ciezko mi sie polapac co, gdzie i kto pisal :-D
Mama05 - czytalam Twoje smutki....wspolczuje smierci tesciowej a zarazem niewiarygodna jest historia Twojego tatusia. Tata pewnie sie czuje jakby mu drugie zycie ktos podarowal..
Trzymam goraco kciukasy za wasze poczynania nad nowym bobo ;-)
Zuskus - ja widze ze jednak chcecie zmajstrowac kolejnego potomka wbrew wszelkim logicznym argumentom ze moze nie czas ani odpowiednia pora....No to czekamy, na ogloszenie wynikow :-D

Maureen - kochana glowka do gory, wszystko bedzie dobrze, nie ty jedna nie ostatnia, dacie rade!
Hej Joas, Weroniczka (zakupilas wozeczek moze?), AnnaS, IzaBK, Sempe (super ze Twoj humorek na nowo kwitnie i tak trzymac)....witam sie kochane, wybaczcie jesli kogos pominelam...ale duzo nas sie zrobilo!
Pozdrawiam i sle caluski!

Pawimi,

ja też Cię kochana witam :tak::-):tak:

Mama05,

wrzuć zdjęcie sypialni ;-) I jaki to jest do diaska kolor - wenge ???

AnnaS,

trzymam kciuki, żeby dzieciaczki Twoje szybko doszły do siebie :tak:

reklama
maureen dziękuje, mam nadzieje, że Marcelinka też da ci sie jak najszybciej wyspać ;-) mój ostatnio robi długie przerwy w nocy, mam nadzieje, że to na stałe :tak:

dobrej nocy wszystkim :-)

Do góry