reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam wszystkich paskudna pogoda dzisiaj ostatnio szalelismy na plazy dzieciaki sie opalily troche mnie rowniez czeka remont ale w lipcu juz jestem przerazona ta mysla ;-):-):-):-)

reklama
Witam się i chciałabym dołączyć do grona szczęśliwców.
Czytałam was dzisiaj cały dzień,od pierwszej do 40 strony,później po łebkach...
AnnaS. gratuluje Fabianka, Maureen gratuluje Marcelinki - p.s.też jestem w uk i boję się tutaj rodzić,boję się że mnie nie przyjmą na czas do szpitala jak zacznę rodzić i wyślą do domu...a chcę znieczulenie więc poród domowy odpada

Wciąż jakoś nie mogę uwierzyć że jestem w kolejnej ciąży ale wasze posty nastroiły mnie bardziej optymistycznie. Wiedzą tylko nasi znajomi w uk a mamie powiem jak 2 czerwca dolecę do Polski,eh...

MELDUJE ZE ZYJE ,ALE LEDWO.....

jutro napisze o co chdzi bo dzis juz padam...
a tymczasem witam BEDISMAL i OLE- piszcie czesto i czujcie sie jak u siebie.
OLA- gratuluje malego synusia i starszej dwojki tez;-)
BEDISMAL- a Tobie gratuluje malej fasolki-ja czekam na @ i po niej zaczynam horomy i dzialamy:tak:

ANNA.S- dzieki za kciuki!!buzka:-)

Dzień dobry Drogie Mamy:)

Kilka dni temu natrafiłam na Waszą grupę, bardzo mi się podoba.
Moim marzeniem jest trójeczka :tak:
Piszę z Krakowa, jestem mamą 5,5 miesięcznej Emilki, bardzo absorbującej istotki. Zmęczenie z ostatnich miesięcy sprawiło, że zaczęłam wątpić w mój plan większej rodzinki (czy podołam...), ale czytam Was i macie tyle siły, energii i radości, że na nowo wróciła nadzieja :tak:
Mam nadzieję, że mogę się przytulić do Waszej grupy mimo, że dopiero rozpoczynam budowanie rodzinki;-) i że jak narazie jestem mamą jedynaczki :happy2:

Życzę miłej niedzieli :elvis:
W Krakowie spadł w nocy deszcz i może wreszcie będzie czym oddychać, malutka miała wczoraj w pokoiku aż 28 stopni :eek:

No to do poczytania :tak:

witam sie-u mnie smutne wieści-w piatek byla na Pomrzu silna wichura i burza b.silna i gradobicie -grad wielkość kurzych jajek:szok:ja mam na Pomorzu caaaalą rodzinke-babcia plakal mi do telefonu ,ze jak ma 86lat nigdy czegos takiego nie widziala,dziadziuś juz nie zyje i sama byla w ta wichure w domu-a tak wogole to zapowiadali na Pomorzu tornodo!!!!!wiec domyslcie sie z jaką silą wial wiatr!!!
moj tata wracal akutar do domu gdy sie zaczelo to wszystko i niestety ...nie zdazyl-na aulo spadlo drzewo-jechal busem-przebilo auto na wylot d dachu po podwozie -przebil 2 fotele obok taty a nad Nim Bog czuwal...droga hamowania z drzewem ponad 100 m zaslonioną mial przez liscie przednia szybe wiec cud ze w inne drzewo nie walna...jakos wyszedl z auta i stal w tych strugch deszczu i w centrum okropnej burzy w szoku co sie stalo-policjany z 20 letnim starzem powiedzial ze czegs takiego nie widzial-z jaka sila to drzewo wbilo sie w auto i zeby czlowiek to przezyl...
nie moglam sie pozbierac i pozniej dodzwonic do rodziny bo nadajnik ery zostal zniszczony-dzis dopiero rozmawialam z Tatą...a wczoraj w nocy zmarla na zawal Tomka mama...w poniedzialek zaczynamy przygotowania do pogrzebu...Toma tata zmarl jak Tom mial 13 lat a teraz zmarla mama-zostala Mu siostra i my...

MADZIARA-KR- pisz u nas smialo i zabieraj sie do pracy nad powiekszeniem rodzinki-ja zaraz zaczynam prace nad trzecim:happy2:
milej niedzieli...

Mamo
Bardzo smutny miałaś weekend, bardzo ci współczuję....
[*]
Przeczytałam twój postjednym tchem,nie wiem jak cię pocieszyć, dobrze że tata cały i zdrowy. Opatrzność Boża...

bedismall- dziekuje za wsparcie...wiem -tu ciezko dobrac slowa...czasem wazne ,ze mozna sie wyzalic i ze ktos wyslucha...mam nadzieje,ze w tym roku to koniec zlych wieści.

sciskam Was kochane i do jutra-jutro pewnie wiecej Was wleci.
karaluchy !! :)))

IZA ,JOAŚ- no trudny czas i musimy jakoś dac sobie rade....

gdyby moj tata....t byly by 2 pogrzeby w jednym czesie....jak czesem mysle co mogl byc to wyć z zalu sie chce!!!ale tata jest caly i zdrwy i mam nadzieje,ze psychicznie tez szybko djdzie do siebie-wczoraj do mnie zadzwnil bo wkoncu naprawili nadajnik ery-On mowil a ja delektowalam sie Jego glosem...
ja latwo mzna stracic to co najcenniejsze....

kochane zycze Wam milego i udanego dnia i samych dobrych wieści-ja mam nadzieje,ze tez juz takie beda bo tych zlych jest juz za duzo..

reklama
Do góry