Dzień dobry Mamusie,
Mamo05,
przykro mi z powodu ostatnich wydarzeń, życzę siły dla całej Rodzinki,
to duże szczęście kiedy nasi rodzice mogą dążyć długich lat i nacieszyć się wnukami,
w niedzielę minęły 4 lata od śmierci mojego taty i ogromnie mi go brakuje,
najbardziej brakuje mi rozmowy bo to mądry człowiek był i jego rady czasem bardzo by mi pomogły,
no i żal mi, że nie poznał swojej wnusi, blond rozrabiary, jestem pewna, że by się w niej zakochał
jedno co mnie pociesza - on długo i bardzo ciężko chorował, na kilka miesięcy przed śmiercią śniłam mu się z mężem i dwójką bąbli,
że opowiadamy o dziadku, tak go uspokoił ten sen, bardzo był odmieniony i spokojniejszy,
więc tak sobie myślę, że on widzi...
dziękuję Wam bardzo za miłe powitanie
będę wpadać jak tylko mi moja łobuziara pozwoli
dobrego dnia
Jeszcze podzielę się tylko ostatnimi wydarzeniami u małej Emilki,
jakąś fazę dziwną przerabia - płochliwa się dziewczyna zrobiła i byle co psuje jej humorek
wyszłam z kąpieli z mokrymi włosami, ta w płacz, otwieram kran z wodą też łezki... babcie widzi - płacze
za to pięknie siedzi podparta poduszkami a wczoraj to siadła nawet chwilkę bez,
duża gada, znaczy się zawodzi
za to dalej nie ma ząbków a w tamtym tygodniu była taka rozróba, jakby się przebijały... ale nieee... neverending story
Dzień dobry wszystkim!
Miłego dnia.
Joaś,
Jak się czujesz? Co słychać u Twojej wesołej kompanii?
Mamo 05,
Trzymam kciuki za powodzenie w staraniach
Ja sobie troszkę odpocznę, ułożę z pracą jakiś plan i również przystępuje do akcji bo chciałabym, żeby była nieduża różnica wieku między bąblami, tylko najpierw muszę być w dobrej formie, żeby podołać odmiennemu stanowi
Już tu przeczytałam jak pracować na chłopczyka