reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ANETA- ja juz inaczej nie umniem Ci wytlumaczyc z suwaczkiem [FONT=&quot]
e052.gif

mam nadzieje,ze jeszcze poprobujesz:tak:

ANNES- w takim razie zycze synka
[/FONT] [FONT=&quot]
a130.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a130.gif

ja mam parke starsza corka i teraz tez bym chyba chciala corke,choc jak patrze na synka to z charakteru jest cudowny,corka to nerwusek i musi byc na Jej,ale moze druga nie bedzie taka żywiolowa[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif

zobaczymy czas pokaze czy wogole uda mi sie zajść bo narazie to klapa:-(
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
amelia 211.jpgamelia 212.jpgjuz probowalam ale jak zapisalam to suwaczek wyszedl mi na moim profilu ale bede probowac dalej

przepraszam ze ciagle zawracam ci glowe:zawstydzona/y:ale jak wchodze w sygnature przekopiuje adres i klikam na zapisz to wychodzi mi taka wiadomosc INVALID FILE a niestety nie znam angielskiego i jak klikam na wysli to to samo bo adres mi zostaje tam gdzie go wpisalam a u gorypisze obrazek w sygnaturce pod spodem Dodaj obrazek do sygnatury Wpisz adres URL to tu go wklejam na dole mozna dodac swoje zdjecie z komputera i calkiem na dole pisze wysli i nie moge sie z ym polapac

proba ale mysle ze nie wyszlo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
UWAGA! SEMPE POWRACA:-D

witajcie Kochane, dobrze ze pamietam jak się nazywam po tak intensywnym dłuuuuuuuuuuuuugimmmmmmmmmm weekendzie:-)
od srody do wczoraj mieszkała u nas kolezanka która przyjechała z Niemiec na sobotnie spotkanie klasowe, które notabene UDAŁO SIĘ DO ENTEJ POTĘGI!!!!!! ciało mnie boli do dziś ale co się dziwic jak 7h tancowałam non stop!! :szok:.. wszyscy mówili mi takie komplementy ze do dziś mam rumience na twarzy hihihih

Mała mi tu pod kolanami swiruje, pranie czeka na powieszenie, super pogoda za oknem o 11.00 idę się opalać bo przeciez w sobote wyjazd na morze a tam to nie wiadomo jaka pogoda będzie!

witam nowe mamusie , czujcie się tu dobrze pytajcie i odpowiadajcie jak najwiecej!!!

mama05- nio to zycze powodzenia i coreczki. Moja starsza to tez nerwusek. Mała już zapowiada sie na zywiołowe dziecko i ciagle sie cieszy

mama05- nio to zycze powodzenia i coreczki. Moja starsza to tez nerwusek. Mała już zapowiada sie na zywiołowe dziecko i ciagle sie cieszy

ANNES- [FONT=&quot]
c013.gif

DZIEKUJE!!a jak bedzie zobaczymy

SEMPE- nooooooooooooooooooooo! witamy spowrotem i w cudownym humorze i te komplementy...widac ze potrzebowalas sie wybawic i fajnie ze sie wszystko udalo...

ANETA- mam nadzieje,ze jak Ci Adusia podeslala linka to dasz rade:tak:

ADUSIA- Weroniczka polecala na zabkowanie homeopatyczne kulki(do rozpuszczenia w lyzeczce wody) Chamomilla 30-moze sprobuj

ja zakonczylam czesc remontu w salonie i paaaaadam [/FONT] [FONT=&quot]
d015.gif

skrobie resztka sil...
sciskam Was
[/FONT]

Witajcie kochane!!! :-)
Bylam wczoraj i nawet napisalam posta ale komp mi tak przymulal ze nerwowo nie wytrzymalam. Pisze wiec dzis co pamietam
Mamo w ten weekend mialam super okazje na dziewczynke i moj M byl zdecydowany...ale ja nie do konca. Tobie &&&
Weronika moge sobie wyobrazic jak Ropa wyglada bo u nas tez ogromne szkody. jedyny plus to to ze w gorach szybko woda opada. Dobrze ze udalo Wam sie wrocic do domu
Aniu u nas Mackowi tez juz kleszcza w tym sezonie wyciagalam ale na szczescie nie ma obrzeku. Za to mnie wkrecil sie w piers :szok: erotoman jakis i...kurcze nie chce zejsc, chyba musze sie z tym przejsc do lekarza :-(
Sempe fajnie tak sie oderwac od codziennosci :tak:
Pawimi co u Ciebie?

Witam nowe wielodzietne mamy!!!:-)

A to kilka widoczkow z mojej miejscowosci
0000SFG4RSMR1U9M-C303.jpg0000SFG5ITKFDLXV-C303.jpg0000SFG6STQ8WX1B-C303.jpg0000SFBRD25LIVSF-C303.jpg0000SEPOGGYGEO98-C303.jpg[video=youtube;a8O7FjVMEPM]http://www.youtube.com/watch?v=a8O7FjVMEPM&feature=player_embedded[/video]

reklama
Czesc dziewczyny
brakuje czasu na wszystko:( a tu od poniedzialku trzeba jezdzic na rehabilitacje z najmlodszym:(
Dobrze ze cala trojka smacznie spi to moge chwile poczytac cou was

;9

Do góry