ANETA- kliknij np.w moj suwaczek i Ci sie otworzy str.z suwaczkami -wybierz jaki trzeba ,ustaw sbie i p 3 kroku na dole bedzie STWÓRZ SUWACZEK kliknij tam i sie pokarze to co zaznaczylas po spodem bedzie bbcode kliknij na to i zaznaczy sie na niebiesko nastepnie nacisnij CTRL i C
potem wejdz w ustawienia na bb i w edytuj sygnature i tam wklej bbcode czyli naduś CRTL i V powdzenia
ANETA- postaram sie rzucic Ci kolo ratunkowe;-)jak juz bedziesz miala na bb w ustawieniach ten bbcode to wyscietla Ci sie takie cyferki rozne i pod spodem masz ZAPISZ ZMIANY lub PODGLAD SYGNETURY- jesli klikniesz na PODGLAD to zobaczysz jaki masz suwaczek i jak wszystko jest jak trzeba to kliknij ZAPISZ ZMIANY
i gotowe;-)i jak bedziesz pisala nastepnego posta to juz sie wyswietli
ANNES- witam Cie i pewnie ,ze dolącz do nas-ja tez zaczynam starania od tego m-ca
bedziemy sie wymienialy czym tylko sie da a kobietki tu chetnie sluza rada i wspieraja i tula i ciesza sie z radosci jakie nas spotykaja
pisz czesto i napisz cos o sobie-ile masz lat,widze,ze Twoja mlodsza corka ma 2 m-ce to szybko chcecie kolejn dziecko
) ale t Wasze decyzja ,ja sie ciesze ,ze przybedzie kolejna mama wielodzietna
))ja mam 31 lat ,pise z Poznania a dzieci maja corka prawie 5 lat a syn prawie 3 lata i mam nadzieje,ze uda nam sie z trzecią dzidzią
:-)
MILEGO I SLONECZNEGO DNIA ZYCZE WSZYSTKIM!!!!
my wczoraj caly dzien dziergamy remont Tomi kladzie kamien na 2 sciany a ja malwalam 2 razy na bialo i potem kolor,w miedzy czasie obiad i zajecie sie dziecmi,zrobilismy polowe,dzis dzialamy dalej-jak skonczymy to wstawie fotki
ANNA.S- witam Cie kochana- u nas tez bardzo ladna pogoda i dzieci cale dnie na ogrodzie
) a Fabianek t zaraz bedzie sie zbieral do siadania -rosnie tak szybko-dpiero Cie wspieralysmy przed porodem a tu....
) jednak czas szybko leci-ukochaj dzieci od e-cioci
)))