reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam sie z rana i zycze Wam milego ,slonecznego dnia:tak:u mnie bezchmurne niebo:-)pranie juz wstawione,wstalismy o 7.20 wiec od rana chce duzo zrobic ,zeby kozystac z pogody na ogrodzie-miesko na obiad juz sie dusi,dzieci wypili kakao i bawia sie u gory,za godzinke pojde na ogrod-u nas dzis przedszkole zamkniete i Zuza w domku.

JOAŚ- u Ciebie zaraz 17 tydz.i niedlugo dowiesz sie KTO tam w brzuszku mieszka:tak:

JOAŚ- no dmyslam sie ,ze niecierpliwość Cie gna:tak::-) a ten link przeczytalam i zobaczylam-makabra:no::sorry2:trzymaj sie dzielnie........................
matko te czarne zlowrogie chmury,te gromne blyskawice............az mi ciarki przechodzily na sam widok a co dopiero byc tam w centrum tej burzy:no::no::no:jak dzieci to wszystko znasza????

TASZKA- odezwij sie kochana:sorry2:

Jestem dziś mega smutna :-( mama znowu wyjeżdża, ja sie chyba nigdy nie przyzwyczaje :dry:

Dziewczynki nocują dziś u babci...ale mi smutno

Buziaki dla wszystkich, ale może później popisze

Dzien doberek wszystkim w taki piekny dzionek pogoda za oknem super ja juz robie obiad iz dzieciakami na spacerek bo az zal siedziec w domu zycze wam wszystkim milego dnia ANNES witam ciebie serdecznie ja tu tez jestem nowa ale kobitki milo mnie przyjely dziekuje:-):-);-);-):-D:-D

MAMA05-robilam jak mi napisalas ale cos nie wyszlo jak juz weszlan na BB w ustawienia wyszedl mi ten kod i dalej nie wiedzialam co zrobic pod spodem pisalo wyslij kliknelam na to ale suwaczka nie ma teraz to jestem zrozpaczona prosze o jeszce jedna podpowiedz bo kola ratunkowego nie mam :-):-):zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A u nas kolejny dzień wreszcie ładna pogoda, mam nadzieje, że dni będą dzięki temu szybciej mi mijać.
Jak tam u was?

reklama
ANETA- kliknij np.w moj suwaczek i Ci sie otworzy str.z suwaczkami -wybierz jaki trzeba ,ustaw sbie i p 3 kroku na dole bedzie STWÓRZ SUWACZEK kliknij tam i sie pokarze to co zaznaczylas po spodem bedzie bbcode kliknij na to i zaznaczy sie na niebiesko nastepnie nacisnij CTRL i C
potem wejdz w ustawienia na bb i w edytuj sygnature i tam wklej bbcode czyli naduś CRTL i V powdzenia:)
ANETA- postaram sie rzucic Ci kolo ratunkowe;-)jak juz bedziesz miala na bb w ustawieniach ten bbcode to wyscietla Ci sie takie cyferki rozne i pod spodem masz ZAPISZ ZMIANY lub PODGLAD SYGNETURY- jesli klikniesz na PODGLAD to zobaczysz jaki masz suwaczek i jak wszystko jest jak trzeba to kliknij ZAPISZ ZMIANY:tak: i gotowe;-)i jak bedziesz pisala nastepnego posta to juz sie wyswietli:tak:

ANNES- witam Cie i pewnie ,ze dolącz do nas-ja tez zaczynam starania od tego m-ca:tak:bedziemy sie wymienialy czym tylko sie da a kobietki tu chetnie sluza rada i wspieraja i tula i ciesza sie z radosci jakie nas spotykaja:tak:pisz czesto i napisz cos o sobie-ile masz lat,widze,ze Twoja mlodsza corka ma 2 m-ce to szybko chcecie kolejn dziecko:)) ale t Wasze decyzja ,ja sie ciesze ,ze przybedzie kolejna mama wielodzietna:):):):)))ja mam 31 lat ,pise z Poznania a dzieci maja corka prawie 5 lat a syn prawie 3 lata i mam nadzieje,ze uda nam sie z trzecią dzidzią:tak::-)

MILEGO I SLONECZNEGO DNIA ZYCZE WSZYSTKIM!!!!
my wczoraj caly dzien dziergamy remont Tomi kladzie kamien na 2 sciany a ja malwalam 2 razy na bialo i potem kolor,w miedzy czasie obiad i zajecie sie dziecmi,zrobilismy polowe,dzis dzialamy dalej-jak skonczymy to wstawie fotki:tak:

ANNA.S- witam Cie kochana- u nas tez bardzo ladna pogoda i dzieci cale dnie na ogrodzie:)) a Fabianek t zaraz bedzie sie zbieral do siadania -rosnie tak szybko-dpiero Cie wspieralysmy przed porodem a tu....:)) jednak czas szybko leci-ukochaj dzieci od e-cioci :):):))))

Ostatnia edycja:
Do góry