reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Pawimi,

ja też Cię kochana witam :tak::-):tak:

Mama05,

wrzuć zdjęcie sypialni ;-) I jaki to jest do diaska kolor - wenge ???
MAUREEN- :-D:-DWENGE to kolor ziarenka kawy-taki ciemny,glęboki brąz:tak:takie mam meble a sciany waniliowe;-)fotki wrzuce,ale po pogrzebie b teraz Tom nie ma do tego glowy:sorry::-(

pozdrawiam wszystkie babki moje kochane
PAWIMI- no zyjesz kobieto:rofl2::rofl2:swietnie,ze sie odezwalaś [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif

ANNA.S.- zycze,zeby Fabianek ladnie i dlugo spal w nocy[/FONT] [FONT=&quot]
a035.gif
[/FONT]

reklama
cześć lejdis
slonecznego dnia Wam zycze ja mam dzis sporo zajec w planie i nie wiem czy mi dnia wystarczy bo trzeba:
[FONT=&quot]
h020.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
e015.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
d030.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT]

[FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

i jeszcze z Wam [FONT=&quot]
k055.gif

tak wiec biore sie do pracy:tak:;-)
[/FONT]

Dzień dobry :-)

Za oknem u nas ładne słoneczko, a mnie złapało przeziębienie - kicham i prycham i okropnie boli mnie gardło.. Czy mogę coś brać na to karmiąc piersią ?

dzisiaj dłużej jestem sama, bo mój M. po pracy jedzie coś załatwić, a Paulinka po szkole jedzie do innej szkoły- gra w szkolnej drużynie krykieta i mają mecz międzyszkolny. Zadziwia mnie ta moja córka - pasjonuje się piłką nożna, można by nawet rzec, że ma na jej punkcie prawdziwego bzika ( nawet pokój ma z akcentami futbolowymi :-D ), gra w krykieta, bierze udział we wszystkich możliwych sportowych zajęciach w szkole i klubach, wcześniej trenowała jeszcze karate..
No i niestety ubiera się też tylko w sportowe ciuchy, na sukienki nie chce nawet patrzeć, ale co poradzić.

Mama05,

ale masz ambitny plan na dzisiaj :tak: Zazdroszczę energii :-D Ja też zabieram się za mycie okien ( i to od tygodnia ), ale coś mi nie wychodzi. Dzisiaj na pewno nie pomyję, bo kiepsko się czuję. Ale kiedyś w końcu trzeba :-D
A co do twojej sypialni - to masz po prostu waniliową kawkę.. mmm. pycha ;-)

Miłego dnia Babolki ;-)

mamo powodzenia w dzisiejszych ambitnych planch :-) ja też ma dziś nie lada orzech, kombinuje z kim zostawić dziewczynki żeby spokojnie pójść na zebranie w przedszkolu, ale nikt nie może, tylko pewnie teściowa, ale tej to ja nie chce, już wole ich wszystkich zabrać ze sobą, zobaczę, może jedna z cioć zostanie z małym a dziewczynki wezmę- wkońcu to tylko godzinka, może półtorej...trzymajcie kciuki

maureen nie wiem jakie tam macie leki, ale u nas to bym ci proponowała apap i psikaczke do nosa homeopatyczną EUPHORBIUM COMPOSITUM S AEROZOL DO NOSA 20 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl a do gardła zdaje sie Tantum Verde można

anna.s- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete-moze uda sie ktorąś ciocie poprosić:tak:Fabianek pewnie pospi w tym czasie:tak: [FONT=&quot]
r025.gif
[/FONT]

joaś- jak po wizycie [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

ja juz poodkurzane,8 okien pomyte,posciel przebrana i juz sie pierze a zaraz wstawiam miesko do piekarnika,kurze tez pscierane.
teraz zostanie ogrd-za 1,5 godzinki podjedzie po mnie sasiadka i jedziemy do szkolki roz-chce kupic przed dom 3,4 takie szczepine na pniu-bedzie pieknie:tak:

Ostatnia edycja:
u mnie plan pracy na dzis wyknany-zrobilam wszystko-byla po Zuze i kupilam na jutro na pogrzeb kwiaty-kupilam różowe lilie-takie daliśmy tesciowej jak byly podziekowania na slubie...plecialy mi lzy w kwiaciarni....kupilam dla siebie i dla Toma.za pol godziny bedzie w domu wiec ide Mu przygotować obiad

ANNA.S- mam nadzieje,ze znalazlaś rozwiązanie-i ze spokojnie mzesz iść na zebranie:tak:
JOAŚ-???????????????????????????:eek:

Witam
My spedzylismy kilka dni u brata troszke mieszkanie doprowadziłam do normy bo rodzice beda w piatek.

mamo- przykro mi z powodu tesciowej i wszystkich nieszczesc ;(

U nas jakos leci Zosia jest niemozliwa ciagle sie smieje i to do kazdego. Byłam u ortopedy i za 6 tyg mamy isc znow ale najblizszy wolny termin mamy na wrzesien wiec normalnie paradoks jakis... trzeba isc prywatnie. Natalka za to jest bardzo niesmiała, boi sie niektorych ludzi nie wiem jak jej pomoc bo czesto sa to bliskie osoby jak dziewczyna mojego brata czy jej chrzestnego ... A ona chowa sie w pokoju, zasłania, idzie spac... Ktoras z Was miała taki problem???

Witam i ja!
Ja dzis opalalam sie...plewiac w ogrodku, i chyba przesadzilam bo skora piecze. Z kleszczami to u nas jakas masakra, kazdy z nas juz po 2 zaliczyl.

Mama sil na jutro bo czeka Was smutna uroczystosc
Annes nooo terminy do lekarzy sa super. Ja w styczniu ustalalam dla chlopakow do pulmunologa - maja na pazdziernik, a Ania do okulisty na grudzien :szok: paranoja!!!!
Anna i jak dalas rade z ta wywiadowka?

Pozdrawiam

reklama
ANNES,zuzkus- DZIEKUJE WAM-bede wspierać męża z calych sil...przyjadą moi rodzice i siostra z mężem i brat wiec bedziemy wszyscy z Tomkiem:-(

nie wiem o ktorej i czy jutro wlece....
dobrej nocy i raz jeszcze dziekuje za wsparcie...

Do góry