reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie i ja [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
ZUZKUS- no ,nie wiem gdzie sie dziewczyny podzialy?????????????ostatni mam wrazenie,ze tylko ja tu zagladam to juz przestalam sie witac i zegnac sama ze soba

u mnie byl remont salnu-nowy jasny kolor i na 2 scianach kamien ozdobny jasny,malowanie kuchni i cześć klatki schodowej,troche na ogrodzie robilam [FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT] i tak weekend zlecial

pozdrawiam wszystkie i sciskam zyczac slonecznego i udanego dnia

ZUZKUS- ale zdecydujesz sie na bejbika??? [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT]a jakie masz rady na corke,skoro piszesz ,ze w weekend byla szansa na dziewczynke:confused:;-)

reklama
Witam
Ja zakonczyłam wielkie sprzatanie. Zrobiłam przemeblowanie i zrobiłam wielki pozadek na tarasie bo małej basen wyciagnełam i mosiałam kafelki wyszorowac nio bo po zimie pewnie wszystko mozna było tam znalezc;-)

A i jak dajecie przepisiki na dzieciaczki to ja chce na synka a najlepiej na dwoch naraz heheheh

Zuskus- widoki straszne.

A my urlop mamy do tyłka :dwa tyg temu zarezerwowałam nam tydzien nad Bałtykiem i na innym watku przeczytałam ze podobno nie bedzie wolno sie kapac bo bakterie w morzu. No ryczec mi sie chce normalnie:-(

Ostatnia edycja:
Witam.

Ostatnio na wszystko brakuje czasu. To przez ten upał człowiek jest spowolniony :( Do tego Tadeczek zrobił się okropnie nieusłuchany i nie mogę sobie z nim poradzić.

Annes no ale może te bakterie wytępią do wszego wyjazdu. Ja też w tym roku jadę nad bałtyk ale dopiero 15 sierpnia. Zresztą mnie nie zależy na kąpieli w morzy a na słuchaniu jego szumu i wdychaniu zapachu :)

dziewczyny witam i znikam!!

w sobote wczesnie rano wyjezdzamy nad morze do Gąsek a spakowanie 6cio-osobowej rodziny to jakis koszmar!! w dodatku nie wiadomo jaka pogoda będzie wiec muszę i letnie i zimowe zabrac ciuchy;-)

za starające się mamusie trzymam kciuki i to mocno!

pa

Witam!
Mama swietne emoty!
Sempe udanego urlopu!!! Nooo pakowania nie zazdroszcze :no:

Przepis na dziewczynke ;-) kochac sie 2-3 dni przed owulacja a na chlopczyka w sam dzien owulacji a wstrzymac sie wczesniej. Oczywiscie traktowac z przymruzeniem oka...ale nam wyszlo kogo zaplanowalismy.

A bejbika bardzooo chce! Jak ogladalam zdjecia Mauren slodkie!!!

Pozdrawiam!!!

cześć kochane,
upaaał..
a ja zmagam się znów z migreną :-( już trzeci dzień, więc chyba niedługo minie..

Sempe - pozdrów ode mnie Gąski, będę tam na przełomie lipca i sierpnia :-) my zwykle mamy domek w ośrodku Aga, a Wy?
pakowanie tez przchodziłam ostatnio, bo byliśmy w Mrągowie na długim weekendzie.

ZUZKUS- dzieki-za emoty i za info na dziewczynke [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]
IZA- wspolczuje bolu glowy [FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]
k070.gif
[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
SEMPE- no,zycze pieknej pogody i udanego odpczynku!!!-szerokiej drogi [FONT=&quot]
f055.gif
[/FONT]

reszte kobietek pzdrawiam i ściskam,jest mega upal wiec my na ogrodzie pod parasolem w duzym basenie i jakś zyjemy:tak: [FONT=&quot]
f025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
f005.gif
[/FONT]

Witam wieczorkiem po ciężkim dniu. Nie dość że piekielny upał to jeszcze Staś miał zakończenie roku w przedszkolu i mieli piknik rodzinny w ogródku przedszkolnym. A tam praktycznie zero cienia. Masakra. Ale przynajmniej dzieci się świetnie bawiły a Tadeczek bez problemów szedł sam do obcych mu dzieci i tańczył a nimi. Nawet kazał mi iść sobie gdzieś żeby on sam sobie tańczył z nimi :) To chyba dobry znak na wrześniowe przedszkolowanie go

melduje, że żyje choć ledwie, bo najpierw katar małego a zaraz potem mega upał, do tego jak weroniczka w czwartekj mieliśmy festyn w przedszkolu a wczoraj na mieście, małemu przeziębienie nie odpuszcza, już mam dość, do tego mamy nie ma, a z mężem różnie, ech...nawet poplotkować nie można. Dobrze, że choć u Oliwki ślad po kleszczu wygląda dobrze, jak mały sie wykuruje będę częściej obiecuje :tak: buziaki dla wszystkich
p.s. podobnie jak Zuskus tym samym systemem mam płcie, które sobie zaplanowałam, powodzenia Mamo ;-)

reklama
Ja też jestem mamą trójki dzieci:-)
Córcia ma 9 lat, synek 6 i drugi noworodek:)
Czasami jest ciężko, ale zawsze mogę liczyć na pomoc moich rodziców.

Do góry